Kvällens klänning


Inte så bra bilder, men ni kommer nog få se bättre. Håller på att trippla håret på mig och väntar på mina vänner Ida, Linette och Eira. Har även tripplat linas hår och plattat robins hår. Nu ska jag fortsätta, ni får kanske bilder på håret och sminket senare. Annars hälsar jag gott nytt år!♥

Låtar som kommer påminna om 2009

2009
Detta är min spelingslista på spotify, dessa låtar kommer påminna mig om 2009! Finns nog några som inte är med på grund av att de inte finns på spotify. Några jag kanske till och med glömt. Men here you go, vissa låtar är bättre än andra.

Hockey

Godnatt måste man väl säga om det är natt? Jag sitter uppe och fryser, shit vad kallt det är. Kan inte ens sova för att det är så kallt. Har nyss tagit mig en jättevarm dusch, försökte få någon cirkulation i fötterna men det märkte jag att det inte var en så stor ide faktiskt. Nu har jag fått på mig strumpor, sockor, t-shirt och ligger under ett stort täcke. Gud va skönt. Det är ju så kallt ute, 25-? Jaha, så nu kan man inte vistas ute. Inte ens med långkalsonger, det är förresten väldigt obekvämt. 00.00 är klockan nu och  ska sova. Imorgon eller kanske ska säga idag så blir det ju fest!

Har iallafall varit och sett på sunnes a-lag spela träningsmatch med Emma och Jesper. Sunne vann! För er som inte förstod det så pratar jag om hockey!
Till sist vill jag säga att jag är himla kär i jesper ♥ och behov av nya bilder och godnatt!

Spikmatta

Okej ett sista inlägg innan jag beger mig mot sängen. Ville bara säga att jag också provat spikmatta nu efter att jag införskaffat två till mamma idag i stan. Det gjorde ont de första 5 minuterna, men efter ett tag blev man mer van. Eller så förlorade man känseln, jag är inte helt säker. Men jag klarade det, men en knallröd rygg men det får man hoppas att det är värt!

Med det säger jag godnatt!

Mania

Ungefär ett år sen jag hade denna underbara hårspray, den står högst upp på min lista att köpa!

Hårkontroll

Igår skulle jag och Jesper åka till karlstad och se på New moon, tror ni det fanns platser kvar? Nej, inte direkt. 3 st utspridda platser. Vi åkte till lägenheten istället och såg på film. Sov där. Idag kom vi iväg till stan klockan halv ett ungefär. Jesper hittade sig massor med kläder, jag lite mindre. Två linnen och en magtröja. Men jag köpte mig hårkontroll!

Hårkontroll bionutrin är speciellt sammansatt näring för vackrare hår och starkare naglar. Vitaminer, mineraler, aminosyror och spårämnen som ger de byggstenar som behövs när håret är tunt, risigt och utan glans eller när naglarna bryts eller delar sig. Hårkontroll är effektivt, eftersom näringen kommer inifrån själva hårroten. Det är sedan länge ett av Sveriges mest beprövade näringstillskott för hår och naglar.

Ska bli kul och se om det blir något resultat, kommer meddela er i så fall!


Trippeltång

Hej! Tänkte tipsa om en tång jag tycker är bra. Eller jag gillar att använda den. Jag tycker om att ha vågigt hår, därför har jag sovit med flätor i håret och sånt där. Men nu finns det ju något som kallas trippeltång och jag vill verkligen rekommendera den. Fick den i julklapp och jag älskar den!

Min kommer från OBH NORDICA. Jättebra!

Julafton









Upptagen

Hej! Det är fullt upp hela tiden och jag hinner inte riktigt uppdatera. Just nu vill jag faktiskt umgås med min familj, mina vänner och min pojkvän! Ni har säkert förståelse för det. Idag kanske jag inte uppdaterar mer, kanske lite senare. Får se.!

Sunny

Världens sötaste, finaste och bästa hund! Massa hjärtan ♥


Julafton

Hej förlåt för dålig uppdatering men har haft fullt upp hela dagen, men jag vill önska er en god jul. Hoppas ni haft en underbar dag och att ni fått det ni vill ha. Själv har jag haft det jättebra och fick det jag önska mig så är nöjd! Nu ska jag fortsätta mysa, god jul! ♥

Bilder från idag!

