Lugg

jag har klippt lugg men tyvärr kommer ni nog inte få se så mycket av den :( jag vill va snygg som heidi! hennes hår is to die for!


Blogg

Nu har jag gjort om bloggen och jag vet inte om jag blev så nöjd. Men men, det får gå :)

Lördag

Hej! klockan är tio och jag är uppe? hur gick det till? jag som ville sova så länge. men jag sov redan vid tio igår och emma kom in runt halv elva och hade raderat nått från datorn och skulle ha hjälp med det.. men det gick ju inte så vidare bra. Men vid åtta imorse så kom det en gossjuk katt och väckte mig så mysigt så. : ) jag la mig och kollade film och nu sitter jag här. funderar på att göra om designen. det ska jag nog! Idag ska vi ha ledarmöte och sen ska vi bada i relaxen och äta pizza? :P vi får se vart dagen leder efter det. kanske bloggar ikväll :)


Förresten, grattis eric :D (om du nu läser min blogg...)

förlåt mig :)

Nu får jag skärpa mig, men sitter inte så mycket vid datorn längre och om jag gör det så blir det inte av på något konstigt sätt. :S

Det känns på något sätt som om livet flyter på men jag bara står stilla och tittar på? jag ser saker hända utan att kunna göra något, känns inte som om jag har något att säga till om? vad ska man göra i den situationen?

julia is home

Nu var det längesen jag skrev, men jag har varit upptagen.
Idre var jättebra förutom att det var en stor storm så jag nästan flög iväg. :) och henrik var sjuk så nu är halva min familj sjuk också. och igår var jag inte så hemma plus att internet funkade ej, det är konstigt idag också. ><

Idre fjäll<3

Måste säga att min blogg inte kommer vara så aktiv förren på söndag-måndag nån gång. Jag sticker till Idre imorgon :) gud se gött! Hoppas ni har det bra då, för det kommer jag ha. Måste packa nu, har inte gjort det än ^^

Sånt måste stoppas



På gården där 77 djur omhändertagits - varav 53 avlivats - syntes i går inte minsta tillstymmelse till liv. Men på den lilla grusvägen i närheten fanns folk på promenad - samtliga med gården inom synhåll.
Kanske var det just uppmärksamma bybor på promenad som räddade djuren från plågsamma månader.
Det var ett anonymt tips som ledde till länsstyrelsens beslut om omhändertagande i fredags.
I september gjorde kommunen en oanmäld kontroll på gården - även den gången tack vare ett anonymt tips.
- I en hage fanns ett tiotal kalvar, de flesta avmagrade. Några av korna var också under normalt hull. Men det fanns foder på gården och bedömningen var att det inte krävdes någon annan åtgärd än tillsägelse, säger Nils G Söderqvist, miljö- och hälsoskyddsinspektör i Torsby.
Vid tillfället fanns en enda foderplats åt kalvarna och samtliga djur kom inte åt kraftfodret innan det var slut.
- Ägaren uppmanades att dela in kalvarna i mindre grupper så att alla skulle få möjlighet att få tillräckligt med foder. Vi var överens och en ytterligare kontroll var inte aktuellt, säger Nils G Söderqvist.
Även äldre mjölkkor kontrollerades - några av dem var lite under normalt hull. I hagen fanns fyra foderplatser och de fick fick kraftfoder vid mjölkningen.
Från årsskiftet är länsstyrelsen tillsynsansvarig. Rapporten om inspektionen i september fick de via fax i går - efter att vanvården upptäckts.
- Det var inte ett prioriterat ärende från kommunen så någon ny kontroll var inte planerad i dagsläget. Visst kan det ha dröjt innan vi gjort ett besök, kanske månader, säger länsstyrelsens djurskyddsinspektör Carola Eriksson och fortsätter.
- Vi är beroende av att folk är uppmärksamma och ser saker som inte som står rätt till - som i det här fallet. Självklart hade djuren lidit ännu mer om det gått längre tid. Men hur som helst ligger ansvaret på jordbrukaren, säger hon.
Gården besöktes av kommunens miljö- och hälsoinspektör även under 2007. Då fanns inga avmagrade djur.



