Hejdå

Om en timme kommer Mona och hämtar mig och vi åker upp till Sörmark. Jag har nyss duschat nu och sitter i mammas morgonrock.
Prio ett: Klä på mig
Prio två: Göra något åt håret och ta på mascara.
Prio tre: Packa.

Hejdååå!

HAHA, jo men man måste bjuda på sig själv!

Klänning


Kolla vilken fin klänning! Den skulle jag vilja ha på julafton eller nyår eller något.
Från Melba.se.

Fint inlägg

Godmorgon eller nått. Jag gick upp för ganska längesen.

Har inte haft tiden till datorn och det tycker jag är helt okej nu faktiskt. Det är lov och jag umgås med mina vänner, min familj och min pojkvän.

Idag blir det att gå ut och gå, köra bil?, umgås med mammsen!

Igår var jag ute och gick när det var svart ut, lite läskigt om jag säger så. Så kommer det en häst och får panik och Sunny är rätt för hästar så hon blir crazy typ.

Imorgon ska jag till Vickan uppe i Sörmark, kul kul!

Hejdå!

Tisdag

Hej, jag sitter här efter en morgonpromenad med en smoothie i handen, skitlätt att göra. Ta bara en dl mjölk, en banan och en näve hallon, mixa det! Man blir mätt också. Ska snart hoppa in i duschen. Idag blir det att åka till Deje och umgås med tjejerna, det gillar jag väldigt mycket. Därför blir det ingen mer uppdatering förrens imorgon.

Jag var på minnesstund igår. Den var så fin men också väldigt jobbig. Jag hoppas Tobbe har det bättre nu, att han mår bättre. Bättre än oss som är kvar. Vila i frid nu. ♥ 

Sen 2005 har jag varit på 4 minnesstunden och 2 begravningar. För kompisar. Det är inte rätt! Så unga människor ska inte försvinna...

Nä, nu ska jag hoppa i duschen. Bussen mot deje tar 3 timmar så sms får ni skriva för jag ska fylla på mobilen nu typ. Vi hörs imorgon!


Nån bild jag gjorde för ett tag sen.

En fråga


Hej!
Nu är det såhär att vi kommer inte kunna bli frisörer. Haha, jag tyckte det var väldigt kul att dom skrivit det på sidan och sen fick man inte bli det. Vill du bli frisör är det bättre du söker in på frisör.  Men vi säger till exempel att du vill bli massör, då får du grunderna till det och det kan du läsa vidare inom det. Det vi blir helt typ är stylister och makeupartister.. Tror jag.
Just nu håller vi på med ansiktsrengöring och ansiktsmassage och ska snart gå vidare med uppsättningar tror jag.  Det var något vi skulle göra innan men kommer inte ihåg vad. Haha, bra minne. Det är verkligen jättekul! Rekommenderar denna linjen starkt!

Funderingar

På den senaste tiden har jag suttit och tänkt ganska mycket, eller ja. Jag har tänkt ganska mycket. På hur saker har förändrats så mycket. Det finns dåliga saker med det och det finns bra saker med det. Jag har kommit på att jag saknar massa människor. Människor som även sårat mig men jag ändå haft så himla roligt ihop med. Jag önskar jag kunde få glömma allihop och starta om på nytt. Vara vän med alla, jag har tröttnat på att vara sur och arg på folk som har sårat mig. Jag har äntligen kunnat börja förlåta dom. Det är jättekonstigt att känna såhär. Men jag vill inte längre, jag tycker det är så himla tråkigt att man ska låtsas som om att man knappt känner varandra när man känt varandra hur länge som helst. Jag vill inte ha bråk längre! Vill inte ha ilska inom mig längre, det får vara slut nu! Förlåt, jag vet att jag heller inte betett mig bra alla gånger. SÅ jag säger förlåt nu..

Jag saknar människor jag bara inte pratar med längre, av ingen anledning. Dom bara försvinner och jag vill verkligen inte det. Men är det en del med att växa upp, måste verkligen människor försvinna från en då? I så fall vill inte jag bli äldre.

