Julia goes the fast and the furious.

Vaknade upp idag klockan halv tio nångång tror jag, väldigt skönt för somnade relativt tidigt igår så var rätt utvilad. Efter att securitaskillarna varit här drog jag, Lina och mamma ut på en skön promenad i skogen. Fast jag klagade rätt mycket i uppförsbackarna men det är bara bra träning så egentligen borde jag inte klaga. Men gud va jobbigt det var! Jag kan gå hur långt som helst annars men idag var det inte alls lika lätt som vanligt. Har avbeställt min instruktion på gymmet imorgon, ska ju vara hemma till sju så tar en annan dag ist. Beställt klipptid! Och hör på det här då: Jag har kört bil. Haha det trodde ni inte va? Ska jag säga något ännu coolare? Det gick bra, fick inte ett enda kärring...oj nej vänta.. Motorstopp! Vi kan ju också lägga till att jag aldrig satt mig i en bil för att ens starta bilen. Haha visste inte ens vart bromsen eller gasen satt. Men fixade det och är glad över det. Men det finns så mycket annat man måste tänka på så jag har en lång väg att gå(eller åka?) Har kollat hockey också. Detroit mot Färjestad, dom förstnämnda vann. Men färjestad kämpade bra ändå tycker ja.

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen, fast det gör jag redan. Men ska dra på en film och gosa med min misse. Tänk vad liten han var för ett år sen.


Kolla vilken liten snuttegull han var för ett år sen. Bäääbis!♥

 

Natti <3


Tisdag

Hej!
Har kommit hem till torsby idag efter en ganska go dag i skolan. Vi har typ bara haft YÄ (Yrkesämne) och bild och form. På YÄn så fick vi lära oss att rengöra huden, jättekul. Fick även sminka varandra lite galet. Haha, jag såg ruskigt läskig ut kan jag lova! Men det är alltid kul att lära sig nya saker i skolan, iallafall om man lär sig om smink och går världens roligaste linje och har världens bästa klass. Så, då tror jag det är rätt kul.

Imorgon ska jag och mamma ut och gå i skogen iallafall, jag tänker lämna mobilen hemma!

Gymma!

Hej! Nu har jag kommit hem. Känns som en stressad dag och jag har missat bussen tre gånger! Det känns inte så kul. Men jag har fått träna idag, gymmat och det var underbart. Jag fick en ordentlig kick av det idag och nu är jag sådär skönt slö i kroppen. Apropå det, var det bara jag som hade svårt att sova inatt? Låg och vred och vände på mig jättelänge tills jag tillslut somnade in i en orolig sömn. Nej, inatt har jag inte sovit alls bra.

Idag så sålde dom träningskläder på syrefabriken, jag var jättesugen på att köpa nya. Men jag köpt ju en ny jacka idag. Visar den någon dag. Kanske efter jag duschat? Eller imorgon eller ja, någon dag. Jättefin var den iallafall. Nej, nu måste jag duscha!

Sunday

Godmorgon, godmiddag och godkväll :) Hoppas alla mår bra. Jag har fortfarande ont i huvudet. Hatar det! Men idag har jag iallafall varit ute och motionerat, det var underbart. Har även fått väldigt skön massage av mamma, tack underbara du! <3

Igår fick jag träffa Jesper en stund på kvällen! Puss :*

Okej, hade tänkt lägga ut lite fina bilder jag tog utomhus igår men min kamera och dator strejkar just nu verkar det som.
Lägger ut lite gamla bilder så länge, fast ingen som sett dom här då.



Hösten är så otroligt vacker med alla färger.


Godmorgon

Godmorgon borde jag inte säga, för jag var vaken rätt tidigt idag men ändå så har jag inte uppdaterat. Finns inte så mkt att säga, har varit ute och fått i mig frisk luft och pratat med min mamma.

Kolla vilken goding!


Vi hörs imorgon ist!