Vilken granne jag har :( jag blir så ledsen, fattar ni hur många gånger under mitt liv jag suttit och pratat med dom där korna eller? :( helt tomt kommer det va nu!

vem kan säga hur, bara hur?

lite jobbigt var det i skolan :( usch, jag är ledsen.

I skolan idag flög det stolar och saker överallt och jag satt där och bara väntade på att nått skulle komma flygande, höga röster och helt förvirrade lärare :S knepigt det där.

ont i hjärtat har jag :S konstigt, men det går nog över snart hoppas jag.

konfirmation idag, jag låg typ helt över max för han värmde min knän och halvsov. Jag är nog världens bästa ledare (Y) eller vad tycker ni? men man orkar helt enkelt inte att sitta där pigg och glad varenda gång och bli trakasserad av stig
:( duuuuumma stickan asså!.

men ska nog dra mig till sängs nu och lägga mig och läsa eller nått, det blir bra det. läser nog igenom engelska en gång till också.

Kan du se mig?

förlåt?

I don't wanna talk
About the things we've gone through
Though it's hurting me
Now it's history
I've played all my cards
And that's what you've done too
Nothing more to say
No more ace to play
I was in your arms
Thinking I belonged there
I figured it made sense
Building me a fence
Building me a home
Thinking I'd be strong there
But I was a fool
Playing by the rules


:(

right now

Igår hade jag en skitrolig kväll och bilder finns ju på facebook så gå in och kolla ; )

Emma fyller ju år idag och det har varit massa folk här. Grattis gumman min<3

Och idag har jag ätit sushi för första gången i mitt liv och jag gillade det. Riktigt gott faktiskt : )

Jag är skittrött faktiskt och imorgon är det ju skola :S drygt!

team "snygg-Micke"

asså tjejer, jag är så himla stolt över er. Camillas jänter säger att dom borde vunnit och ja, det kanske dom borde gjort. But they didn't :D alla var så snygga och bra och jag hade så himla kul. Tack tjejer, you rock<3

inge mer

jag pallar inte hör mer, allt jag gör och allt jag säger. det känns bara som allt,allt allt är fel. hur jag ser ut, hur mitt hår ser ut och hur jag klär mig och beter mig. jag känner mig aldrig bra och omtyckt i eran närvaro. jag ser ständigt fel på mig själv. jag får en ångest, en panik över att göra fel så ni ser det. jag blir aldrig bra nog, aldrig fin nog...



Imorgon är det vargnatta och jag suger men det skiter jag i. Jag ska ha kul med mina underbaraste vänner så det så :) Ni får säga vad ni vill men kul ska vi ha!

Hej du glade

Hej du glade, här får du en spade. Ta och gräv ner dig så slipper vi och så dig ;)
Nejdå, hej allihopa! Haft en bra dag?
Min dag har varit rätt bra, inget dåligt iaf! Sitter och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet och göra flätor på mig då. Dom blir mycket finare än mina egna :$  Jag tyckte faktiskt skoldagen segade sig fram idag, och lektionerna kändes långa. Ida och Linette möljer med mig som vanligt och på söndag drar vi till valberget och bastar och myser och fixar. Sen åker vi och köper ben and jerry's och drar hem till nån och kollar one tree hill säsong 6 som malin var så himla gullig och lånade ut till oss. Eller lånar snart ut, Mimmi har ju den i sina ägor just nu! :) Efter skolan var jag ju ledare åt konfa-gruppen. Vi satt och lyssnade på Karin, hon är bannemej cool. Hon har sett så mycket, jag vill också bo i afrika i några år och få uppleva så mycket! Efter konfan fixade jag emmas blogg och tränade lite på engelskan, vi har förhör imorgon men vi ska stå i cafeterian så blir väl inget av med det.

Okej, nu räcker det med mitt babbel ^^ hare bra folket så syns vi och hörs vi en annan dag!

Bloggdesign

Idag blev emmas blogg klar! =D faktiskt rätt nöjd med den! enkel men fin :)

www.emmabarremyr.blogg.se Klicka er in och kolla! och säg mig vad ni tycker?

Hoppas det gick bra emma att jag la upp länken här.

