Karlstad



Nya kläder!
Köpte tre linnen och en parfym idag också.
Men det på bilden är från gina tricot!

Idag har jag jobbat. Men efter jobbet så drog jag och Ida iväg till karlstad med pappa. Vi skulle kolla lägenhet. Och oj oj oj säger jag bara. Den måste vi verkligen få! Jag tror faktiskt vi får den :$ Den är underbar!

Sen blev det shopping. För pappa också, han kom hem med en plasma tv. 50 tum. Haha, det är skrällen att han kommer hem med något sånt.
Nu blir det duschen för mig och sen sängen. Gud va härligt :)

Hallå :)

Hej!
Det blir inte att jag sätter mig så ofta här, men slänger upp ett inlägg nu då. Bara för att jag är positiv och glad för en gång skull. :) Det är sommar, det är sol och man kan bada. Vad mer kan man begära? Jag har tagit mig in på stil, hälsa image i karlstad också och imorgon åker jag och Ida och kollar på lägenheten efter jobbet. Jag har fått pengar för mitt slit på konfirmationen. Jag får pengar snart för sommarjobbet och för att jag tränat gymnastik i vår. Sen så har vi också fått studiebidrag. Ja, det känns rätt gött nu. Jag ska köpa ny telefon!

Allt känns bara så himla bra!
Haha, bilden är hemsk men såhär glad är jag nu!



Vi hörs snart igen :*


BRA LÅT! har lagt upp den förut.

uppdatering

jag kommer nog inte alls vara aktiv har jag märkt, kommer verkligen inte hinna :) men när jag väl är inne på datorn kommer jag skriva. Men är inte alls ofta inne :)

haft underbara två dagar nu med sol, bading, vänner, jordgubbar och lycka!
tack allihopa<3

Tisdag

Jag blir lika förvånad varje dag jag kommer hem och inte behöver tänka på läxor. Jag har verkligen haft ångest över dom, att jag inte lagt ner nog mycket tid på att göra dom. Det känns alltid som jag måste göra något, men så kommer jag på.. Att jag har sommarlov och inga krav från skolan. Det känns så himla skönt.

På sommarjobbet hörde jag hur ett barn kom helt skrikande och gråtande och Agneta sprang för att kolla var det var. Efter ett tag ropar hon på mig att jag ska komma, så jag springer ner för trapporna och stannar när jag ser blod all over! Det enda jag kunde säga var: Jag har blodfobi.
Så jag fick springa och hämta någon annan. Herregud, jag skakade ju till och med bara av att se blod. Usch.

Något annat som hände på jobbet idag, det var att en grupp bråkade hela dagen. Kastade bollar på varandra, skrek åt varandra och hackade på varandra. Herregud, dom är mellan 6-7 år och har redan börjat med det där med att gruppa ihop sig mot en person och säga taskiga saker. Jag menar att dom redan börjar prata skit. Nej, det funkar inte.


Jag kom på en sak igår eller om det var i förrgår. I måndags var det, jag gick hem från jobbet. Och jag kom på att jag skiter i vad folk tycker. Eller vad dom tycker. Deras skitsnack. Jag var riktigt sårad i början. Var skitledsen, för jag trodde verkligen inte så om dom. Dom var ju mina vänner, man säger ju inte så om sina vänner? Det var så jag tänkte, lilla dumma jag. Men nu när tiden har gått och jag bara fått höra det hela tiden. Jag har vant mig, och jag förväntar mig inget annat av er. Så i måndags när jag höra en till sak, då tänkte jag verkligen... So what vad dom tycker om mig, jag har mina vänner och det är dom vännerna jag tycker om! Det är dom jag bryr mig om vad dom tycker om mig och inte ni. Ni kanske inte läser det här, men ni kanske också läser det och inte tar åt er. Och så kanske ni läser och tar åt er. Då är det ingen idé att ni pratar med mig, för jag vill inte höra något mer från er. Och om ni kommer och säger : Men jag har inte sagt det där.
Nej, men jag fick ju veta det från någon och då är det den personens problem.
Jag är så himla trött på konflikter. Jag orkar inte tjata längre om det där.
Jag har mina vänner och er vill jag inte vara vän med längre. Så det så :) Haha, blev lite konstigt men aja!

