Vi kanske till och med lämnar sverige?






Haha, jag börjar inte skolan förren om 1 timme och 40 minuter så jag underhåller mig med webben just nu.

Igår var jag på träning och tränade tjejerna inför uppvisningen på onsdag, gick hem efter det. Shit va kallt det var åt händerna. Frös redan vid 5 min så efter 40 minuter var de kanske genomfrusna och hade ingen känsel. Men det är smällar man får ta. Sen åt vi lunch med familjen och farmor och farfar och mormor och morfar. Mysigt! Efter det var det dax att åka in till torsby och kolla lite där. Träffa Jesper också! Åkte hem och åt mat. Sen kom min sötnos och jag fick sova bredvid honom inatt. ♥


Luftslottet som sprängdes.

Kom nyss hem från bio med Jesper! Mysigt, tack sötnos. ♥ Vi såg på luftslottet som sprängdes. Den var jättebra och spännande. Haha, några gånger jag sa: Nej nu vill jag inte se mer!   Bara för att det var så spännande. Men rekommenderar den om man sett de två första filmerna.


Vill också säga att min kamera är sönder, vilket jag tycker är väldigt tråkigt. Nej nu ska jag snart sova. Var uppe ganska sent inatt för jag och Ida hade besök av Emma och Lälle inatt. Imorgon är det tävling i stjernehallen. Godnatt. ♥

Kläder idag



Ki balans

Hej hej! Nu är jag hemma från skolan igen. Haft en ganska bra dag idag. Började med en stort föreläsning på morgonen och åkte sedan till Sundsta för att ha idrott. Vi sprang och spelade bollsporter och dansade. Skitkul! På lunchen träffade jag Max för han var i karlstad och hälsade på. Sen var det matte och datakunskap. Hade test i datakunskapen, MVG!

Nu sitter jag hemma, har nyss lagat mat och ätit mat med Ida. Har städat lite här hemma också och fått det mysigt. Sen så har jag bokat in ett pass klockan sex på syrefabriken. Det blev ki balans, tycker det verkar kul fast det kommer nog vara svårt första gången.


F&S lugnaste träningsform med
inspiration från yoga, qi gong, pilates, grounding, basal kroppskännedom och olika avslappningstekniker.
Ki balans är ”barfota”, frigörande och
avstressande träning.
Med sköna och naturliga rörelser tränar du balans, rörlighet, avspänning, koncentration, andning, kroppskännedom och riktar fokus mot upplevelsen i din egen kropp.


Lite småprat

Hej hej! Jag är så himla trött just nu. Känns inte som om jag haft en ledig stund idag. Vaknade ungefär halv åtta imorse. Eller, vaknade. Jag blev väckt av mobilen. Gick upp och fixade mig och drog till skolan. YÄ på morgonen med avslappning först, sedan var det dax att sminka i höstfärger. Jag och Eira sminkade varandra. Men jag är ju vinter och det såg hemskt ut på mig medans Eira är höst och passar jättebra i de färgerna. Haha min foundation asså!
Hade hälsopegagogiksprov idag också, gick nog ganska så bra. hade matte och sen slutade jag.

Vi jobbar med ögonformer just nu. Det är jättekul faktiskt, men lite svårt. Här har ni lite förslag som ni kan kolla vad ni har för ögonform och hur ni ska lägga sminket.

Själv har jag en blandning mellan almond eyes och down turned eye fast jag har så det går ner där inne istället för därute.

Efter skolan åkte jag in till stan och kollade lite, sen blev det att äta med mamma och sen utvecklingssamtal.

Det var ju öppet hus idag också. Det var också jättekul, det kom ganska mycket folk och vi fick bli sminkade och sminka. Denna gång fick jag färger jag passar i, haha skönt.