Sept. 25, 2009

Hemma i torsby igen, ligger och kollar på mamma mia. Jag tror inte det finns en bättre film att se nu när man är trött och så. Man blir så glad av filmen, hela filmen är fullproppad av glädje. Här är mitt favoritklipp.






Rökning?

Jag har inte så mycket att göra just nu och jag vet inte varför jag kom in på denna sidan. Kanske för jag läser på en blogg "Rökningen tar livet av mig" och då kom jag och tänka på de bilder som dom vill sätta på cigarettpaketen, jag har aldrig sett dom förut. Men nu har jag, jag kan inte förstå att någon vill fortsätta röka efter dom sett dom bilderna. För att se dom väldigt ont i mig. Men det är väl den effekten dom ska ha, fast jag har ju aldrig ens provat att röka så jag vet ju inte hur det är att vara beroende av det. Känner mig dum som säger såhär om rökare men jag har ju mina åsikter och det är ju deras val. Men hur kan man fortsätta röka efter sett dessa bilderna? Jag varnar för starka och otäcka bilder.

Sjukis

Idag är jag hemma ifrån skolan. Har ont i halsen, huvudet och öronen till och med. Plus att jag har en sån nackspärr så jag knappt kan röra på huvudet. Inte kul, men ligger nerbäddad i sängen med en halsduk runt halsen. Väldigt skönt om man säger så. Läser gör jag också, underbar bok! Förstår inte varför jag inte läst dom tidigare, fast då skulle jag ju inte ha något att läsa nu så det är väl lite tur det också. Ska snart plugga lite matte också. Det var matte, idrott och datakunskap jag missa idag. Ska bli skönt att komma hem imorgon, inte för att jag inte tycker om att vara i karlstad. Men när man är sjuk vill man faktiskt att någon ska ta hand om en. Fast jag brukar oftast pricka in att vara sjuk när alla är på jobbet. Så då brukar jag oftast bli ensam ändå. Men vi får ju hoppas att jag är bättre imorgon. Fast om jag inte är det måste jag nog gå till skolan ändå. Har bara engelska och svenska imorgon och slutar klockan elva.


När jag hör din röst.

Coolt

Haha, jag måste erkänna. Jag älskar Harry Potter, böckerna och filmerna. Vet inte hur många gånger jag läst böckerna. Förut så kom jag in på en sida där jag kunde läsa det här:

Snart kan du vandra runt på Hogwarts, flyga en hippogriff och skicka ugglepost. Nöjesparken The Wizarding World of Harry Potter öppnar i USA till våren.

Läst böckerna och sett filmerna? Då finns bara en sak kvar för ett inbitet Harry Potter-fan: att bege sig till Orlando, Florida, och det Harry Potter-land som öppnar våren 2010.

Nöjesparken utlovas bli en "upplevelse för livet". Utseendemässigt ska det 81 000 kvadratmeter stora temalandet kännas precis som att vandra runt i en historia av JK Rowling.
- The Wizarding World of Harry Potter kommer inte att likna någon annan upplevelse på planeten och vi längtar efter att få se våra gästers reaktioner när de går in i parken, säger Tom Williams, vd för Universal Parks.
Vid ingången till trollkarlsbyn Hogsmeade puffar tåget Hogswart Express ånga och låter visslan ljuda, tvärs över gatan väntar butiken Zonko's med varor som expanderande öron och sneakoscopes.
I Honeydukes kan du köpa chokladgrodor och Bertie Bott's Every Flavour Beans och i restaurangen intill, The Three Broomsticks, ska traditionell brittisk mat serveras tillsammans med pumpajuice och smöröl.
I ett hus tvärs över gatan från The Three Broomsticks väntar livs levande ugglor på nästa postuppdrag. Och naturligtvis kan du skaffa en egen trollstav på Ollivanders, men kom ihåg: du väljer inte staven, den väljer dig.
Bland upplevelserna finns också berg och dal-banorna Dragon Challenge och Flight of the Hippogriff. Inne i Hogwarts väntar attraktionen Harry Potter and the Forbidden Journey som med ny teknik ska få magin, karaktärerna och historierna att komma till liv.
The Wizarding World of Harry Potter blir en egen park i parken på Universal Orlando Studios. Nöjesparken öppnar under våren, men något exakt datum har ännu inte satts.