Nej, nu får det vara nog för idag. :) Imorgon ska jag till farmor och farfar och sov där.
Så det blir nog inget inlägg imorgon. Kanske kommer ett senare ikväll. Pusshej :*

måndag

Åh, jobb hela dagen. Det är ju fint väder, jag vill inte jobba nu! Men jobbar ju bara två veckor, eller tio dagar. Så ska inte klaga :) Och mitt arbete är inte tråkigt, det händer något hela tiden ju. Men man blir fruktansvärt trött av 86 barn(okej, alla är inte barn) men minst 56 st är små och springer runt benen på en och klänger och gud vet vad. Men man får pengar! Jag började klockan halv åtta idag och slutade halv fyra. Jag gick hem, skönt att äntligen få röra lite på sig efter förkyldningen. Imorgon arbetar jag från nio till fem.
Bara för det lägger jag in denna låt :P



Nu går jag ut och cyklar lite i det fina vädret :) Pusshej :*

Helgen

Har haft en skitbra helg, har inte hunnit uppdatera för har inte suttit vid datorn typ någonting :) men får väl skriva några rader om helgen.

Fredag, midsommar. Jag hade verkligen jättekul :) det var rätt mycket folk här, vi åt mat, pratade, skrattade, spelade kort och spelade kubb och bara umgicks. Dom andra drog ner till torsby, men jag, vickan, jesper och oscar stannade och såg på film. Vi var rätt trötta, eller iaf jag. Jag kom i säng vid ungefär fyra efter några telefonsamtal från martin. Haha :) Jag sov inte så mycket under natten, låg och hostade och störde Vickan. Vaknade klockan nio också, så fick ungefär 4 timmars sömn. Så ska det ju vara.

Men Vickan vaknade ju inte förren klockan halv ett så jag väntade på henne i två timmar först, sen gick jag upp och städade. Vi gjorde inte så mycket under dagen, Vickan åkte hem vid fyra och jag slängde mig i duschen, gjorde mig i ordning och åkte till Ida. Vi gick in till torsby för att spela volleyboll men det började spöregna så vi spelade aldrig volleyboll utan satt där med.. killarna och pratade. Men Ida åkte hem så jag blev ensam. Vi gjorde egentligen inte så mkt men jag hade kul ändå :) När jag skulle åka hem fick martin skjutsa mig, han är snäll han :) Tack! Det var så kallt ute så när jag kom hem hoppade jag i duschen för att värma mig innan jag la mig i sängen och somnade till en film.

Imorse gick jag upp halv tio för att duscha och fixa så jag kunde va i kyrkan klockan elva för att kolla när henrik tog konfirmation. Det gick bra tycker ja. :) Fick följa med hem till dom sen och fira och äta smörgåstårta och sånt :) så kul så.
Vi åkte hem och det var bara hem och vända för vi skulle till farmor och farfar först och hälsa på, sen till mormor och morfar för att hämta markisen. Sen åkte vi hem och åt och satte upp markisen. Sen skulle vi till torsby igen och köpa matsäck :D Och nu är jag hemma, ska snart sova för ska upp tidigt imorgon och jobba. Så ha det så bra så hörs vi sötnosar! :*

Bilder


nya skor :)



Innan jag skulle sova :) sätter alltid upp håret på natten.


igår var jag med ida på torsby och jag köpte mascara och hårinpackning :)



 
Haha, man ser inte så stor skillnad. MEN jag har faktiskt städat mitt skåp :P

det var allt för idag, lite dålig uppdatering. men orkar inte sitta vid datorn så mkt just nu :) men det kommer då och då. Imorgon är det midsommar, vi ska va häääär :D
Pusshej :*

Runnsjön

Runnsjön imorgon, och med sol? Ja, det blir bra de :)

When you see my face, hope it gives you hell


I'm gonna blame it on you

Jag är fortfarande sjuk och ingenting händer så jag har ingenting att skriva om! Förlåt.
Men den enda jag orkar är att ligga vid tvn eller sitta här. Men det gör inte jättemycket just nu, jag menar jag är mycket hellre sjuk nu än när solen strålar och det är 30 grader ute :)

Vi skulle egentligen upp till Runnsjön idag, men det blir nog inte så mycket med det. Det är ju dåligt väder. Snart är det ju midsommar också?! Vad ska alla göra?

Jag ska nog gå och krya ner i sängen igen :$
Många som är sjuka nu har jag hört, krya på er :)


kul

åhhhh jag älskar att vara sjuk på sommarlovet, perfekt början på det!


NOT!