Lina, Emma och mamma häller upp knäcken.

Jag gör rocky road.

Kissen kikar på när de klär granen.

Här är granen! Jag tycker den är så söt.

Lite av julklapparna.

Nu blir det mys framför bingolottos uppersittarkväll.

Ha en bra kväll! Vi hörs imorgon. ♥

Julstök

Hej igen alla söta. Sitter mitt uppe i all julstök. Emma kokar knäck och Mamma och Lina sitter på golvet och slår in de sista julklapparna. Själv gör jag inte så mycket just nu. Vi ska snart göra rocky road. Så gott! Här har ni mitt recept på rocky road från förra året.
Här är våran julkran förra året! Senare får ni se våran piff och puff gran. Den ser precis ut som en julgran i piff och puff. Fast den är lite kort. Men här är som sagt förra årets gran. Snart ska vi klä den andra och efter det blir det lite kort på den. !


The day before christmas

God morgon! Hoppas ni sovit gott. Själv har jag inte gjort det. Hade en ganska jobbig kväll igår. Usch, hade så ont i axlarna, nacken, huvudet och ryggen så jag inte orkade hålla upp huvudet. Har haft ganska ont i flera dagar men det var nog värst igår! Idag är det bättre men fortfarande ont. Kollade på glasblåsarens barn igår. Det var en av mina favoritfilmer när jag var liten. Fast nu tyckte jag inte att det var lika bra men jag tyckte ändå det var ganska mysigt att se på den för då känner man sig så liten igen.

Jag vaknade ungefär vid nio men låg och drog mig till halv tio. Sen så har jag städat och ska väl snart försöka få i mig lite frukost. Jag gillar inte frukost och drar ut på att äta den jättelänge. Ibland 2-3 timmar. Idag blir det nog en promenad och sen ska vi göra lite julgodis och senare ikväll ska vi klä granen och sånt där. Mysigt! Men det kommer nog bilder och lite mer uppdatering senare. See you! ♥

Två dagar innan jul

Hejsan allihopa. Hoppas ni haft en bra dag såhär långt, och om inte hoppas jag ni får en bra kväll! Min dag har varit bra, vaknade upp bredvid jesper och tog mig sen en promenad till mormor och morfar och var där till emma kom och hämtade mig och vi drog till gymmet. Skönt att träna! Sen åkte vi till mormor och morfar och mötte upp Lina som kom hem. Gud har inte sett henne sen typ förra fredan. Alltså 11 dagar! Haha, kändes mycket längre. Jag och Lina åkte och köpt de sista julklapparna, och nu ska vi snart göra mat och umgås eftersom vi inte setts. Får se om jag uppdaterar mer, ha det bra annars!

Owl city




3 dagar innan jul

Gud va trött jag är! Idag hade jag inte motivationen att gå ut och gå i det kalla vädret idag så fick sätta på musiken från danspasset och dansa lite. På det körde jag med vikter och såntdär. Att dans hemma var inte alls lika kul som att dansa på syrefabriken även om det var samma musik och samma dans. Konstigt det där! Just nu är jag ensam hemma men jesper kommer nog snart till mig! Fem månader idag! ♥

Puss.

Sunny dream


Helg

Hej, dålig uppdatering men jag har verkligen inte orkat. Igår kändes det mest som om jag gled omkring. Inatt fick jag sova bredvid min Jesper. Mysigt som vanligt! Resten av dagen tillbringades på en promenad med mamma. Så skönt att gå är det. Orkar inte skriva mer! Men hittade lite bilder från festen i fredags på facebook, so here you go! Bästa tjejerna<3


Dags för fest!





Sorry för dålig uppdatering. Haha, det är idag jag skulle kunna uppdatera. Slutade halv tio efter att kollat på de som sjöng i kyrkan. Emelie var jätteduktig! Och alla andra också såklart. Men har inte gjort så mycket. Det var så kallt ute så ut ville man ju inte! Men nu ska jag på fest med mina fina stiltjejer. ♥

Min sambo sen fyra månader tillbaka idag!

