Ny bloggdesign :( :(

Igår hann jag inte skriva nått, för jag hade inte så mycket tillgång till dator. Var i skolan och vi slutade 10?! Ulf kände sig lite nere igen och åkte hem. Men vi klagar inte, kan bli lite drygt att sitta i skolan till typ två bara. För då var det gym, åh vad det är skönt att träna! Och sen var det mindre skönt att  gå till hallen och ha träning med gymnasterna. Ingen lyssnar ju och om man är trött så orkar man inte skrika hela tiden. Och jag vill verkligen inte vara en såndär sur ledare. Det är inte bara tråkigt för dom som tränar, det är tråkigt att vara sur också. Aja, sen åkte jag hem till farmor och farfar och fick mat och fick umgås med dom. Det är faktiskt skönt att vara där, farmor är så gullig och passar upp på en hela tiden känns det som. Herregud, det borde vara tvärtom. :) Skulle sova tidigt också hade jag tänkt mig men icke sa nicke, Lina skulle ligga och prata med henne. Jag fick tillslut säga till henne att vara tyst. Haha stackarn. Men ungfär lite innan elva slocknade jag tror jag.


Vaknade idag och såg att solen sken ute och blev jätteglad, skulle egentligen åkt bil till skolan men jag sa till farfar att jag ville gå, det var ju helt underbart! Dagen idag har däremot gått jättesakt och verkligen segat sig fram. Fast jag jobbade bra på slöjden men inte på matten! Jag suger på matte.. Men men, det är bara att jobba på och försöka. Fick reda på SO-uppsatsen också, VG+. Rätt nöjd över det faktiskt :) Nej nu ska jag sova faktiskt.

Natti :)

Kort inlägg

Drar till med ett kvällsinlägg nu då :) men inte mkt som hänt idag, jag har varit på träning, firat viktor, hälsat på farmor och farfar. Sen har jag varit en riktig tv-nörd och kollat på one tree hill och gossip girl :) Jag satt och hoppade i soffan när det var oth, spännande? JA! Gossip girl var också bra. Jag gillart :) Imorgon ska jag och lina sova hos farmor och farfar. Åh va mysigt! Men först skolan, gym och träning. Då kommer jag somna skönt i sängen sen.

Nej, jag ska nog sova nu :) natti! :*

Lördag

Idag har jag och min minsta storasyster varit ute och gått i ungeför en och en halvtimme :) Åh va skönt, det är så himla skönt att ha en syster man kan prata med allt om! Det som fattades var ju våran storasyster, vi saknar dig massor! Mer har jag inte hittat på idag, ska äta och så snart med the family. Imorgon ska jag träna från klockan nio till tolv. Jobbigt! Sen drar vi till Östmark och grattar Victor som blir arton. Grattis :D



Ha en bra kväll och glöm inte att vi ska släcka klockan halv nio ;) Puss!

SonyEricsson W715

Den här mobilen ska jag ha har jag bestämt mig för :) Men inte förren till sommaren!



Klicka för stor bild :)

Bra dag

Hej! Vilken dag. Jag har varit i skolan, jobbat med matte. Jag suger på det, Ida fick hjälpa mig och malin. tack sötnos. :) Men jag kan verkligen inte det där med funktioner och algebra. Usch! Jag hade spanska prov som gick rätt bra förutom att jag blandade ihop hecho och estado, haha fattar inte hur jag kunde det. Precis efter jag gjort klart provet kom jag på att jag gjort fel. Åh, va störsamt! Men hoppas resten gick bra iaf. Engelskan sen då, Marianne kom och hälsa på oss! Åh vad jag har saknat henne! Hon kommer tillbaka efter påsklovet. Vi ska egentligen ha prov nästa fredag men våran klass fixar ju som vanligt så provet blir framflyttat typ tre veckor. Drygt. Efter det var det dans! Åh, vad jag älskar det. Det är så himla kul, men det är svårt att dansa bugg som tjej för jag är van att föra ida ju. Ida är den bästa danspartern! Efter det stack jag och ida och gymmade typ lite. Inte alls länge men det är bättre än ingenting ju och sen var det dax att sälja bröd och det gick snabbt och bra. Vi är bra försäljare, fast mamma kom in i slutet och sålde åt oss typ :P Söt hon är. Sen kom jag hem, skakade mattor och fixade i mitt rum. Sen badade jag och nu ska jag gå och äta glass med smält choklad i banan med jordgubbar till. Gott :) Sen så ska jag mysa med min familj, för det var längesen. Vi ska se let's dance. Heja Laila ! ;) Ha det bra. Puss!