HAHA OMG!


hallå

Ååh, herregud va det har varit full rulle sen i torsdags. Har inte kunnat uppdatera men jag tror ni klarar er ändå. :) Jag vill inte sitta här hela sommarlovet, även om det känns som om det kommer bli så om vädret fortsätter vara såhär. Ska kika lite på yr.no hur vädret blir till veckan... ÅH! Det kommer vara bra imorgon och på måndag sen ska vädret suga! Får hålla tummarna och hoppas att dom har fel.

Jag hade jättekul på sahlströmsgården, sjöng, åt god mat och det var en bra underhållning. Alla var så himla fina, nästan så man blev tårögd. Killarna hade klätt upp sig jättefint och lika så tjejerna. Som sagt, en toppenkväll och jag hoppas jag träffar dom flesta under lovet.

Igår firade vi Lina som tog studenten, skönt för henne att få gå ur. Det verkar så roligt att ta studenten. Alla är så glada och lyckliga. Bara av att se på alla blir man glad. :) På kvällen kom Ida, Malin, Linette och Maja hit och vi åt man, spela kort och skrattade. Världens bästa tjejer :) Fick även sällskap av Jesper, Martin och Oscar ett tag, kul :) Något som var synd är att jag börjar bli sjuk och mådde inte alls bra i slutet av kvällen.

Idag är det värre med mig, men skitsamma. Vi ska ha släkten här idag, runt 30 personer kommer hit. Så det blir fullt hus här hemma. Får ser hur mycket jag orkar, mår ju som sagt inte så bra.

Imorgon ska vi nog iväg till åmotfors och fira martin som också tagit studenten :)



Det blir en bild på mig och en av mina bästa killkompisar på sahlströmsgården!
Alla borde ha en vän som Max! Och ser ni vad snygg han är? :D

Sommarlov

Nu sitter jag här. Betygen är satta för mig. De betyg som jag kämpat för i tre år nu. Jag har haft sånna krav på mig själv, i början var det nästan hemskt hur jobbigt det var. Mina systrar hade jättebra betyg när dom gick ut, så jag kände press på mig. Men under frykens gång har pressen minskat. Jag har accepterat hur bra jag är och hur bra jag kan prestera. Jag menar 9 MVG, 4 VG och 4 G. Det räcker väl in på programmet jag sökt och det är det som är det viktigaste för mig. Jag har accepterat att jag inte är bra i matte och no, och att G är det jag är värd. Men jag har hela tiden försökt, suttit där med tårar i ögonen för att det varit så svårt att fatta alla ekvationer och algebran. Men nu behöver jag inte tänka på det på flera månader. Betygen är satt och jag är väldigt glada över dom faktiskt.

Nu har farmor, farfar, mormor och morfar varit hemma här och vi har ätit lunch tillsammans och firat att jag slutade nian. Jag fick blommor och present, gulligt av dom. Jag har duschat, eller jag har inte duschat klart än. Hade i hårinpackning och så helt plötsligt tog varmvattnet slut. Så det är bara att vänta på mer, vill ju skölja ur inpackningen. Men det är ju bara bra för håret så. Och snart kommer ida, och mamma ska göra oss i ordning i håret. Ungefär vid sju skulle vi till sahlströmsgården tror jag. Jag hoppas det blir kul fast det är så tråkigt väder.

Men nu får ni ha en bra kväll och så får vi se när vi hörs igen :)

Har ni ...

Har ni en bästa vän?
Ni vet, den som man vet alltid finns där.
Den som alltid klappar en på axeln och låter dig gråta ut i sina armar. Den som säger att allt ordnar sig, att vi klarar det tillsammas. Den du kan bråka med men det löser sig nästan direkt och när man väl bråkar med den personen så känns det jättejobbigt och man kan inte tänka på annat än bråket. Den man kan vara helt ärlig emot och säga precis vad man tycker. Den man kan skratta och gråta med. Den man faktiskt inte tror man skulle klara sig utan. Den som låter dig vara dig själv och accepterar dig för det.  Den man verkligen älskar!

Har ni det? För det har jag! Och det är jag glad för!

.

jäkla illamående, huvudvärk och yrsel!


Bal

     
   

Nej, nu orkar jag inte lägga ut mer :) kanske kommer mer någon annan dag. Blev väldigt mycket pussbilder. Men dom är så sweet så det gör inget!

Idag var jag ute och gick i två timmar så nu är jag jättetrött faktiskt, men det känns bra. Skönt att få sova lite inatt. Jag hoppas jag får sova iaf, det har varit så svårt att sova dom senaste två veckorna. Sömnproblemen visar sig lite igen, men just nu är det lugnt. Bara dom försvinner snabbt igen!