Bilderna är väl animerade men det är typ såhär det kommer se ut, hur mysigt ser det liksom inte ut att va? :$



Bussdrama

Haha, herregud vilken kväll det varit för mig. Jag har verkligen känt mig så ensam! Som ni vet så åkte jag klockan fem med 3an mot stora torget och skulle därifrån ta 7an till syrefabriken. När jag kom till stora torget så skulle jag vänta i 17 min tills 7an kom. Men den missade jag, den stod framför näsan på mig och jag missade den? Åhh, så fick vänta 30 minuter på andra bussen! Så missade aerobicspasset. Men kunde ta ett medelpass ist. Från klockan halv sju till halv åtta tränade jag. Skyndade mig att fräscha till mig och skyndade mig till bussen som jag trodde skulle gå 19.47 men nej, den gick 20.17. Då var klockan ungefär 19.40. Jag blev måttligt glad. Men bussen kom tillslut. Lite innan klockan nio var jag hemma. Det enda pluset var väl att jag fick iaf åka buss gratis, blinka lite med ögonen så går det bra. Haha, två gånger till och med. Fast jag var typ 1 meter ifrån att dö, jag fattar inte att busschaufförerna kan vara så ouppmärksamma? Jag menar, man missar inte en stor lastbil som kommer i full fart. Längesen jag blev så rädd ska jag lova er.
Idag är jag inte glad på bussarna!


Nu blir det tvn och sen att läsa och sova. Sovmorgon imorgon, åh vad jag älskar det! ♥

Webben!

Hej sötnosar. Hoppas ni haft en bra dag än så länge. Det har jag, faktiskt rätt bra dag i skolan. Gjort färganalys, jag vet nog rätt säkert att jag är vinter. Tur det, för det var precis det jag ville vara. Inte undra på att jag aldrig passat i brunt. Kommer ihåg att Lina köpte en brun tröja och jag tyckte den var så himla fin, men så köpte jag en precis likadan och var jag fin i den? NEJ! Haha, där har vi svaret. Jag passar inte i brunt! Tur att jag inte köpte en brun skinnjacka. Sen har vi haft hälsopedagogik, vi lärde oss om självförtroende, självkänsla och självbild. Skillnaderna mellan dessa och vad det är som skapar tex dåligt självförtroende. Riktigt intressant egentligen. Sen hade jag matte och herregud säger jag bara vad jag jobbade, plus att jag svarade rätt på varenda uppgift. Hallelujah, hallelujah!


Har fattat hur webben funkar nu också, haha jag är så smart!

Ikväll blir det aerobics, så himla kul :D Vi hörs senare ikväll, för nu ska jag läsa sen måste jag nog ge mig iväg mot syrefabriken. Puss ♥

Mysamyys

Nu har vi lagat mat och mysit framför idol, jag kollar fortfarande men ida har begett sig till sin dator. Men jag trivs här, Ida har tänt i brasan så nu är det varmt och jättejätteskönt här. Men det började ryka in ett tag och vi trodde det skulle börja brinna men som tur var så öppnade jag dörren och vädrade ut röken. Haha, men nu är det varmt och skönt härinne iaf och utan rök.


Nu ska jag gå och borsta tänderna, ringa mamma och läsa andra boken i twilightserien. Godnatt! ♥


I'm free falling!

Ihh, just nu är jag så himla nära att nysa! Vet inte hur många gånger jag nysit idag.

Haha, fin inledning där. Men orkar inte ha en vanlig inledning hela tiden. Jag har nästan nyss satt mig här och nu fryser jag riktigt ordentligt. Var och fixade träningskort på syrefabriken förut och tränade lite också. Mår ju inte så jättebra så körde bara en timme. När jag kom hem så duschade jag och åkte och handlade. Pluggat har jag inte gjort heller, för att jag har inte words så det går ändå inte...Det blir nog snart att laga mat och senare att mysa ner till idol.