Jag måste bara säga att jag är glad att jag träffat nya underbara kompisar också! Ni är guld värda. ♥


Idisen


Var inne på idas bilddagbok och kollade igenom hennes bilder, va söt hon är! Kolla vad hon skrivit:

Sitter hos min äskling :) Åh hon är bäst!
Om du bara visste vad du betyder för mig,
Hur jävla snäll du är jämt,
Ja du är bara den bästa som finns,
De är ingen som varit så snäll mot mig någon gång.
Du ställer aldrig höga krav på mig,
Att jag ska va bra i nått du bara hjälper mig.
Du är verkligen helt underbar <3

Du fick mig att gråta av lycka

Ida är min snuttegull<3

Stil, hälsa image.

Det har kommit många frågor om min linje, här är lite info om den.


Resultat


Sådär blev det när jag klippte mig, luggen är i perfekt längd faktiskt. Det enda jag inte gillar är nog att det är så "avklippt" och så är det ju kort. Men aja, det är jättemjukt och inget slitet och det gillar vi!

Idag har jag varit ute och gått i en timme och en kvart, duktig julia! Jag har varit ensam hela dagen också, hela familjen åkte ju till bodaborg imorse. Det är med jobbet dom åkte så jag fick stanna hemma jag. Men dom kommer snart hem och ska äta mat och grejs här hemma.

Melissa Horn - Jag kan inte skilja på

Klippt mig

Jag har just varit och klippt mig! Det blev såhär fast lite kortare lugg(bilden är sen i juli)

Håret är så mjukt och luktar så gott! Nu ska jag äta saffransfisk och ris, en av mina favoriträtter. Med min familj, först gången på länge det är bara vi. Det ska bli så mysigt! Sen blir det idolmys! ♥

Min önskelista(till jul)

Det börjar ju närma sig jul nu, det är ju iallafall två månader kvar. Jag vet vad jag önskar mig!

Skolans sminkbox!


Och en trippeltång.

Okej, mer vet jag inte.
Nu ska jag ut och gå. För övrigt så är jag hemma i torsby! Men ska gå ut snart, rensa tankarna!


Vila i frid.

När man är 16 år har man hela livet framför sig, hela livet. Det är inte meningen att det ska sluta då. Jag förstår inte, vill inte förstå. För även om man inte är lika bra kompisar längre så har man alltid minnena med sig sen flera år tillbaka. Det kommer aldrig försvinna. Man ska vara glad för den tiden man får. Scouterna, fotbollen och en av dom bästa klasserna. Det glömmer jag inte! Vila i frid Tobias.
Bild från sexan.

Datorn

Hej! Inlägget under skulle kommit upp igår men min dator "kraschade" innan jag hann skriva klart. Så det blir nog inget mer bloggande förren på fredag efter jag varit hos frisören. Tyvärr! Angående min dator, så klickade det till och blev svart. Och sen gick den inte att sätta på. Någon som vet vad som kan ha hänt? Men ska nog lämna in den på lördag. Aja, vi hörs på fredag! Puss ♥

Skulle kommit upp igår!!!

Hej alla glada och alla mindre glada!
Kom nyss hem från ett träningspass, det blev friskis och svettis + 10 minuter gång och 10 minters springning. Det var väldigt skönt, jag duschade och bastade efter det. Haha, jag fattar inte vad det blivit med mig. Jag basta? Nej, så brukar det inte vara. Men jag fryser typ hela tiden och det är skönt att få gå in där ensam i värmen och sitta och tänka.

Idag hade jag två inlämningsuppgifter som medförde att jag skulle redovisa också, och det gick som det gick. Okej tror jag iallafall! Olivia fixade mitt hår idag också men eftersom jag inte kan föra in bilder i datorn(NÅGON SOM KAN HJÄLPA?!) så får ni inga bilder.

Jag har varit väldigt yr och så idag, inte kul!


En fin bild från i somras, jag saknar sommaren!

Nu blir det att läsa "Ljudet av ditt hjärta". Godnatt!


Hörs

Ska träna nu men vi hörs senare. Har varit en helt okej dag men vi hörs!