Därför bjuder jag på gamla bilder på mig och Ida! Enjoy.







 


Skolan, shopping och bio

Hejsan! Jag har nyss kommit hem från en dag på stan. Eller ja, efter en ganska meningslös dag i skolan. Vi gjorde verkligen ingenting! Såg på sweet home alabama, visst en ganska bra film men ändå. Sen så gled vi mest runt i skolan. Fast fick vårat smink vi beställt! Det är ett stort plus! Här är en liten bild på något av sakerna jag beställt. Den bruna och blåa!



Efter skolan var jag på stan och shoppade. Det gillar jag! Köpte nyårsklänning och kläder till julafton. En tunika och ett skärp. Sen så köpte jag en klänning till festen imorgon och ett skärp till den och drog till med en scarf också! Sen har jag köpt lite julklappar.
Efter shoppandet skulle jag och Ida äta ute. Vi trodde att vi hade jättebråttom! Typ en halvtimme och vi skyndar med maten och skyndar iväg och ska köpa biljetter till 2012 som skulle gå 17.45. Men så visar det sig att klockan är 16.30 när vi har beställt biljetterna och är klara. Men vi trodde den var 17.30. Men det var ju fel så vi fick vänta i en timme. Men nu har vi iallafall sett filmen om jordens undergång och jag tycker nog samma sak nu. Jag tror inte på det! Men det är en jättebra film och den är inte alls seg för att vara så lång!
Jag ska snart hoppa in i duschen. Gud va skönt! Hoppas ni haft en bra dag. Puss och hejdå!

Trött

Jag tror jag är lite hemligt kär i denna bild!


Har nyss duschat efter ett 55 minuter långt danspass och konditionsträning i 35 min! Godnatt.

Ja tack!

Ja tack! Jag vill jättegärna ha tillbaka mitt långa hår.  Där har jag ju ändå lite lockigt hår.

Januari 2009!

Onsdag

Hej! Sitter nu här efter en ganska skön dag. Började med yrkesämen klockan nio imorse. Vi såg på "Fashion" som är en dokumentär från fashion week. Det är väldigt intressant att kolla på det. Sen fick vi sminka nyårssminkningar, känns inte som om jag lärde mig så mycket av det idag. Men Jenny målade iallafall leopardsminkning på ögonlocken, det är så coolt! Sen hade vi hälsopedagogik och matte också. När jag kom hem började jag laga pannkakor, så duktigt av mig. Ida gjorde kladdkakor undertiden och det var smet överallt, så söt! Fick diska undan och så sen hamnade jag här och här kommer jag säkert vara tills jag ska och dansa. Sista träningen innan lovet i karlstad. Imorgon ska jag, Ida och malin ut och äta och på bio. För mig och Ida blir det som en liten firning för vi har varit sambos i fyra månader då!


Min Sunny Dream ♥

Hemma nu!

Hemma från skolan nu. Hade en rolig dag, vi hade ju yrkesämnen och det är alltid kul! Jag och Olivia sminkade varandra. Blev jättenöjd med det hon sminkade på mig och får hoppas hon blev nöjd. Vi var på ett museum också, det kanske inte var sådär jättekul men men! Idag ska  träna! Happyyy!

Innan skolan

God morgon! Nu sitter jag och väntar på att skolan ska börja, eller att få gå till bussen. Har nyss fixat håret men inte sminkat mig, det gör jag i skolan idag istället eftersom vi har yrkesämnen. Undra vad vi ska göra idag? Det återstår att se, vi hörs senare!

felsms.com

Ska egentligen sova men skulle bara kolla hannas blogg och såg att hon länkat denna sida så blev fast vid den. Det är en sida där folk som skickat sms till fel personer lägger in inlägg, så kul. LÄÄÄÄS!


Till: Chefen
Sms: Går in och leker lite med mig själv i duschen nu. Önskar du var med. :P
Svar: Okej ?

