Danspalatset

Nu sitter jag här igen, helt utmattad. Och ont i skelettet, varför varför varför ska det göra så ont? Jag hatar det verkligen.

Idag vaknade jag iaf med humöret på topp och det har hållit i sig hela dagen. Vi har dansat hela dagen i skolan, jag älskar det verkligen. Det är så himla roligt, jag får en sån kick av det. En sån energi, plus att mitt leende är upp till öronen hela tiden. Lite synd att det blir hål i strumporna. Och jag hade ju världens finaste danspartner i slutet, kan man önska sig mer? :)

Efter skolan gick jag och Ida ner i det strålande solskenet och köpte oss lite att äta. Eftersom vi typ inte ätit något på hela dagen och inte skulle göra det heller typ tänkte vi att det var bäst att göra så. Och åh vad underbart väder det är, jag gick i kofta och linne, och ida gick i t-shirt. Utan att frysa, nu läser säkert Emma det här. Hon som har gått i bikini i två månader utan att frysa. Men när du äntligen kommer hem ska du se att det är varmt här också. Ja, vi kom upp till hallen och satte oss och väntade på flickorna. Det var en jättebra träning idag, lugn och skön. Sen efter det satte jag på mig skorna och traskade hem, det var så skönt att jag tog en omväg så jag fick mig en promenad på 8 km. Underbart! Nu ska jag vara tråkig och gå och lägga mig och se en film eller nått. Jag somnar säkert ändå. Ha det bra! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0