När vi kom hem fixade jag och mamma min adventsstjärna som vi köpt. Nu har jag adventsmys, fattas bara snön!  Mysigt att träffa mamma iallafall, jag älskar dig!♥

Nu har jag duschat och tränat på hantverkarkunskapen med Ida, vi kan massa nu! Duktiga as hell är vi. Nu ska jag sova för jag är megatrött. Godnatt !


Duschprat

Idag hade vi YÄ(yrkesämnen) och vi fick lära oss lite om hur man lägger ögonskuggen beroende på vilken ögonform man har. Jag själv har mandelform med lite nedåtlutande i inre ögonvrån. Jag och Sara arbetade tillsammans, det är så otroligt kul att lära sig! Bild och form var till och med roligt idag. Vi fick rita kroppar och sen måla kläder. Mer av det tack!

Jag har nyss duschat. Har gått och frusit hela dagen och tyckte det skulle vara otroligt skönt att få duscha förut. Jag älskar ju att duscha, skållande hett ska det vara. Hela jag ryser då! Men idag, idag ska ni veta. Jag satte på duschen och stod och väntade på att det skulle bli varmt. Det blev lite varmt men ändå ganska kallt, men jag gick in i tron om att det skulle bli varmare. Blev det det? Nej. Det blev kallare, första gången det har varit kallt när jag duschar i karlstad. Men detta gillas inte.    



Kolla duschen, fatta vad jag skulle vilja ha den! Men den är antagligen förbjuden i sverige? Ingen aning om varför..


Haha

Vi har motivation i klassen tror jag minsann :D

Go natt

Ska egentligen sova för längesen men ska strax göra det, bara skriva lite innan. Vakna idag bredvid min, underbart! Åkte till karlstad och var i skolan mellan kvar i ett till fyra. Åkte hem och fick i mig mat och pluggade lite innan jag åkte på träning. Nu ligger jag i sängen efter en dusch och ett toffelslagsmål med Ida. Haha, visst har kuddkrig men jag och Ida har toffelkrig!

Dax att sova nu, jobbigt med bara ett täcke och ingen Jesper. Då blir det kallt...Sånt är livet. Godnatt ♥


Changeling

Kvällen spenderades med att kolla på en film med mamma, Lina och Emma. Usch, vilken hemsk film. Den har verkligen fått igång mina tankar. Försöker sova men jag klarar inte av att släppa filmen. För det värsta med hela filmen var att det var sann.

Filmen hette Changeling.

Christine Collins är en ensamstående mamma vars 9-årige son Walter en dag försvinner spårlöst. Fem månader senare återlämnas han till den förtvivlade mamman. Men, den 9-årige pojke som återvänt är inte Walter och nu börjar Christines maktlösa kamp för sanningen om vad som egentligen hänt. 



Det händer också så sjuka grejer som man inte får se i trailern heller, tårarna bara rann! Jag rekommenderar denna filmen starkt!

Längtar tillbaka till sommaren.












 


Mode

Hej! Lite dålig uppdaterning men aja. Sitter och kollar på lite klipp från Victoria's secrets fashion show. Det är verkligen så bra! Det slår modeveckorna med hästlängder. Modellerna är så fina och glada och dom ser inte så tråkiga ut när dom går. Synd att jag missade visningen i torsdags, den gick på tv va? Ni som läst min blogg länge vet hur mycket jag tycker om Heidi klum, hon är nog en av dom vackraste kvinnorna på jorden! Fast Adriana Lima ligger ganska nära där också. Här får ni lite klipp.




Och så jämnför vi det med Modeveckan i milano, det är ganska annorlunda!



Jag tycker mest om när modellerna ser glada ut, fast då kollar man ju nästan mer på modellerna. Fast det kan man inte göra på victorias, för gud så fina underkläder det är! Och dyra. Sista filmen är ju från modeveckan i milano. I skolan ser vi på dokumentärer om modeveckorna i New york, London, Milano och Paris. Det skiljer sig ganska mycket mellan länderna. Alla har sin egen stil och egen design. Men det är faktiskt riktigt kul att kolla på och intressant. Okej, det var allt för just nu. Vi hörs kanske senare.