Förklaring: Skulle skicka till min sambo men skickade till min chef. Jag tänkte ringa och säga upp mig för att jag skämdes så.
______________________________________________________
Till: Ny tjej
Sms: Jag hade riggat upp en webcam i går. Har allt på datorn. Hon var fan vild som en trasig karusell. Komma över på bio i kväll.
Svar: Jag vill aldrig mer se dig. Jag vill att du raderar filmen och bara glömmer mig. Om jag hittar filmen ute på nätet så har jag sparat det här smset som ett bevis och gör en polisanmälan.

Förklaring: Fan va arg hon blev. Klantig som jag är så skickade jag mitt sms till tjejen jag nyligen träffat och inte min polare som det var tänkt. Snabbt sett att bli av med en skitsnygg och superbra tjej.
____________________________________________________________
Till: Brorsan
Sms: Förstår om det kommer oväntat men jag vill att vi försöker ha sex i kväll. Jag älskar dig.
Svar: ? Fel i huvet på dig eller?

Förklaring: Skickade till min bror istället för min kille som jag väntat med att ha sex med ett bra tag. Tyckte det kändes som rätt tid och tyvärr så fick brorsan smset och det förstörde stämningen helt.
_____________________________________________________________
Till: Oscar
Sms: Jag tänkte göra slut med Oscar idag när vi träffas, önska mig lyckatill!
Svar: Kom inte idag, och ring inte!!!

Förklaring: Det blev så fel där, jag skulle skicka till en kompis men skickade till Oscar. Vi varken hördes av eller sågs på jättelänge.
______________________________________________________________
Till: Brorsan!
Sms: Jag har mina rosa tofflor på mig, kom och ligg med mig!
Svar: Jag tänder inte på din rosa tofflor, antar att du skulle skicka till Gustav.

Förklaring: Jag skickade till min bror istället för min kille, båda heter Gustav
______________________________________________________________
Till: Syrran
Sms: Jag har kuk
Svar: Ehh Jo jag vet ;)

Förklaring: Det skulle inte vara kuk ut kul och det skulle inte vara till syrran utan min nya tjej
______________________________________________________________
Till: Farmor
Sms: 1000 spänn om jag får vara din dildo för en kväll
Svar: Inget

Förklaring: Skulle skojja med en tjejkompis men skickade till min farmor. Förmodligen så märkte hon inte att hon fått sms. Men mina släktingar som bor i närheten och hjälper henne har 100% sett det. Jag skäms så jag dör
______________________________________________________________
Till: Mamma
Sms: Käkar du piller? Undrar eftersom jag kom i dig.
Svar: Vad har du ställt till med. Ring.

Förklaring: En tjej jag träffat ett tag skulle fått smset men min lilla mamma fick det. Pinsamt som f-n och jag fick förklara mig i timmar.


ASSÅ JA, K L O C K R E N T! Med de orden säger jag godnatt!




Dec. 14, 2009

Puuuh! Shit va jag är stolt över mig själv. Har nu julstädat våran fina lägenhet. Dammat, putsat, torkat, dammsugit, diskat och torkat lite mer och rengjort toaletten. Har lyssnat på musik och hoppat runt och sjungit och dansat till. Riktigt jobbigt är det att städa, det kan man inte tro men det är det!

Idag vaknade jag upp bredvid min jesper. Som vanligt så åkte jag till karlstad och försökte sen plugga in lite engelska i huvudet, men gav upp efter ett tag. Åkte till skolan och hade prov i engelskan. Ska inte uttala mig mer än att det inte gick jättebra men men! Hade svenska och matte sen sluta. Åh va skönt för nu har vi typ inga mer pluggämnen det här året. Bara en mattelektion kvar och hälsopedagogik. Annars är det bara yä och bild och form kvar. Shit, nu såg jag vad klockan var! Snart halv tio ju. Herregud, måste duscha snart. Vi hörs imorgon mina kära. Kärlek! ♥


Hemma just nu, mysigt!


Dagens kläder



Såhär ser jag ut idag.
Linne från gina tricot
"Jacka" från gina tricot
Skärp från vera moda
"kjolen" som egentligen är en tubtopp är från ellos
strumpbyxor från gina eller hm?