Dansen

http://www.youtube.com/watch?v=ZLoQnwfBfN0&feature=related   Inte alls likt det vi dansa på musiken, vi är kassa ! xD

Torsdag

Förlåt för jag är så himla tråkig just nu! Men har verkligen inte tid idag. :) Jag har varit i skolan idag, och sen gymmet! Nu blir det att äta och träna på spanskan sen SOVA :) Ha en bra kväll! Puss Eric ;) och lite på er andra också :P

Hovfjället

Åh herregud va trött jag är! (ja, det är jag hela tiden. Jag vet) Men nu.. Det går inte att beskriva, fattar inte hur jag kan vara så trött hela tiden? Jag gör ju ingenting :S Knepigt det där.

Jag har varit på hovfjället idag med skolan. Det var rätt kul förutom att jag blev åksjuk på vägen upp och hade ont i magen typ hela tiden. Det blev bara värre och värre det. Men det var fint väder, men väldigt kallt. Fryser fortfarande. Men bra sällskap, Ida och Linette :) Efter en stund mådde jag inte alls bra och åkte och satte mig och försökte värma mig i solen. Fick sällskap av julia och hanna :) söta tjejer det! Jag åkte hem med den tidiga bussen, skulle egentligen åkt med den sena men jag sket i det. Vägen hem var dryg.

När jag väl var hemma duschade jag och la mig och sov till one tree hill och gossip girl som min familj spelat in åt mig i söndags eftersom jag var på bio, gulligt va?

Jag ska försöka ta det lite mera lungt, som om det går?

Förresten har mina skor kommit nu, dom svarta. Dom vita kommer inte förren den 25 maj. Drygt eftersom jag ville ha med dom till spanien. Dom svarta var lite stora, 37:er och stora? Jag skulle tagit 36 :( och jag orkar inte skicka tillbaka.

Ha en bra kväll :)

Tönt

Nu sitter jag och ida här som två nördar framför varsin dator. :$ Ida? Du är en tönt. ; )

Dagen då som gått? Ja, det har varit bra. Jag och Ida har skrattat skitmycket, så himla härligt nu. Solen kikar fram titt som tätt och lyser upp min dag. Plus att det är en kort skoldag, LK, Engelska, Lunch, Resurs och NO. Slutar vid ett. Jag och Ida drog väl och pushade lite på gymmet. Det var mycket mycket folk idag tycker jag. Det är skönare när det är lite lugnare tycker jag(igen). Efter det drog vi tillbaka till skolan och var i hallen och jag fick träffa min sötnos :$ puss!

Sen kom ungarna och möljde med oss, och jag var otroligt trött faktiskt. Men dom är söta! Önskar bara man kunde få dom att lyssna lite mera. Sen efter träningen begav sig jag och ida hem till mig och hon ska sova här. Va med på att jag möljer sönder dig ;) Nej, vi ska nog gå och se lite på hockey nu? Färjestad vinner nog igen, skräll (Y)

Men sov gott allihopa! Puss :*

Dagens julia

Såhär ser väl jag ut idag, jag orkade inte platta håret. Så när jag stod och skulle platta det gjorde jag lockar ist :)



Ha det bra ikväll :)