Okt. 19, 2009

Känns som om det varit full rulle sen lördags. Jesper sov hos mig i lördags. Igår morse skulle han iväg på match och jag skulle på träning. Fast det kom jag inte på förren en halvtimme innan träningen började. Rätt okej och lugn träning. Haha, dom vildaste barnen var ju inte med. Var ute på promenad också med Lina, Martin och Emma. Hann åka och hälsa på farmor och farfar också, farmor fick ett skrattanfall som vanligt. Hon är så söt!
Sen så kom Jesper till mig igår kväll igen och jag fick sov bredvid honom ännu en natt! Det tycker vi om. Han åkte hem och jag satte mig på tåget till Karlstad. Åkte hem och fixade mig, tränade på prov och åkte iväg till skolan. Hade engelska och svenska sen var det dax för matteprovet! Hoppas det gick bra iaf. När jag kom hem fick jag städryck. Plockade bort disk och kläder som hängt på tork. Dammtorkade och dammsög. Städade toaletten och gjorde allmänt fint och mysigt här hemma med tända ljus. Ida tände i brasan också, myyys! Nu har jag fixat det sista inför imorgon så ska läsa på lite in i det sista. Wish me luck!

Apropå det jag skrev i det tidigare inlägget så menade jag att det var fem år sen jag blev påkörd. Fem år jag blev rädd för trafiken, visst har jag alltid haft respekt för trafiken men nu är det hemskt. Fast det börjar ju bli bättre nu också. Men under dom fem senaste åren har mina nära och kära fått utstå:
-Hallå, det kommer en bil från vänster bara så du vet om du inte ser den alltså.
- Hjälp va nära den bilen är.
- Kör inte så fort!
- Nej, gör inte så med ratten, håll still den.

Jag har varit asjobbig, och allt började då. Idag är det fem år sen, och fem år sen jag senast hörde av den som körde på mig. Undra om hon tänker på det? Undra om hon blev lika "skadad" som jag. För jag blev faktiskt inte bara fysiskt skadad utan psykiskt också. När jag kom ut ur sjukhuset den dagen, jag såg direkt hur min syn på trafiken hade förändrats. Helt plötsligt var bilarna så himla nära och dom kom så fort! Aja, jag ska inte tjata mer om det nu. Men jag har tur att jag lever idag, utan cykelhjälm skulle det kanske slutat annorlunda...

Jag ska lägga mig och läsa lite bok sen.


Godnatt ♥

.

Undra om jag kan säga att det hände för fem år sen idag eftersom det är måndag men igår var det ju den 18:de. Men det var ju ändå en söndag och det var inte Söndag det där dagen, 18 Oktober 2004.

saturday

Jag blev tvingad in till torsby idag av mamma och lina, mamma skulle köpa uggs och mat. Lina skulle köpa lite grejer och mat till sin flytt till Norge. Jag var mest med och var i vägen som alltid. Nu ska jag dra ut och gå i det fina vädret så kanske vi hörs senare.
Har hittat mina lösnaglar nu också.

Med söta blommor på!

Besvarar två frågor

Svar till frågan längst ner: Jag går hantverksprogrammet på nobel i Karlstad och jag har inriktningen stil, hälsa, image. Klicka här för att läsa mer.

Och så till andra frågan.
Svar :

Oplattat med moussé                                                                  oplattat utan moussé


Klicka här för att läsa ett inlägg jag gjort om min plattång. Tillägg är väl att jag vet vart den kommer ifrån, eller det går att köpa dom på tradera. Klicka här för att komma till där dom säljer själva plattången. Därför kan priset variera väldigt mycket.

Jag vet inte direkt vad jag gör för att få håret så platt som jag får det.



1.
Efter jag duschat har jag i antagligen Bedhead ego boost eller Bedhead small talk. 
 
2. Sedan fönar jag håret.

3. Sprutar på Bedhead superficial.

4. Plattar håret.

5. Tuperar och sprutar Bedhead superstar volymspary

6. Avslutar med Bedhead masterpiece.

Om det är produkterna eller plattången vet jag inte, men det var i allafall det.


Bäst igår!

Haha fast ljudet och bilden är inte riktigt samspelta. Reza gillar ja mest tror jag nog.


Idol

Idag på idol har dom temat "Micheal Jackson", det är det jag har sagt. Att de måste ha ett micheal jackson tema. Jag gillar honom skarpt, och som han dansade!