Jag har också gjort klart mitt engelskaprojekt, hoppas det går att skriva ut. Annars blir jag sur!

Hoppas ni haft en bra helg och att ni får en bra kväll :*

Wahh

Hörde dessa låtar igen, på ett sätt känner jag igen mig nu men ändå så påminner dom ju mest om förra året. Men som sagt, det passar lika bra nu.

Hinder - Better than me
 

Keane - We might as well be strangers

 

Ja, såhär ser min klädsel ut idag :)

 

Nu ska jag till Sunne :)

Med lockigt hår....



...åker jag in till torsby, ska agera fotograf åt min storasyster som ska på bal idag :) Bilder kommer!
Ikväll ska jag till sunne såklart och så får vi se om det finns en chans att jag går borta till granevik ett tag? Vi får se vad det blir, hoppas på en bra kväll iaf. Puss och kram på er :*

tack

Tack alla som svarade på frågan igår! Det betyder faktiskt jättemycket :*

Jag kommer nog inte skriva så mycket idag heller, för ska sova nu. Klockan är 21.20 på en fredag och jag ska sova. Men asså inatt hade jag kramper i benen hela natten så det blev inte alls mycket sömn. Och var på gym i 1 tim och 50 min förut så nu är jag riktigt trött i kroppen och huvudet också faktiskt! Finns egentligen inte mycket att berätta om skolan, vi hade språkdag och det gick rätt bra för våran klass. Vi vann inte men skitsamma. Spelade volleyboll också (Y)

Med magen går det bra också, medicinerna funkar så nu är jag fit for fight igen vill jag lova! Nä, nu ska jag sova :$
PUSS!


Better today!

Det känns bättre idag faktiskt. Fått medicin till magen nu och det blev bättre!
Jag orkar inte skriva just nu faktiskt, klockan är 20.48 och jag sover inget på nätterna längre så är så himla trött. Så tänkte lägga mig och försöka sova nu :)
En fråga bara, skulle vara jättegulligt om ni svarade på den :) Jag har ifrån 20-40 läsare per dag, vilka är ni?
Pusshej :*

Skit

Idag har jag inte orken till att blogga.

Jag har skitont i magen.
Jag måste fixa dom sista sakerna i skolan.
Jag måste äta eftersom det enda jag ätit idag är två knäckebröd och en smörgås.
Jag får inte ner maten, det gör ont.
Jag har tränat mina gymnaster i tre timmar med en ond mage.
Morfar har fått en blödning i benet, jag vill till mormor och morfar nu!
Jag vill att mamma ska vara hemma!
Jag vill så mycket mer.
Jag fryser så himla mkt, helt iskall.
Jag är ledsen över att jag ska klaga så mycket.

Used To Be

You used to be my everything
I used to be your only king
We used to be unseparable
We couldn't spend the nights away
You used to be my melody
You used to mean the world to me
You didn't even say that you were sorry


Det här låten har gått på högvarv i min mp3. Sen när jag inte lyssnat på den har det funnits i mitt huvud hela tiden, varför är det så med en del låtar? Varför kan man inte få ur dom ur huvudet? Fast...Jag gillar ju låten så det är ju inte så farligt att ha den på hjärnan, men det finns andra låtar man inte vill ha på hjärnan.

Idag har faktiskt inte varit en alls bra dag. Dom som har läst min blogg förut och har ett någorlunda minne kommer kanske ihåg att jag har haft ont i magen några gånger under våren. Det där svidande och stickande smärtan mellan lungorna typ, och det känns som om man ska spy hela tiden. Så idag satt jag mest på friluftsdagen, spelade lite bowling på morgonen och jag lyckade faktiskt vinna! Men sen satt jag mest, måste varit väldigt tråkigt att vara med mig när jag bara typ sitter och surar och inte mår bra och bara klagar. Förlåt! Sprang ner på toaletten för att spy men det kommer inget, egentligen är det bra för jag hatar att spy. Men det skulle vara skönt och bli av med illamåendet.

Nej, nu klagar jag mest. Det kan ju inte vara kul. Jag såg förresten att det skulle vara kallt och skitväder enda fram till nästa torsdag, då skulle det vara 20 grader och sol och lite moln. Får hoppas det blir fint hela veckan ist, för sista veckan ska ju vara fin! Då ska man ha vattenkrig och bara ha kul.

Jag saknar dig så himla mycket! hela tiden, förstår du det eller?

RSS 2.0