Mys

Hej! Kom nyss hem ifrån skolan. Hade sovmorgon idag tills klockan tjugo i tolv. Välbehövligt. Nu står Ida och lagar mat. Det blir lax! Malin kommer hem och äter med oss. Så det blir som förr i tiden. Blodinen och de två kinderäggen!





Haha min klädsel idag. Haha jag körde på svart idag.
Lackleggins från cubus!
Tajt midjekjol från hm.
Baströja från hm.
Skärp från bik bok tror jag.
Idas scarf.

Ikväll blir det dans. Åh så kul! Imorgon åker jag hem till torsby. ♥

litet onödigt inlägg

Jag såg Emmas inlägg om parfymer och jag måste säga att min favorit av alla parfymer i hela världen är Britney Spears fantasy midnight! Det luktar så sjukt gott, jag funderar på att önska mig den i julklapp men jag är inte säker än. Får väl kanske ta och införskaffa mig den själv kanske. Vi får se hur det blir. Just nu har jag Avril Lavinges black star.
Godaste parfymen!

Rougeteknik

Haha, trodde egentligen inte att jag skulle lägga ut denna bild men man får bjuda på sig.
Jag och Tirre!

Idag har vi lärt oss rougeteknik. Lagt vitt där det går in i ansiktet och svart där det går ut. Det resulterar i att man såg vart man ska lägga rougen. Sen beror det ju på om man vill framhäva kindbenen eller förminka dem. Efter vi tvättat bort det svarta och vita så la vi en vanlig makeup med diskret ögonskugga så man skulle fokusera på rougen. Ganska kul faktiskt.

Idag har jag ont i magen och ryggen så sket i träningen och satsar fullt ut på dansen imorgon :) längtar så!

Vi hörs imorgon!

I'm back

Hej, nu är jag tillbaka! Jag tog en bloggfri helg och det kändes ganska skönt. Fast var inne några gånger och var påväg att skriva ett inlägg men jag sket i det. Jag har hunnit så mycket sen i onsdags. Dansa, gymma, åka hem till torsby, gå ut och gå, mysa med familjen, öppet hus på stjerne, träffa jesper, träna lite till, träna småbarn och gymma. ag har säkert glömt något! Sen så har jag också kört lite bil. Nu är jag igång och kör på riktiga vägar också, i och för sig ganska små vägar med lite trafik men man måste ju börja någon gång eller hur?

Idag har jag varit i skolan, haft svenska, engelska och matte. En ganska kort och ganska tråkig dag, iaf om man kollar på lektionerna. Fast matten var ganska kul, haha ja ni hörde faktiskt rätt. Jag hatar ju matte egentligen men jag tycker om procent och procentenheter och allt sånt där. Nu ska jag faktiskt ta och packa väskan och bege mig bort till syrefabriken. Har lite träningsvärk från gymmet igår som ska bort. Det blir antagligen ett jympapass tror jag. Vi hörs kanske efter det, ha det bra så länge!♥


Haha en så fin gammal bild bjuder jag på!


What can I say - Dead by April


Återkommer

Jag återkommer efter helgen :)

A goodbye

Idag fick vi säga hejdå till Madde, som ska byta klass. Åh jag vill inte. Tårfyllt hejdå!

Men jag som alla andra i klassen hoppas att Madde byter tillbaka, det får hon i en vecka. Jag håller båda tummarna. Men om inte så får du ha det så himla kul i den nya klassen, jag är glad att jag fick lära känna dig vännen min! ♥

Dagens låt!

Ganska gammal låt, men så otroligt fin!



Jag ser ljusen som tänts i parken vid Kungsholmens hamn.
Jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dem i hand.
Jag ser mannen på balkongen ta en tyst minut för sig själv.
Det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll.