Koftor från Gina, jag ska nog köpa mig en snart tror jag. Älskar stora koftor.


Free falling - John Mayer

Underbar låt!

Tisdag

Tänkte lägga in lite bilder från i söndags och igår.


Öppna ett stort och hårt paket, vad kan det vara?


Och jag blev glad när jag insåg att det var en datorn!


Frukost på sängen, haha dom andra bilderna får ni inte se!


En sned bild på mig, innan hockeyn igår tror jag.

Nej, nu måste jag försöka komma på fötterna. Känns inte som jag gjort något idag. Har en sån huvudvärk/nackvärk och mår inte alls bra. Vill egentligen hem till torsby och ligga i sängen och bli ompysslad av mamma...
Men ist blir det att hänga och vika tvätt, komma igång med projektet. Åka och fixa träningskortet. Vem vet? Jag kanske mår bättre av att få komma ut i det fina vädret. Eller vänta, det spöregnar ju ute!
Vi hörs sen ist.

Sova snart

Nu har jag myst ner under täcket och ska nog snart sova...Eller läsa. Åh, va jobbigt det är att hitta en bra bok. Personerna i boken finns i bakhuvudet hela tiden och man längtar efter att läsa. Haha, vilken läsnörd jag är asså! Men någon ska vara det också, eller hur?

Hockeyn gick bra, Färjestad vann. Dom spelade skitbra i första perioden och sen sög dom i andra och tredje. Inte kul!

Nej, jag blev för trött nu. Natti! ♥

färjestad vs skellefteå

hahah, ida och jag taggar ordentligt nu ju :D

 

ryysningar.


Birthday

God morgon, god morgon! :)
Hoppas ni har sovit gott, det har jag gjort isf. Har kommit över det där stadiet då man ligger och väntar på att familjen ska komma in med paket. Jag sover som en gris. Haha!
Idag var det iaf inte lika jobbigt att gå upp, kände mig rätt pigg. Fick lite presenter också magic bullet, friskis och svettis guldkort, saker till sängen. Så jag är jättenöjd över alla mina presenter. Läste på tåget hit, läser om jag kunde drömma, åh det är verkligen kärlek till dom böckerna. Alla borde läsa dom! Jag ska snart bege mig av till skolan. Ska slänga på mig jackan och stoppa ner det sista i väskan och sen skynda till bussen.

 

12.16, nu är det 16 år sen jag föddes :P

Ha en bra dag så hörs vi nog ikväll efter hockeyn!
Puss. ♥


Söndag

Idag har jag mest mått dåligt men det har varit en bra dag också. Eftersom jag fyller år imorgon så blev jag firad idag, ska ju till karlstad tidigt imorgon. Har fått en egen dator, pengar, parfym, usbminne, lösnaglar, hockeybiljetter, porslin och en väska att ha datorn i. Imorgon blir det nog lite mer presenter, ville ha det på riktiga födelsedagen också. Varför jag inte mått så bra idag? Ont i huvudet/nacken och varit jättetrött och haft ont i kroppen. Usch, det är verkligen inte kul. Ska faktiskt snart gå och lägga mig för är så sjukt trött. Fick hockeybiljetter ju så jag bjuder med Ida på hockey imorgon :D ihh va kul, hoppas jag mår bättre.
Godnatt! ♥


Down - Sean jay ft lil wayne


Lördag

Ni älskar mig för min uppdatering, right? Nej men det har varit svårt att uppdatera för har inte suttit vid datorn något alls. Men har hunnit sova i skolan med tjejerna, åkt hem till torsby, övningskörskurs, åka till karlstad och att jesper kom och hälsa på mig i karlstad inatt. :)

Ikväll blir det nog att ta det lugnt, skulle egentligen på fest men idag är det inte bra dag för mig för det så går nog på bio ist.