Ska snart bege mig iväg till skolan, eller ja, om en halvtimme. Orkar inte sitta hemma till halv ett. Eftersom jag fortfarande är lite förkyld från jag inte träna för mamma så det blir nog uppdatering efter skolan.

Godnatt


Har nyss bäddat rent i sängen men ska nog bädda om nästa gång jag kommer till torsby då jag såg att det var en stor reva i ena påslakanet och missfärgning på det andra. Men men, nu är det rent och mysigt iaf. Katten ligger så fint på sängen, den enda som fattas är ju jesper! men nu ska jag hoppa i säng. puss och godnatt. ♥

Lite gammal musik! men också lite nyare

Charlotte Martin - The dance


Everlast - Broken


Taio Cruz - Break your heart


Sean Kingston - Face drop


Jay Sean ft Lil Jon & Sean Paul - Do you remember


Tack för mig!

Lite info om veckan

Okej, nu var jag färdigbadad och klar. Så skönt att ta ett avkopplande bad på fredagkvällen när man kommer hem från karlstad. Anledningen till att jag inte skrivit blogg sen tisdags är att i onsdags var jag helt enkelt för trött och igår funkade inte internet i karlstad.

Men i onsdags var jag i skolan, vi var på nån flummgrej i aulan. Hade två lektioner sen slutade vi. Jag och Ida åkte hem och åt mat och drog till stan för julklappshandling. Lite mer har jag fått in nu. Sen åkte vi och dansade.

Igår så var jag i skolan, eftersom det var nobeldagen så var det inga vanliga lektioner eftersom jag går på nobelgymnasiet. Riktigt rolig dag var det!
Efter det åkte jag hem och umgicks med malin min och ida! mysigt. Sen drog jag, ida och kimberly på ki balans. Skönt!

Idag har jag gått luciatåg, fyyyyra gånger. Inte alls nervös, som förra året då jag var iskall och så nervös så jag var påväg att spy. Men det kan ju bero på att jag och louise sjöng själva förra året och nu gjorde jag icke det. Slutade iallafall tjugo i elva idag. Tåg hem och nu är jag hemma :) tyckte det skulle bli skönt att komma hem till familjen men det är ju ändå bara pappa hemma. Ikväll blir det jesper! ♥

Hittade lite gamla och fina bilder från "förr i tiden"! haha.






Åhhh min sunny, hon är finaste hunden i världen!
Ja, ibland önskar man att man kunde spola tillbaka tiden!

Listaaa

Ska snart hoppa i badet, kör lite tidfördriv nu!

1. Nämn någon som fick dig att skratta igår? Ida
2. Vad gjorde du 8.00 imorse? var påväg till skolan!
3. Vad gjorde du för 30 min sen? Satt här.
4. Vad hände dig 1993? Ehm, jag föddes. annars hände väl inte så mycket tror jag. Don't remember.
6. Tre ord varför du sist spydde? Jag vet inte
7. Vilken färg är din hårborste? silver och svart
8. Vad köpte du sist? smörgås
9. Vad fick du senast i present? bio? :D
10. Vilken färg är din dörr? vit
11. Var förvarar du dina pengar? banken
12. Hur var vädret igår? blask som vanligt!
13. Vem kramade du sist? MADDE!<3
14. Vad ser du fram emot? jullovet!
15. Vad är 15? ett nummer
16. Vilken skostorlek har du? 36
17. Vill du klippa dig? ja
18. Är du över 25? Nope
19. Pratar du mycket? för mycket kanske
20. Kollar du på O.C.? inte längre, men gjorde
21. Har ditt namn ett "x" i det? weej
22. Känner du någon som heter Steve? nejnej
23. Hittar du på egna ord? haha, a
25. Är du en typiskt svartsjuk person? sometimes
26. Vad har du för mobil? sony ericsson w715
27. Vem ringde dig sist? Jeeesper :)
28. Biter du på naglarna? nej
29. Har du lockigt hår? ja, men plattar det för det mest
30. Vilken konsert ska du på här näst ? ingen aning assåå
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? vet faktiskt inte
32. Hur många gånger har du svurit idag? inte så många tror ja
33. Vilket ord säger du ofta? Hej? nej OCH säger man ju rätt ofta?
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'? nej
35. Ska du jobba imorgon? nej
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist?kommer inte ens ihåg
37. Vad borde du göra nu? hoppa i badet
38. Har du något smeknamn? ja, tyvärr!
39. Sover du mycket? för lite
40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor? svååårt
41. Vad ska du göra på lördag? gå ut och gå och umgås med nån hoppas ja!
42. När var du ute sist? förut
43. Har du gråtit idag? jaa
44. Är du en glad person? ja det är ja.
45. Har du roligt nu?  nej
46. Vad äter du helst? vet inte
47. Vem var du med sist? Var? asså hur menar dom?
48. Vad heter din mamma? Mamma pia
49. Vad är hela ditt namn? Julia Pauline Barremyr
50. Tycker du om någon just nu?  JA!