Är du en av dem som var där när det hände?
Eller saknar du nån du en gång trodde du kände?
Är du en av dem som gråter när ingen ser på?
Är du en av dem som berörs ändå?

Jag ser mig i spegeln med ögon röda av gråt.
Jag tänker hur gick det till, hur bar dem sig åt.
Min lillebror går ut och vi vet aldrig vart han ska.
Jag blir så rädd när jag tänker att det kunde vart han eller jag.

Aldrig mer ung, eller aldrig mera fri.
När det handlar om barn har vi rätt att ta nåns parti.
Men ni vet hur det känns när röda ögon ser svart.
Och jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös inatt.


Alla som vill ta en stund att fundera.
När ska vi göra mod av sorgen och börja agera?
Nu städar man gatan och snart försvinner alla spår,
Och vi fortsätter att växa fast han förblir sexton år

Jag ser ljusen som tänts i parken vid Kungsholmens hamn
Jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dem i hand

Jag ser mannen på balkongen ta en tyst minut för sig själv.
Det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll,
Nej, det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll.

Dagens mest spelade låt!


Trött

Nyss kommit hem ifrån träningen. Just nu sitter jag och pratar med jesper i telefon men vi ska lägga på nu och jag ska hoppa in i duschen. Idag har jag tränat ett jympapass och 35 minuters kondition och uthållighet. Det var riktigt skönt och jag är sådär skönt trött i kroppen just nu. Idag var jag i skolan en stund, började halv ett och slutade tre. Bara matte! Skulle egentligen inte behövt gå dit men aja, man kan aldrig bli bra nog på matte. Inte jag iallafall.

En bild från lägret i uppsala jag var och kollade på i februari. Shit vad jag önskar att jag vore vig igen!
Nu blir det dusch, och sen godnatt ♥

Snart ska jag träna!

Hej, skriver några rader här innan jag beger mig bort mot syrefabriken. Ska träna.



Jag har varit ganska dålig på att uppdatera de senaste dagarna. Jag vet inte riktigt varför det blir så. Man tror att man ska ha så mycket tid när man kommer hem. Men det är så mycket man ska hinna med. Träna, hälsa på och umgås med folk och övningsköra. Haha, det lät inte alls så mycket men jag lovar att det finns annat jag måste hinna med! Igår hann jag med att träna barn, hälsa på farmor och farfar, gå ut och gå, äta, hälsa på mormor och morfar, duscha och vara med jesper. Det känns verkligen som om dagarna går så otroligt fort just nu. Och jag slutar ju redan på torsdag. Lediga på fredag! Imorgon börjar jag klockan halv ett. Ja, det blir nog en ganska skön vecka. Och den kommer nog gå ganska snabbt. Enda minuset är nog att jag ska behöva vara ensam två nätter. Buhu!

Haha, shit vilken gammal bild!

Twilight

Jag läser fjärde serien om Edward och Bella, jag älskar twilight :D Älskar det här!


Bättre så

Jag vill bara kapa av armen, det skulle bannemej vara skönare än det här. Ryggont, huvudvärk och feber. Ensam hemma, just nu känner jag mig inte så väldigt glad om jag säger så. Hemma ifrån skolan, åkte med 12 tåget hem och har verkligen inte gjort något vettigt under dagen. Jag tycker inte om att ligga still såhär men jag har inte mycket annat att göra när det blir såhär. Men kan säga att jag är glad över att jag tog sprutan, för hur skulle jag må om jag fick svininfluensan då?


Jag ska snart bege mig mot sängen men ska visa er en sak innan. Just nu är det 4,4 minusgrader och 22 cm snö i Idre. Lite klent med snö men det är ju början av november så det blir ju bara mer och mer, tyvärr ska vi ju inte dit förren på påsklovet. Det är ju verkligen jättelång tid.

Myyysigt.

Fast...

Jag skulle nog inte säga nej till detta, ta mig till dominikanska republiken någon!