Ska försöka hinna uppdatera lite mer :)
Battlefield - Jordan sparks

I'm back

Måste säga att jag lever, bara det att det verkligen inte funnits tid till datorn :)

The thanks I get - Erik hassle

The days hurts
The nights hurts
The light hurts
My eyes hurts
The darks hurts
My heart hurts
It all hurts



Måndag

Idag har jag haft två lektioner. Inte alls jobbigt. Svenska och engelska. Nä, inte alls jobbigt. Har varit ute och gått, riktigt skönt kan jag lova. Det var kyligt så det var så friskt. Har inte så mkt mer att säga idag. Jag och Ida hade nyss romantisk middag, fin fint kan jag lova! Nej, nu ska jag hoppa i duschen och sen blir det tvn.

Den här låten känns som om den passar in på mig just nu, tycker om den.
Lars winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning.



Don't bring flowers after I'm dead - Erik Hassle


Lägger in en låt jag gillar innan jag åker till skolan :)

Sova ( hjärta )

Jag ska gå och lägga mig och sova! Gud va skönt, längtat efter det hela dagen. Vi hörs imorgon ist? Ja, det blir bra det!


Min säng! Natti natti. ♥

Efter höstlovet ...

Efter höstlovet ska vi i skolan få vaccinet mot svininfluensan, jag blev jätteglad! Skönt att inte bli sjuk. Men nu är jag inte lika säker längre.. Kolla här!


Gud va...

Gud va trött jag är! Och det är lite konstigt eftersom jag kom hem redan vid tolv ungefär igår(eftersom jag var jättetrött) och sov till lite innan elva imorse. Borde inte jag vara pigg nu? Nej, jag ska vara lika trött som resten av helgen. Jag ska snart gå ner till mârten och se om jag ska köpa en sak som jag velat ha länge. Sen ska jag gymma(happy happy) och pappa bjuder på det. Det kostar nästan hundra kronor att gymma en gång. Men innan det måste jag nog få i mig lite frukost, klarar inte det direkt när jag vaknat och än är jag inte alls hungrig. Men jag antar att jag måste.

haha, måste bara visa en sak.


Denna kille skriver till mig hela tiden, ville inte skriva ut namnet men haha. det är så otroligt roligt.


Mârten

Tänker inte ens säga förlåt för dålig uppdatering. Det är ju trots allt mârten, eller hur? :) Hade en jättetrevlig kväll med tjejerna igår. Vi åkte faktiskt hem rätt tidigt och somnade rätt tidigt också för den delen. Dom åkte hem tidigt imorse också, haha.
Bilder från igår.

Jag och Olivia.


Elin och Emilia.


Olivia, Emilia och Emma.
Tack för en trevlig kväll! :)

Såhär ser jag ut idag.



Nu ska jag ner och kika lite :)

Tröttis

Gud va trött jag är! Har kört på cykelmaskin i 15 min, crosstrainer i 15 min och varit ute och gått i en timme idag så ska strax plumsa i säng, ska bara skriva klart :) Dålig med uppdatering men jag lovar att den kommer bli så mycket bättre snart. Bara inne i en "inte så intressant blogg"-period. Bloggen är ganska tråkig men jag kommer tillbaka snart :)

Imorgon är det mârten som gäller i torsby och Olivia, Emilia och Emma följer med mig hem till torsby. Åh va kul :D längtar, tagga tagga tagga!

Nej, dax att tagga för sängdags. Hihi :) Vi hörs ♥

Slänger in denna roliga video.


09 09 09

Hej, förlåt ännu en gång för dålig uppdatering men jag har inga bilder eller nått på datorn och det känns faktiskt meningslöst att blogga då. Men jag hade bara tänkt att visa att jag lever :) Har varit ute på en lång promenad på 1 timme och tjugo minuter typ. Gick tills benen värkte. Konstigt att dom gör det. Nä, nu är det ju snart idol så ska mysa mig ner i soffan bredvid min sambo :) Hoppas ni får en god natt! ♥


Tisdag

Hej, det var någon dag sen sist men som sagt så hinner man inte att sitta vid datorn hela tiden. Igår kom min familj på besök och jag städade innan så hann inget annat efter skolan typ. Lite läxor också då men. Vi var ute och åt med familj, jättemysigt. Hann in till bergvik och fick med mig tights hem. Sen skjutsade dom hem mig igen.