Lördag/Söndag

Gårdagen var jättebra, vi var i karlstad för att kolla färjestad-skellefteå..Stavas det så? Det måste jag kolla..Ja, det gör det visst. Aja, vi åkte hemifrån ungefär klockan tolv och när vi kom fram så åkte vi till bergvik. Vi hade typ 50 minuter på oss att handla det vi ville och jag fick med mig två linnen och jeansleggins hem. Jag gillar! Sen åkte vi ut till löfberg lila arena och satte oss och väntade på att matchen skulle starta. Det var en riktigt bra match, inte så spännande men bra ändå. Färjestad vann med 6-0! Vi åkte hem efter det och jag hoppade direkt in i duschen och satte mig ett litet tag vid tvn. Robinson, men det var inte så bra tyckte jag. Gick till datorn och spenderade min tid där tills jag gick och la mig i en nybäddad säng. Imorse vaknade jag riktigt tidigt. 08.35 och jag kunde inte somna om. Jag hatar det, jag vill ju sova. Dagen som jag planerar den nu är att jag ska gymma snart, duscha, sen plugga lite matte, fixa iordning mig lite och sen se på I taket lyser stjärnorna. Jag tycker om den boken så himla mycket, jag kommer ihåg i typ fyran när jag läste den första gången. Jag kunde inte sluta läsa, hoppas filmen kan vara någorlunda i klass med filmen :)

Ni kanske får bilder och ett inlägg ikväll om jag orkar, annars hoppas jag ni får en riktigt bra fortsättning på dagen. Ha det bra :*

What have you done to me?

Nu är jag hemma för någon timme. Full rulle hela dagen, eller ja. Skolan var väl inte så jobbig, vi hade inställd matte och engelska. Vilken betyder att vi hade inställt första timmen, sen spanska, sen inställt och sen idrott och sen slutade vi. Idrotten typ kom vi på konceptdansen? Haha, våran klass. Det är så himla kul med idrott just nu, eller ja. Det är ju ofta kul, men nu kan man inte sluta le på idrotten. Dans<3

Efter skolan gick jag och ida till polisstationen och fixade ett pass åt henne. Jag måste verkligen också fixa mitt, det går ut medans jag är i spanien. Sen åkte vi och gymmade i 1 och en halvtimme. Vi satt ett tag och väntade på bussen och prata och jag var dryg ;) Sen åkte jag buss hem och gick lite i det sköna vädret. Jag är hemma nu men ska snart gå ner till torsby igen och träna gymnastik i två timmar. Ikväll kommer ida och linette hit, jag kommer somna :$ Förlåt tjejer i så fall. Men ni får väcka mig.

Hoppas ni får en bra kväll folket, det ska jag ha :) Puss.


  Såhär ser jag ut på morgonen.


Jag saknar emma! <3

Canon PowerShot D10

Jag har varit vid sjukhuset idag, varför jag var där behåller jag nog för mig själv. Men det är inget fel på mig! :)
Fast..Jag mår inte bra, mår så himla illa. Det där illamåendet förföljer mig ständigt ju.



Ser ni vilken underbar kamera?

Canon PowerShot D10 Funktioner

· vattensäker (till 10 m), stötsäker (1,22 m), köldtålig (-10 °C) och dammsäker digitalkamera

· 12,1 megapixels

· objektiv med 3x optisk zoom och optisk bildstabilisator

· smart automatiskt läge med teknik för motivigenkänning

· DIGIC 4-processor för snabba svarstider, suverän bildkvalitet och intelligenta tekniker

· ljusstark 2,5-tums PureColor-LCD II-skärm med 2 mm tjockt skydd

· motverka oskärpa med hjälp av bildstabilisering och tekniken för rörelseigenkänning

· enkelt att fotografera människor tack vare tekniken för ansiktsigenkänning, ansiktsval- och spårning, blinkningsigenkänning - samt FaceSelf-Timer och automatisk borttagning av röda ögon

· tillbehörssystem med axelrem, halsrem, rem med karbinhake samt framlockssats

· många fotograferingsmetoder och speciella motivprogram

• VGA-filmer med 30 b/s

Den vill jag verkligen ha! Jag vet att jag har en systemkamera men jag skulle vilja ha en bra och liten kamera att bara kunna lägga i fickan och den här är ju så söt och liten. Men priset är ju ungefär 3500 kronor och jag måste ju ha en ny mobil innan. Plus att jag ska spara pengar till spanien. Aja, vi får se. Men ni måste hålla med om att den är fin?