Denna film vill jag se!


Och den här tröjan har jag på mig just nu, haha det hade jag inte ens tänkt på. Fin hållning jag har förresten.
Ska sova snart, godnatt ♥

fREDAG

Jag uppdaterade ingenting igår, men körde dubbelt träningspass igår så var väldigt trött!
Jag är fortfarande trött. Så snart jag skrivit klart ska jag lägga mig i soffan och varva ner för det är jag väldigt dålig på. Ska försöka få lite sömn i mig inatt också, skulle vara så skönt!

Sommaren. Underbart!


Dans

Jag kan ju säga att just nu är jag såhääääääääääär trött. Jag lovar att inatt kommer jag sova skönt, jag måste sova skönt eller...Jag vill sova skönt.
Dansen var otroligt rolig i allafall, helt enkelt underbart roligt. Jag längtar redan till nästa gång. Det som är roligast är att man får jobba ändå ut i fingerspetsarna och man blir så otroligt svett och helt slut. Efter dansen duschade jag och sånt där.

Här är avslappningslåten som vi "dansar" till. Jättemysig och så fin!


Madonna i Malawi

Idag på hälsopedagogiken såg vi på en dokumentär som heter "Madonna i Malawi". Det var något av det värsta jag sett. Det handlar om världens näst fattigaste land. Det finns mycket hemskt i världen men det här är nog det hemskaste jag sett. Ni kan kolla på dokumentären här. Det måste ju finnas något vi kan göra? Tänk om hela svergies befolkning la en krona om dagen för att hjälpa folk som har det svårt. Visst finns det folk som har det svårt i sverige med såklart. Men om ni kollar på dokumentärer förstår ni nog. Det var idag jag bestämde mig helt för att när mina egna barn har flyttat ur huset, då ska jag adoptera från ett annat land!

Det här är deras vardag och så ska det inte vara!

Onsdag

Hej sötnosar! Hoppas ni haft en bra dag i skolan.
Min dag har varit okej, dagen började inte så bra men det blev bättre under dagen.  Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå, klockan tjugo i sju ska jag åka och träna. Danspasset börjar halv åtta, tills dess får jag tråka.

Make my heart a better place!

Uggs


Din sko stl 35 på barnavdelingen. 299 kr.

Såhär ser mina nya skor ut som jag köpte igår. Eller det var ju mamma som betala men. Haha, vad blir det med mig egentligen? Jag tyckte inte alls om dessa skor förra året, men nu tycker jag dom är jättegulliga. Och varma och goa uggs, fast det här är ju inte äkta uggs. Men skitsamma, just nu orkar jag inte lägga ut 1200 på ett par skor. Tyckte rosetten som blir därbak är så söt! Och idag är första dagen på länge jag inte frusit om fötterna.


Hjälp!

Kolla här!



Måndag

Hej!
Det har varit lite dålig uppdatering nu i helgen. Men jag har försökt umgås med min familj rätt mycket, och såklart med jesper. Jag har varit ute och gått också, väldigt skönt. Har hunnit med att bowla med familjen och en träning med barnen. Den var helt okej igår, alla var rätt lugna och tror dom tyckte det var roligt för en gångs skull.

Nu ska jag nog hoppa i duschen, börjar ju om nån timme :) en timme och 40 min typ :) Hejdå!

Freeeedag

Hej!
Jag har nyss kommit tillbaka från skolan, eller nej. Slutade klockan elva idag, när jag kom hem tog jag det sista i städningen och tvättade och hängde tvätt.

Kort dag i skolan, nu ska jag vara utan stiltjejerna en helg. Lite tråkigt, men får komma hem till torsby. Det har jag längtat efter denna veckan!
Känner mig lite stel efter idrotten igår, det var skitjobbigt!

Nu ska jag snart åka in till stan och sen åka tåg hem till torsby! ♥


Inte visste jag att djälvulen fanns.

Dålig uppdatering idag. Men har ingen stor lust idag. Har städat och så här hemma. Återkommer nog lite gladare imorgon! ♥


Dans

Hej! Jag hade inte tänkt att blogga, har nästan suttit i en timme och stirrat in i väggen. Jag är sjukt trött!
Ont i hela kroppen har jag också. Inte bara träningsvärk i hela kroppen, nej nej här ska vi ha ont i alla leder i hela kroppen också!