Idag har det varit en rätt bra dag. Började skolan vid nio, men hade yä och det bertyder yrkesämnen men Ulrika var borta så vi gick igenom lite saker med Siv sen fick vi jobba själva i biblioteket. Det blev massa prat ist! Vi fick flytta fram bild och form så vi slutade klockan halv två. Väldigt skönt kan jag lova :) Men jag skriver sen ist, ida ska ha datorn :) puss!

Sunday

Hej, inte mycket till uppdatering idag heller men jag har ju fullt upp hela tiden känns det som. Idag vaknade jag vid ungefär halv tio, åt frukost, gick ut och gick, duscha, åka på kalas, träna barn och nu är jag hemma igen. Ser inte hur jag skulle kunna få in datorn där. Men det gör väl inte så mycket antar jag :)

Sitter och väntar på Jesper, han sover här inatt och imorgon åker han iväg och blir borta länge. Kommer inte få se honom på jättelänge! Åker till Karlstad imorgon också, min familj kommer och hälsar på. Kul!

Nä, vi hörs imorgon va? ;)
Kärlek från mig! ♥



Förresten, jag går på nobelgymnasiet i karlstad. Någon undrade!

J

Hej! Lite dålig uppdatering. Men har haft fullt upp sen igår när jag kom hem. Eller ja. Jesper har sovit här och som sagt så sätter jag mig inte framför datorn då. Idag så har jag varit i badhuset och simmat ungefär 1,5 km. Nu är jag megatrött, blir alltid det efter jag varit i badhuset. Spelar ingen roll om jag bara ligger och slappar i badet eller simmar. Lika trött ändå! Så det blir nog att sova tidigt ikväll. Har suttit och blundat framför tv ett tag nu. Himla mysigt :)

Chailatte

Bilden är snodd från google. Men gud vad jag älskar chailatte! :D från espresso house. Underbart ♥ 


Nya kläder


ME LIKE!

Vänner

En del människor är så himla fin, man vill bara krama om dom och berätta hur glad man är över att dom finns. Måste bara få säga det. En del människor är så snälla och säger så bra saker. Saker som får en att må bra och bli glad. Tack! Du, just du som har varit eller är min vän. Jag är så himla glad att just du finns!
Vänner är det bästa man kan ha, och jag värderar mina vänner högt!


Stiltjejer! ♥

Smart

Det fanns en tid då jag var smartare än vad jag är nu. Klicka här!

Förresten, vart har värmen i huset tagit vägen? Jag fryser ju fötterna av mig.

Regn

Jag hade ju tänkt att gå ut och gå, förut när jag kom hem från skolan sken solen lite. Men har bara varit inne nu med nerdragna persienner, och vet ni vad? Jo regnet öser ner. Inte kul!

Hate me!

Hate me so you can finally see what's good for you!

Förlåt för inlägget innan, men ibland blir man sjukt trött på människor. hope you're happy now.


Jag är glad över att jag kan fly till Karlstad ibland. Där folk inte vet så himla mycket om min bakgrund, inte vet vad jag har varit med om. Där jag kan få vara människan jag vill vara utan att någon säga att det inte är jag. vadå? jag är bara den jag är ju. Nu blev det för ledsamt här på bloggen. Jag hoppas det går bra ändå.



Det har varit en rätt okej dag idag. Vi började med idrott halv elva och vi bara pratade lite så efter det så åkte jag, Sara, Mikaela, Emilia, Olivia och Andrea in till stan och åt lunch. Mysigt mysigt. Hade bara matte och dataanvändning efter det. Så slutade tio i tre. Ingen jobbig dag direkt.