Trött :$

Skola idag då. Rätt skönt för vi hade tre inställda och så fick vi jobba in en lektion (Y) Så seg dag, fast ändå inte.
Efter skolan var det ju konfirmation en sisådär 2 timmar. Vi kollade på film från när jag tog konfirmation och gjorde bort mig. :$

Nu på kvällen var gullungen hit och höll mig sällskap. : D Dum som kittlas hela tiden :* Puss!<3


Vägrar vara med på kort :(

Jag är trött och vill inte upp imorgon.. Skitonsdag.

Not a good day

Jag mår inte bra och har inte gjort på hela dan, lite bättre nu :) Var ute en liten liten stund förut för att yrseln skulle försvinner. Här får ni lite bilder: :)

  

Okej, två. Men aja :) Hoppas ni haft en bra dag och att ni får en bra natt. Puss :*

Var det förresten någon som tycker one tree hill var meningslöst idag och gossip girl skitbra? :)

Sabado

Himla bra kväll igår, Eric var här! :* Tvinga mig att se läskig film. :(

Förresten, fredag den trettonde igår, märkte ingenting av det?

Idag har jag inte mått alls bra och usch va trött jag är! Orkar inte skiva något längre inlägg. Dagens klädsel och utseende då. :

   

Slappis är jag idag :) Nu blir det att kolla melodifestivalen. När det börjar? Klockan åtta? Jag hinner somna innan dess tror jag.

Jag saknar min ida!  

Puss

Jag har haft en bra dag med nationella proven i engelska, hör och läsförståelse. Ingen aning om hur det gick. Vi slutade tio över elva och jag och ida drog till gymmet! Gött. Efter det sålde vi bröd vid toria, hatar det. Pinsamt faktiskt :$

Ikväll ser jag ut såhär :


I open my heart for you!

Thursday!
Så trött är jag idag, ovanligt jag vet. Idag var det till att vara snabb, jag stod i duschen alldeles för länge, shame on me. Men seriöst, det är verkligen jättesvårt att duscha snabbt. Jag skulle kunna stå där på morgonen lika länge som jag står i duschen på kvällen. Varmt och skönt. Iaf, nu har mamma äntligen kommit tillbaka med hårblåsaren, gissa om jag saknat den. Nejdå, jag har väl klarat mig men den är väldigt bra att ha! Men återgår till min dag, den började rätt drygt. Spanskan kände jag mig helt nere på, fast det vi lärde oss var faktiskt kul. Men dagen blev bättre och bättre faktiskt. Det är lite synd att skolmaten förstör typ skoldagen, det finns aldrig något att äta ju. Värre än kattmat! Efter skolan drog jag till gymmet i ungefär 1 timme och 25 min. Efter hämtade min pappa mig och vi åkte hem och åt mat och jag la mig och kollade på "möss och människor". Våran klass har sett den med svenskan, men jag har missat det så fick ta hem den. Den var faktiskt bra. Bölig som jag är fick jag tårar i ögonen när dom sköt hunden, jag hatar när djur dör. Och det är ju liksom bara på film? Nu har jag hämnat här, som jag sa för nån minut sen är jag lite trött, eller ja. Väldigt trött, men jag hoppas ni får en bra natt. Imorgon är det nationella prov i engelska som gäller. Wish me luck!

 Sommar sol tack? Gammal bild!

Nej nu ska jag gå och mysa med den som ligger under mitt täcke. Katten alltså (A) Puss :*


Onsdag

Miercolés

Bra dag, det var en riktig skön dag i skolan. Vi var väldigt lite i klassen och det var väldigt lugnt om jag får säga det själv. Matten på morgonen och den var lugn och jag jobbade på bra faktiskt. So, vi såg på pianisten och den var verkligen jättehemsk. Jag fattar inte hur man kan leva med att behandla en annan människa sådär. Usch, det är riktigt riktigt vidrigt. Men vi har något att göra nu några so lektioner framöver, den är över två timmar lång. Idrotten är kul nu eftersom det är gymnastik! NO, haha Ulf kör sin vanliga replik :
- Jag ska bara köra en snabbis på tavlan
Och så blir det att han står där hela lektionen, pratar och pratar och ibland pratar han inte ens om det han ska prata om. Lille Ulf! Svenskan var ju också bra idag, för vi läste och jag läste ur 14 år till salu. Det är nog något av det hemskaste jag läst, att hon stod ut att leva så. Jag tycker verkligen synd om henne. Ja, det handlar ju om en som säljer sex för pengar. Men tillslut blir det som en drog, hon får abstines(stavas?) och så. Men det männen gör mot henne. Usch, det är hemskt! Men nog tjajat om böcker och filmer. Men det är bra saker iaf ;) Spanskan var vi i datasalen på och Engelskan... Ja, den var som engelskan är nu för tiden. Tomt utan Marianne, men vi måste ju ge Anna-Karin en chans också. Våran klass är ju faktiskt inte den lättaste att ha om man säger så.