:)

jag har nyss suttit och fixat med emmas blogg så ni kan ju kika in när den kommer ut "officiellt" och kolla en sväng om den är fin? : ) fast är ju inte klar, så lämnar inte ut den än. tror inte hon vill det än. men snart så får ni emmas blogg.  ska duscha, skriva glosor och sen lägga mig tror jag.

bra dag idag då jag och ida fick återse våra gymnaster, jättebra träning förutom att jag fick en ring över näsan(trodde nästan jag brutit den) och ida som fick handen klämd. det är inte alltid lätt det där med att vara tränare, eller alltid och alltid? aldrig :$ aja, snart är det vargnatta och jag kommer göra bort mig va med på det. ;)

a lot like love

just nu sitter jag framför tvn med mamma,emma och johan. vi kollar på a lot like love :) den är rätt bra.
jag funderar på en sak, behöver lite hjälp om det. ska jag spara ut överhåret? så det inte blir uppklippt längre, jag tycker det är mega snyggt men kanske inte passar i det. Ge förslag någon? långt lockigt hår är så himla fint.aja, ge eran åsikt?


 som mary-kate har här är himla snyggt!


sååååärre

uppklippt?

11

Tänkte bara säga att jag fortfarande är sjuk, men jag mår bättre men har hållit mig inne hela helgen och inte träffat någon människa utanför min familj. Var i skolan i fredags och sen innebandyträning(fast var typ inte med alls) och sen gymnastikträning. Åh, vad jobbig dag, det kan jag ju lova. Men sånt är livet. Men skulle nog stannat hemma, det skulle nog varit bäst eftersom jag hade lite feber när jag begav mig hemifrån på fredags morgonen.

Det är förövrigt plus grader här vilket betyder att vi kanske inte behöver åka skridskor på idrotten och ingen är mer glad över det än jag vill jag lova. I idre är det precis så kallt som det ska vara när man ska åka skidor så hoppas det håller sig så nu. 22 januari ska vi dit, Henrik Skoog och hans mamma ska med? Think so, kul :)

Nej, ska dra nu men ha det bra allihopa.

Dagens citat

Amorosus semper est timorosus

Den man älskar, den fruktar man.

Home

No school today, tror inte nån saknade mig så speciellt ändå så att. Men imorgon blir det skolan, usch.

Jag har haft så himla tråkigt idag, för det mesta har jag varit helt ensam. Som typ dom övriga dagarna det här veckan, sjuk och ensam. Ja, det blir ju inte bättre eller vad säger ni?
Men Lina kom ju hem och vi såg lite på one tree hill, säsong 2 här kommer vi!
Right Lina? :)
Sen tog vi ut granen jag och Lina, knappt så jag orkade det vill jag lova. Herregud, blir ju anfådd bara av att stå upp.
Men det var barr överallt och jag satt ner och dammsög när jag kollade upp och vad ser jag komma emot mig? 
Jo det är ju granen, så jag fick dom sista återstående barren över mig. Haha, vilken upplevelse.
Nej jag ska ta och sova nu. See you all tomorrow.



So tell me, When did you stop miss me?


Bilder

Lite gamla bilder :) har inget bättre för mig just nu.






BUBBELROOM.SE

snygassnygga

Eftersom I'm still sick så hade jag lite tid att slå ihjäl och jag gick in på bubbelroom.se eftersom dom gjort så mkt reklam för det på tvn. och jag säger inte att det fanns sådär vidare värst mycket fint, men lite hittade jag som jag skulle vilja ha!

Ni får kanske höra mer ifrån mig sen :)

No comments

Finns det något värre än att vara sjuk? Och allt det här kom så himla plötsligt, inte visste jag för tre dagar sen att jag skulle sitta här nu med rinnande näsa, igentäppt hals, bultande huvud och knappt kunna stå på benen för att kroppen inte vill det? Jag kanske klagar, och förlåt för det. Men det var ungefär en vecka innan jul jag blev frisk från min 6-veckors hostförkyldning och nu är jag där igen. Jag blir så trött, idag kunde jag fått testa mina nya skidor på fjället men nej, det blir nog inte än på ett tag det. Och undra om första skoldagen på året kommer vara den 8 för Julia Barremyr? I'm not so sure