Önskar jag kunde lägga in bilderna jag tagit men det blir under helgen för har sladden hemma :) Vi hörs kanske senare. ♥

Känslor

Det var längesen jag skrev om mina känslor, mina innersta tankar här i bloggen. Jag gjorde det förut men jag kom på att det kanske inte var så smart. Men jag är så sjukt trött på saker just nu. Jag har i hela mitt liv tagit andras lycka framför min egen. Bara andra var glada så var det ju bra. Det har fått mig att må dåligt.  Jag har alltid gjort vad människor vill att jag ska göra och suttit tyst och inte vågat säga emot. Ibland har jag låtit andra säga mina tankar för mig. Jag tänker aldrig mer bli sådär. Jag vill inte vara den som står tyst i ett hörn längre, som inte säger vad hon tycker och tar andras lycka före sin egen. Men det spelar ingen roll vad jag säger att jag vill, för min hjärna vill inte lyssna på mig. Gör jag någon ledsen, då vill jag bara lägga mig ner på golvet och skrika och gråta och dra av mig allt hår. Jag gör vad som helst för att människan ska bli glad igen. Även om det får mig att bli ledsen? Ska det vara så egentligen? Ska man anpassa sina känslor för någon annan hela tiden? Jag menar, jag är inte mer än en människa. Jag kan inte vara något mer.

Promenad

Kom nyss ur duschen nu :) blev en lång promenad. Över en mil, riktigt skönt är det att gå. Har sett lite på the day after tomorrow, men orkar inte se klart på den. Ska snart gå och lägga mig och ringa jesper :)

Jag har inte så väldigt mycket att säga, hoppas ni haft en bra dag. Det har jag verkligen haft. Puss! ♥

Studion dag 2

Hej! Nu sitter jag ensam hemma i lägenheten. Just nu känns det okej, kanske blir drygt ikväll. Men har hyrt film som jag ska kolla på senare. Eller hyrt och hyrt, jag lånade i skolan. Haft en bra dag idag- Vi hade färganalys på morgonen, det är verkligen skitsvårt. Kom fram till att jag nog var kall iaf. Sen om jag är sommar eller vinter det återstår att se. Usch, jag mår inge bra märkte jag nu. Illamående, jag hatar det. Ska försöka komma ut i friska luften på en promenad. Vi hörs lite senare. :)

On the days I can't see your eyes,
I don't even want to, open mine.
On the days I can't see your smile,
Well I'd rather sit, wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice.

Ryck

Jag fick något ryck förut och sprang runt i huset och tände ljus och gjorde fint här hemma. Hoppade in i duschen och så. Sen började jag med maten och Ida kom och hjälpte till. Hade dukat och tänt ljus och allt ja. Sen efter maten diskade jag och fixade det mys och fint. Jag dammsög och har även städat toaletten. Hmm, jag kanske borde dricka kaffe oftare?!

Studion hela dagen

Ännu en trött dag. Fattar inte att man kan va så trött. Vi har varit i studion hela dagen nästan. Sminkat varandra och gjort varandra fina i håret. Det är så kul så jag vet inte vad! Vi sminkade halva sidan av ansiktet i kalla färger och andra halvan i varma. Vi blev jättefina! Sen hade vi bild, jag somnade lite kort ett tag när hon gick igenom vad vi skulle göra. Så Eira fick förklara för lilla trötta mig. Vi målade varandras ansiktsformer. Det var inte jättetråkigt men inte jättekul. Det dög!

Nu har jag nyss kommit hem från en långpromenad. Pratade i telefon med Emma, Lina och mamma under tiden. Dom tycker jag är så dålig på att höra av mig men nu så, nu hörde jag av mig. Ska nog duscha och försöka hinna laga lite mat innan Ida kommer hem så hon blir glad :) Ha det bra sötnosar, saknar er i Torsby! ♥



Varma hälsningar från mig och min banan!

RSS 2.0