Nu är jag trött, jag vet att det är skräll. Haha, men det är så nu för tiden vettni. Jag är inte riktigt mig själv längre, fattar inte vad det är med mig. Tar varenda liten skit grej personligt, även om det kommer från en kompis och är skämt så sätter det sig i hjärnan och försvinner inte. Jag hatar det verkligen, varför måste jag vara så va? Nej, ska gå och lägga mig nu så blir det att ta nya tag till imorgon och försöka, försöka och försöka!

Bra dag

Idag var det nästan ännu segare att gå upp, fast jag gick upp typ tio minuter senare än vanligt. Lite drygt, men jag somnar sent på kvällarna ju (A) Men jag gick upp och hade faktiskt tänkt att ha lockigt hår men det blev bara en katastrof av allihop så jag plattade det. Men har inte gillat håret idag! Mamma har ju tagit med hårblåsaren till Norge så det har vi ingen heller. Igår plattade jag håret med jätteblött hår! Det kändes mindre bra, håret blir ju jätteslitet av det. Nu har jag använt hårinpackning i två dagar. Goldwell och bedhead, bedhead är nog bäst tror jag! Vill ni ha en bra inpackning ska det vara bed heads treat me right, kostar runt 240 kronor hos frisör! Nog tjatat om mitt hår. Jag var i skolan idag, det var en rätt bra dag idag. Matten gick det bra i och fick tillbaka no-provet. och det var inte alltför hemskt resultat :D Nej, som sagt. Ingen dålig dag. Efter skolan var det ju dax för det där dryga konfirmationen igen, jag orkar nästan inge mer :S Förlåt max för jag tvingade på dig det där arbetet, men vi kommer iaf till vadstena :) Nej, nu ska jag nog snart gå och läsa.

 
Bra inpackning (Y)
Ge ditt hår en uppfriskande behandling med Treat Me Right.
Den här pepparrmintkuren ger ditt hår den spa-behandling
som du verkligen förtjänar.

Egenskaper: Glansigt silkesaktigt och friskt. Reparerar håret,
motverkar oxidering av färgat hår,
ökar blodcirkulationen i hårbotten.

Känsla: Smidigt och mjukt. Glansigt silkesaktigt och friskt.
Hårtyp: Alla typer och längder, även kemiskt behandlat.
Doft: Pepparmint.