Idag har jag varit och dansat. Det var inte en riktig dansgrupp utan ett gympapass med dansinspirerat tema. Men det var väldigt likt dans faktiskt, kände igen många av stegen. Men det verkade som om alla människor kunde allt. Dom har nog varit med från början. Det var ju inte så att dom gick igenom alla stegen utan man fick bara härma. Haha kan ju tänka mig hur jag såg ut som stod där i mitten av alla som kunde danserna och såg ut som ett fån. Men som alltid så var det jättekul och jag är helt slut i kroppen.




Ungefär såhär såg väl jag ut idag, haha nejdå men det är väldigt likt ett danssteg vi gjorde.

Imorgon har vi sovmorgon till klockan halv elva, gud vad skönt. Vi börjar med idrott, sen matte och sen datakunskap. Åh, med Bratt! Hurra. Nu måste jag sova, är så trött och stirrig så det är hemskt. Ont överallt, men det vet ni ju redan.  Godnatt alla fina! ♥

Wake up, it's a beautiful day.

God morgon, godmorgon!
Sovit gott? Jag har sovit skapligt, konstiga drömmar! Haha, men det händer ofta så nu för tiden. Jag ska snart bege mig till skolan. Ska ha hälsopedagogik och matte sen slutar jag. När jag kommer hem ska jag skriva på projektet och sen blir det att träna! Snacka om att jag har träningsvärk idag! Sjukt mycket också.

Här får ni en gammal låt. Den hade jag som väckningssignal ett tag.
Den börjar lite konstigt men det får ni stå ut med.




Bra kamera, not! Solen skiner så fint så!
Hoppas ni har en bra dag, vi hörs efter skolan!

Kort inlägg

Kom nyss ur duschen, har varit och gymmat. Underbart! Annars idag har jag varit i skolan like always. Vi fick shampoonera varandra, lägga make-up och styla håret. Det var verkligen skitkul! Olivia gjorde i ordning mig och jag henne. Kan lägga upp lite bilder, hoppas det går bra tjejer. Haha nej det skulle jag visst inte alls göra. Min kamera vägrar lägga in bilder, nån som vet vad felet är? Det är som om inte kameran sitter i, den visar sig inte i datorn. Men det har funkat förut men för någon vecka sen slutade det funkar. Skulle vara bra om man fick lite hjälp! För annars kommer det inte så roliga bilder tror jag inte. Nej, ska skriva lite på projektet och sen sooova!

Höstprat

Trött, trött och åter igen, trött. Dagen har rullat snabbt på idag tycker jag. Vaknade upp bredvid min, åkte till karlstad(sov på tåget) och fixa mig och drog till skolan. Har varit i skolan, handlat, tränat, hängt tvätt, dukat och diskat. Vet inte vart jag skulle få plats med att blogga idag så det blir ett kort och ganska tråkigt inlägg tror jag. Men hoppas ni uppskattar det ändå.

Kylan har verkligen kommit hit nu och det biter i kinderna när man är ute, iaf om det är sent för då är det riktigt kallt ute. Frosten smyger sig på och snart är alla löven borta från träden. Folk börjar dra på sig mössor och vantar och stora mysiga halsdukar. På något sätt finns det något mysigt med hösten och vintern. Man kan tända ljus och elda i brasan. Koka choklad eller en kopp med thé. Man får åka på skidsemester, och komma hem och mysa i stugan. Man kan duscha varmt och värma sina otroligt frusna fötter. Och sen kommer alla julförberedelserna, gillar dom mer än julen. Baka, göra julgodis, dricka glögg och uppersittarkväll med bingolotto. Gå ute på stan med julpyntningar och köpa julklappar.  Låter inte det mysigt? :)


Tog bilden från emmas facebook, från när vi bakade polkagrisar förra året!
Natti! ♥

Hej!

Gå ut och gå
Inte gå ut och gå
Gå ut och gå
Inte gå ut och gå.