Snart ska vi förresten söka till gymnasiet, vad i hela världen ska jag bestämma mig för?
Jag är 15 år och det är nu jag ska bestämma linjen för mitt framtida jobb.
Får ni också höra det där om att "Om du nu sen vill byta linje så är ju det lätt"
Men jag vill inte plugga om vi säger frisör i två år och sen bestämma mig för att istället plugga handel i torsby. Det kommer ju ta så himla mycket av tiden, jag vill väl också gå ut med mina vänner. 93:orna. Inga andra. Så för mig är det inte så lätt. Jag vill göra det här valet och sen vara nöjd med det. Men det känns som om det aldrig kommer hända. Och förresten om jag inte går typ frisör känns mitt jobb för mina betyg så bortkastade.

Nej nu orkar jag inte sitta här längre och klaga på allt.
Hoppas ni har det bättre än mig :)

Sjuk

Kul att lite mera människor börjar läsa bloggen : ) just nu sitter jag och gör ingenting alls. jag är sjuk, kan knappt stå på benen för det gör ont! Jag vill bara spy upp all smärta!!!! Och fick frukost på sängen av mamma, gullig som alltid :) Farfar fyller år idag och vi var där fast jag helst av allt skulle velat ligga nerbäddad i sängen. Men det är alltid lika kul att träffa farmor och farfar.

Ikväll blir det nog att ta det lugnt, vi ska till fjället imorgon men jag vet faktiskt inte om jag orkar det? Inte om jag känner mig som jag gör nu. Usch.

Ja, ska nog lägga mig och läsa lite, ha det bra allihopa
.  Heidi Klum är snygg!

Victoria's secret fashion show

Jäklar va bra det var då, och Heidi Klum är nog den snyggaste person på den här planeten :O


Kolla bara, jag blir så avundsjuk! Plus att hon är så himla fin i håret!





Detta var endel av tjejerna som var med i showen, alla lika snygga!

tips

Jag totalt älskar bed heads produkter för dom ger så mjukt hår och det doftar underbart. Därför ville jag bara tipsa om den hära produkter som luktar jätteunderbart och ger jättemycket glans och håret blir jättelent. Det luktar som twister.

jamiii

Gör att håret får en otroligt mjuk känsla med Bling Bling glans!
Reder ut trasseloch tillför fukt till topparna. Gör håret mjukt
och smidigt och gör det lätt att forma.
Slätar ut håret och kamouflerar kluvna hårtoppar.

Egenskaper:
Utseende: Bling Bling glans och sexigt.
Känsla: Mjukt och utan trassel.
Hårtyper: Passar alla hårtyper.
Doft: Jordgubb.
Detaljer: Bevarar färgen och ökar fuktnivån genom
att låsa in fukten i hårskaftet.
Stärker skadat hår och förkortar torktiden.

Nyckelingredienser:
Avokadoolja Rik på vitamin A, D och E - ger håret näring.
Jojobaolja Tillför näring till hårsäckarna.
Vitamin B5 Antioxidant som reparerar och stärker.
Solrosolja Ger extremt med fukt och glans, skyddar håret.

Användning:
Sprayas och fördelas i fuktigt hår innan föning.
Pumpspraytekniken gör att du kan rikta Superficial direkt
på ett speciella torra områden eller håll den på en
armlängds avstånd för jämnare fördelning.


Fakta från lyko.se, en jättebra sida!

falling behind

Hallå allihopa, det har inte blivit så mycket uppdatering på dom senaste dagarna. Har inte haft tid helt enkelt men om ni vill veta vad jag gjort kan ni ju checka Alskamer.blogg.se. Ida har ju också gjort om lite på min blogg också, jättesnällt och nöjd blev jag också. :) Just nu sitter jag här och lyssnar på musik och är sjuk. jag vill lägga mig i sängen och se massa avsnitt av one tree hill säsong 6. Men vi har inte fått dom avsnitten än. men nu sitter jag lyssnar på lite dead by april, var så längesen  : )

One tree hill är bäst, ingen protest :)
oth

RSS 2.0