And like a ghost, I will be gone

Saturday I love you like gold
Not like the Monday, you pass like a ghost

Jag hade ett väldigt segt internet igår så jag kunde inte blogga + att jag var jättetrött. Igår gick jag upp klockan åtta ungefär för att sedan bege mig till hallen och vara där i tre timmar. Viss var det bara 3 gymnaster men det var riktigt jobbigt ändå, men det gick bra också! Efter det gick jag till gymmet och var där i... 1 tim och 45 min? Jag tror det. Efter kom jag hem och skulle se på PS. I love you. Men jag somnade, måste sett roligt ut när jag, Lina och Martin låg och sov i soffan. Alla lika trötta. Men lite av filmen såg ja! Bra film, jag har lånat boken nu. Det är ju oftast så att boken är bättre. Sen var det oth, det är verkligen så himla bra! Skulle se gossip girl också, men vi hade ju en familjemiddag typ med flera rättersmiddag och allt så missade det, men det var mysigt. Eller ja, familjen + martin. Men det gör inte så mycket, jag fick se gossip girl idag på gymmet ist. Sen såg jag väl på wipeout, vilket roligt program :D Sen såg jag väl på Beck och sen gick jag och la mig. Vaknade jättetidigt idag av att mamma gick upp, för hon åkte till norge idag. Men efter en stund somnade jag om igen och sov som en stock tills klockan ringde 06:30. Vilken konstig dröm jag hade inatt egentligen :S Jag åkte till skolan och skoldagen höll på till ett sen var det dax för gymmet (Y) gött! Efter det gick vi tillbaka till skolan och var där till träningen började och idag var mitt humör på minus 1000000000000000. Inget tålamod. Sen när jag kom hem åt jag väl mat.. Och la mig i badet med en ny bok som heter 14 år till salu. Seriöst. bättre bok har jag aldrig läst, så himla hemsk men samtidigt så himla bra. Man blir ju fast i den :$ Men men, kalla mig boknörd ni! :D Men jag rekommenderar den starkt! Men nu ska jag nog snart lägga mig i min säng och läsa!
 Bjuder jämt på några gamla bilder!  Puss :*

       Som ni ser var jag väääldigt liten..

tråk

bara för att jag har tråkigt.

100 frågor - 100 svar

SENASTE
1. Person du chattade på msn med?
  Eric : )
2. Person du pratade med i telefon?  Lina
3. Gång du var ute? Typ, förut
4. Låt du lyssnade på? jag vet inte :S
5. Sida du var inne på? blogg.se
6. Film du såg på? dream girls
7. Plagg du köpte? kommer inte ihåg
8. Bok du läste? åter till cold mountain
9. Gång du var sjuk? typ, inte så längesen
10. Fotot du tog?  förut

SENASTE
11. Tjej du kramade?
Ida eller linette
12. Pojke du kramade? pappa
13. Gång du sa att du älskade någon? idag
14. Du pussade? : $
15. Kärlekslåten du lyssnat på? I do anything - Jason Mraz
16. Gången du höll någons hand? Idag
17. Hjärtat du ritade ? Förut, på min handled
18. Gången du tog ego-pics? förut >.<
19. Gången du hånglade med någon? ...
20. Gången någon sagt kram till dig? kommer bannemej inte ihåg :O

FAVORIT
21. Ämne?
So typ
22. Målning? farmors : )
23. Veckodag? Fredag
24. Citat? För varje minut du är arg, förlorar du 60 sekunder av gläjde.
25. Färg? vet inte
26. Affär? gina tricot
27. Kompis? Ida!
28. Dröm? vet inte..
29. Låt? Finns många!
30. Dryck? Mjölk

JUST NU
31. Glad eller sur ?
mera sur tror ja :S
32. Har du någon i närheten av dig? Nej :( :( :(
33. Sugen på? sällskap!
34. Hungrig? NEJ!
35. Vad har du på dig? mjukisbyxor och en t-shirt
36. Har du vax i håret? Nejj!
37. Behöver du gå på toa? nej
38. Vad ser du på just nu? skärmen och tvn
39. Vad är klockan just nu? 22.39
40. Har du ont någonstans? Magen, jätteont :(


FAVORIT (FÄRG PÅ KLÄDER)
41. På strumpbyxor?
enfärgade iaf
42. Huvtröjor? Olika tror jag nog.
43. Mjukisbyxor? Grå eller svart
44. Koftor? Beror på vilka byxor man har.
45. Jeans? Mörka!
46. Linnen? Vitt!
47. Skor? Vita eller typ svarta,
48. Jackor? vet inte
49. Strumpor? enfärgade!
50. Mössor? Svart eller vit


TVÅ ALTERNATIV
51.
Mage eller rygg? Mage
52. Vax i håret eller utan? utan
53. Björn Borg eller Adam underwear? Björn Borg
54. Piercing eller utan? Killar,  Utan!
55. Fjortis eller emo? haha, väljer man mellan det?
56. Ögonbryn eller ögon? Ögon :)
57. Lång eller kort? Lång
58. Svart eller vit hudfärg? spela roll?
59. Stora eller smala läppar? spelar inte mig någon roll
60. Svart eller blont hår? det man passar i.