Det är så kallt ute, annars skulle det vara ett lätt väl. Men efter igår så är jag inte så sugen på att gå något mer under hösten. Bara om det är fint väder kanske. Men sen när det blir vinter kan jag börja igen. Just nu längtar jag efter ett riktigt jobbigt gympapass. Det skulle faktiskt vara alldeles underbart. Varmt och skönt. Ska försöka boka in mig på onsdagens aerobicspass. Imorgon är det medelpass som jag ska på och på tisdag är det dans. Åh va kul! Jag längtar. Såg nu att dansen också är på onsdag. Då blir det att välja mellan dom två. Dans får det bli faktiskt så slipper jag boka. Tar ett medelpass på tisdag ist. Slut om det.

Har varit duktig idag, tränat barn från klockan 9-12 och vet ni mer vad jag har gjort? När jag kom hem var det iskallt hemma så fick ta och göra eld i pannan. Jag lyckades!
Nu ska jag ut och gå! Det blir att dra på sig jättemycket kläder. Hörs senare!

Gammalt rum vs nytt rum?

Jag kommer ihåg när jag var tio år. Och jag skulle få göra om mitt rum. Jag skapade ett rum med en massa hjärtan och en himmelsäng. Och jag kan säga att det var verkligen hjärtan överallt. Men med åren blev hjärtarna mindre och mindre och jag försökte få ett mognare rum. När jag var ungefär tretton så började jag tjata om ett nytt rum. Men då skulle datarummet, tvrummet och linas rum renoveras innan. Men tillslut fick jag chansen. Att göra om detta rum till mitt drömrum.  Inte så fint va?




Men jag fick som jag ville och fick det här!






Finare nu va? Haha, ingen aning om varför jag ens gjorde det här inlägget. Hittade bilderna på gamla rummet. Det var nog därför.
Nu ska jag vänta lite mer på jesper. Ha en bra kväll! ♥

Vissa stunder kan det kännas ensamt.

Två lektioner idag, sluta vid elva! Svenska och engelska. Svenskan var vi och kollade runt i biblioteket på och läste. På svenskan såg vi på Juno. Så det har varit en bra dag. Saknade faktiskt skolan, eller nej inte skolan. Men alla underbara tjejer, fast skolan är faktiskt inte så hemskt som den var i nian. Tog tvåtåget hem även om jag skulle kunnat hunnit med tolvtåget. Nu sitter jag här ensam hemma. Emma har åkt iväg till hällefors och mamma och pappa är på helgresa. Lina har varit i olso och fått jobb idag. Grattis gumman.

Vet ni vad jag hittade? Sökte på Melissa horn på spotify, och det har kommit en ny låt tror jag minsann!
Here you go!

"Lät du henne komma närmre? Var hon vackrare än mig? "

Mia Törnblom

Jag är i karlstad igen!
Var ju på föreläsning idag med Mia Törnblom, hon föreläste om självkänsla. Vilken underbar kvinna det var. Jag blev så glad av att bara se henne ochså smart hon är också. Även fast hon har varit med om så mycket så ser hon så positivt på livet och jag önskar verkligen jag var lika säker i allt som hon är!

   

Några av hennes böcker, har läst dom första två och kommer snart läsa "du äger".

 

Har även hunnit gå ut och gå och hunnit med en tågresa. Och nu ska jag sova!


Lösnaglarna

Vart är mina lösnaglar? Åh, varför är jag en sån slavmaja som inte kan hålla reda på några naglar ens? Jag blir frustrerad, om det inte är dom så är det alltid något annat. Kläder, böcker, nycklar och mobilladdare. Suck, så himla typiskt mig.

Where are you?


Föreläsning

Godmorgon! Har sovit rätt skönt inatt, hade min lilla kissekatt bredvid mig halva natten. Sen efter han väckt mig med att bit i min tå så skulle han ut. Men först skulle han äta så fick sitta bredvid honom och vänta. Sen fick jag larma av, släppa ut honom och larma igen. Haha var livrädd för att göra fel så hela huset skulle väckas. Men det gick bra. Nu har jag nyss gjort i ordning mig och ska snart ner till torsby på föreläsning.

Såhär ser jag ut idag:

Inte så speciell i klädseln.


Men lockade håret idag.

Men ska fixa det sista nu innan vi åker. Puss! ♥

RSS 2.0