Nu säger jag godnatt ♥

HAHA


Ibland är man smart asså. :)

Spruta

Nu har jag tagit sprutan! Shit asså, trodde inte jag skulle våga men det var ju inte alls så farligt. Nu däremot mår jag inte så bra och armen gör ont!



Efter skolan åka jag, Ida och Olivia till stan och shoppade. Jag fick med mig ett par jeansleggins och en baströja. Hittade en skitfin body, som jag nog ska köpa. Får se hur jag gör.

One day passing by

Shit vad trött jag är efter dagens dansning! Det gick segt i början men jag kom snabbt igång och kunde ta ut rörelserna. Fast så är det lite innan man hinna bli uppvärmd. Men jag älskar det, att få röra på sig. För någon minut sen hade jag jättemycket att skriva men jag har totalt glömt allt, haha det är otroligt hur glömsk en människa kan vara alltså! 

Idag har vi inte gjort så mycket i skolan. Vi hade YÄ första timmarna, vi började skriva om höst och vad höstar ska ha för färger och hur man ser hur en människa är höst. Ungefär såhär vet man det.

Hösten
Hud: Höstens hud har en gyllene underton. Den kan vara elfenbensvit, persikofärgad, varmt beige eller koppartonad. Många har fräknar.

Hår: Håret har gyllene anstrykning; rött, rödbrunt, koppar, kastanjebrunt, gyllenbrunt, gyllenblont, kolsvart eller gulgrått.

Ögon: Mörkbruna, gyllenbruna, bärnstensfärgade, hasselbruna, klargröna eller blå med en turkos ton.

Vi var också på en föreläsning om hur datorer påverkar oss, riktigt intressant faktiskt. Det är konstigt att man kan bli så påverkad, vi är egentligen "beroende" av våra datorer. Men nu ska jag lägga mig och se på gossip girl. Sovmorgon imorgon, härligt! Godnatt, jag saknar min jesper!


Natti

Fullt upp hela dagen känns det som, hann ingenting. Stress, stress och ännu mera stress. Jag har åkt buss 4 gånger idag, jag sprang till bussen 4 gånger idag. 1 gång resulterade i ett par sönder mysbyxor(mina favvos), blåmärke, skrapade handleden, blod och svullnader. Låter inte så farligt men men, lite ont i tummen när jag rör på den har jag. Nej, ingen bra dag. Gick ju inge bra på träningen heller eftersom jag hade ont i knäna.

Idag hade vi sminkning i skolan, jag och Olivia sminkade varandra. Haha det är standard det. Vi gjorde peeling och ansiktsmask också, sista gångerna vi går igenom baserna tror jag. Olivia sminkade mig som sagt. Hon gjorde väldigt fint på mig! Blev nöjd. Förresten, tar upp det här:
Poängen för stil, hälsa image var i år 245 i och med att vi var två klasser. Förra året var det 260 och endast en klass. Jag tror att det kommer bli bara en klass nästa år, men kommer inte riktigt ihåg. Men vill man in på linjen får man räkna med att det kan vara höga poäng. Mellan 245-260 eller över det kan man ju satsa på, om inte ännu mer.


Synd att min sminkning inte syns mer. Och anledningen till webbkamerabilderna hela tiden är för att min kamera krånglar just nu. Man kan ta kort men inte föra in dom i datorn. Nu blir det one tree hill och sen soooova!♥

Suprise


Nu är jag mörkare i håret.

Nov. 2, 2009

Jag har varit dålig på att uppdatera några dagar här, fast har skrivit inlägg men datorn har låst sig då så dom har inte kommit upp. Nu sitter jag i skolan, jag har svenska. Vi skriver, eller jag, Sara och Madeleine skriver kärleksberättelser. Haha, känns inte som om jag har någon fantasi. Men det går framåt iaf, och det är faktiskt väldigt kul! Ikväll blir det träning och förhoppningvis lite mera uppdatering.

RSS 2.0