TVÅ ALTERNATIV (TJEJER)
61. Plockade eller oplockade ögonbryn? Plockade
62. Kurvor eller smal? Mitt i mellan
63. Fyllig mage eller platt? jag bryr mig inte
64. Piercing i ögonbryn eller läpp? Läpp!
65. Punk eller emo? haha, jaja. spela roll?
66. Fashionista eller fjortis?  fashionista?
67. Långt hår eller kort? Långt, eller jag vill ju ha det men
68. Halsband eller armband? vet inte :S
69. Långa eller korta naglar? Långa
70. Anorexia eller överviktig? Men :S tänker ja inte svara på..


HAR DU NÅGONSIN
71. Tjuvläst någon annans dagbok?
Nej
72. Använt brun utan sol? Ja, men inte seriöst
73. Stulit något? Nepp
74. Sminkat dig som emo? Ja, några gånger :P
75. Rivit sönder någon annans bibel? varje dag, not.
76. Slagit sönder något av ilska? Ja!
77. Färgat håret svart? nej
78. Färgat håret rosa? nej
79. Spytt upp maten utan anledning? nea
80. Ätit dig mätt på godis? usch ja


HUR MÅNGA GGR HAR DU
81. Ridit på en häst?
många gånger:)
82. Gjort sönder andras saker? några gånger :$
83. Varit full? Aldrig
84. Rökt? aldrig
85. Färgat håret? bara tonat
86. Klippt av ganska mycket av håret? några gånger
87. Tjuvringt på dörrar som tonåring? tror inte jag har det :P
88. Varit i Täby centrum? nångång tror jag
89. Varit i Spanien? 2, 3 snart :)
90. Varit i Turkiet? Aldrig


VS.
91. BDB vs. facebook ?
blogg (Y)
92. Amanda Jenssen vs. Marie Picasso?  ingen
93. Killar från Sverige vs. Finland? sverige tror jag nog
94. Schack vs. fia med knuff? spela roll
95. Katt vs. hund? Vet inte, gillar båda
96. Lesbisk vs. Gay? Haha, vet inte :S
97. Tacos vs. tortilla? Tacos
98. Dator vs. Tv? Dator
99. Tim Burton vs. Steven Spielberg? ?
100. Balett vs. modern dans? det beror på. :)


skit

Känns som om kvällen kommer suga.. faktiskt.

känns inte som jag varit mig själv på senaste tiden heller. inge ork eller kraft eller lust till någonting. till och med min lärare märker det :S det är så konstigt tycker ja. konstigt ont i magen har jag också, typ under lugnorna :( haft det hela dagen. jag känner mig just nu precis som förra vintern. jag vill inte, jag vill inte dit igen. ner dit igen. trött hela tiden och ingen glädje alls. jag mådde inte bra då och det vill jag. jag vill må bra och vara glad. och jag borde ju vara glad, det borde jag verkligen. men jag kan inte pressa fram ett leende. det går inte.  jag hatar att vara ensam, jag har nästan ångest över det... förlåt för det här inlägget :(

j
ag möljde inte lika mycket som jag brukade igår. jag somnade som vanligt..men jag hade som vanligt kul med er tjejer. ni är ju bäst! nu sitter jag ju ensam framför melodifestvalen. inte kul, inte kul! och träning i tre timmar imorgon har jag inte lust med. verkligen inte! men gym efter har jag lust med och sen one tree hill och gossip girl på kvällen!

Torsdag

Skolan var som vanligt, eller vanligt och vanligt. Jag gjorde ett prov, som jag är rätt nöjd med?
Och så var vi ute på äventyr som tillslut blev rätt eller vad säger ni tjejer? :) Bra att allt gick så bra. Efter skolan drog jag och ida till gymmet och var där ett tag. Jag fick typ instruktioner. Nu ärre bara att köra liksom. Morfar fick komma och hämta mig så fick jag åka hem dit och äta. Mormor och morfar åker till thailand imorgon också! Gud så skönt för dom, fast det var ett år sen dom var där förut, och typ 9 månader sen dom var i spanien. dom åker hela tiden :) Sen skjutsade morfar iaf hem mig och jag har bakat och spelat wii. För en timme sen kom mamma hem och vi spelade också, hon är som ett litet barn nu. Hihi, så söt så min mamma :) Men jag måste sova nu känner jag. Imorgon är det skola, gym och sen ida och linette som gäller! Puss på det och puss på dig! :*

wow

http://www.youtube.com/watch?v=8_qktGrHe-k&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Viu7U8_IhD4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=UMJorfZpAiE&feature=related

jag gillar dom här, bara gymnastik. bara så ni vet :)

Feel the rain on your skin

Tisdag!
Idag har jag och ida stått i caféterian och bilder på det kan ni kolla på alskamer . Ida blev lite sur på mig ett tag, men inget som höll i sig. ; ) hon har sina moments ibland. Efter skolan satt jag med fysikboken ett bra tag innan jag insåg hur mycket jag frös, så tog med mig boken och la mig i ett jättevarmt bad. Åhh, så skönt! Jag ska nog snart gå och lägga mig. Varför ska jag vara så trött nu för tiden? Jag känner ingen ork. Ingen ork för skolan eller någonting, eller jo. Jag vill träna! Det har jag ork till? Jag vill iaf lägga mina sista krafter på träningen, igår sprang jag ju och sen fick jag skitont i höften efter det : ( för bara att springa några minuter, skit också! Tänk om man kunde få göra något utan att det ska göra ont! Nej, nu ska jag sova. Mer blir än såhär blir det inte idag, hoppas ni får en bra natt med mycket sömn : ) det vill jag ha för en gångs skull!
Puss :*

So kiss me

Måndag
Det går hela tiden i samma spår på måndagar, men nu ska det hinnas ett gympass också vill jag lova.
Men det är nästan alltid samma, vakna tidigt på morgonen och gå upp.. Duscha, sminka sig, blåsa håret, platta håret och försöka få i sig något att äta. Skynda ut till bussen som är alldeles försen och sen åka buss för att typ komma försent till skolan. Idag kunde man ju knappt kolla för att det snöade så mycket. Såg nog ut som en liten tönt när jag kom gående där på morgonen med luvan i högsta hugg. Vi har den där dryga LKn i typ 5-10 minuter och sen får vi gå och sitta och sega någonstans till engelska börjar. Och engelskan gillar jag inte längre :( Jag vill ha Marianne, känns inte som om jag lär mig någonting längre. Så vill jag ju inte ha det. Efter engelskan har vi lunch, tidig sådan och vi gör inget vettigt där heller tycker jag. Jag har ju iaf Ida att ha kul med! : ) Sen slutade vi med resurs och no. Efter det drog jag och Gusten till gymmet och var där till typ tre-halv fyra. Gick tillbaka till skolan och väntade på att träningen skulle börja. Ida väntade med mig och då var ju marcus där och tog min mobil... dumma dig :( Vi körde rätt hårt med tjejerna idag och jag tror dom tyckte det var kul. Wow Ida, vi gör framsteg (Y) Efter träningen nu har jag inte gjort alls mycket, jag är så himla trött. Duscha typ och åt mat! Nu ska jag träna på mitt fysikprov sen ska jag sova (big heart) ! Haha, sa jag att jag var trött?

Nya jeans tack!



Trött...

..det är just vad jag är idag. Jag gick upp klockan nio idag för att sen bege mig till kyrkan. Jag gillar det inte, det är himla drygt och jag fattar inte varför jag ställer upp. Måste vara för att jag är så himla "snäll". Haha, kul och läsa när jag är så positiv. Nej förlåt, jag är så himla trött bara. I kyrkan var det iaf 60 konfirmander som var på besök, hur lyckas jag alltid bära kors när det kommer konfirmander på besök. Så var det när jag själv var konfimand också! Lyckat lyckat. Efter kyrkan bar det av till gymmet. Jag och mamma var väl där i en och en halvtimme? Ungefär. När jag kom hem var jag väldigt trött och nu har jag jätteont i huvudet :( Tror jag somnar snart igen, men det får jag inte för det är ju one tree hill och gossip girl snart. :*

Förlåt för jag klagar så mycket, för jag är egentligen jätteglad :) Puss!

RSS 2.0