Ingen träning

Det blev ju ingen träning idag pga av att jag inte mådde bra, men nu hoppas jag på att det ska vara slut på denna förkyldning. Men imorgon blir det nya tag med skola, julklappshandling och dans. Gud vad jag saknat att dansa. Längtar så tills imorgon! Nej, nu ska jag kolla klart på One tree hill avsnitt 12, älskar det! ♥

Länkningar

Nu ni mina vänner! Nu ska jag vara snäll vill jag lova, det är ju jul snart så det kanske är bäst så.
Nu blir det länkningar, alltså ska jag länka bloggarna jag läser(ej storbloggar). Lets go! ( försöker berätta lite om personerna men med min fantasi kanske det inte går så bra, vi får se)

Ida - Min söta och fina sambo som bloggar om hennes vardag!
Malin - Min älsklingsmalin som bloggar om sitt liv i karlstad och sina fester!
Tilda - Tilda, en söt tjej som bloggar bra och roligt.
Amanda - En snygg tjej från torsby som mest bloggar om mode. Sjukt snygga kläder!
Amanda - En söt tjej som bloggar bra om sin vardag!
Hanna - Min söta barndomskompis, som nu bor i borås. Bloggar om mycket kul!
Kristin - En söt tjej som bloggar om sin vardag och sina hästar.
Emma - Min snygga klasskompis som bloggar om sina vardag med fest, träning och skolan!
Jenny - Haha, kan inte beskriva Jenny. Men ett måste att besöka!!!!!
Erika - En söt klasskompis blogg som jag gillar att läsa!
Petra - Ännu en söt klasskompis, Petra bloggar om mode. Jättebra blogg.
Carl - Hmm en kille som går i inredning och jag har svenska, engelska och matte med. Skitgullig kille!
Madde - En saknad klasskompis! Söta Madeleine, läs hennes blogg!
Josefin - Jättefin tjej som bloggar om sin vardag.
Eira - Ännu en klasskompis, söta Eira som bloggar om sin vardag och folkrace!
Ellen - Ellen bloggar om sitt liv, en blogg med stor humor!
Arbresha - En snygg tjej i andra stilklassen. Läs bloggen!
Mimmi - Snygg tjej i torsby!
Elin - Ännu en snygg tjej i B-klassen!

Okej, nu tror jag att jag har fått med alla. Om ni inte står med, kommentera snälla. För jag kanske inte har upptäckt eran blogg än? Eller så har jag helt enkelt glömt er, förlåt för det i så fall. Ha det bra!


Tisdag

Hej!
Idag har vi sminkat oss efter kändisar i skolan. Sara och Jenny sminkade mig efter Jennifer Love Hewitt. Efter dessa bilder. 


  
Första bilden tog vi frisyren ifrån och andra bilden tog vi sminket ifrån. Jag blev nöjd.

Har ganska dåliga bilder på mig. Håret har ju åkt ur och sminket försvunnit.
But here you go!

(tyvärr så ser jag grön ut i ansiktet)

Ganska trött

God kväll! Har nyss plumsat i säng efter ett gympass på ungefär en och en halv timme. Väldigt skönt var det. Har duschat och så nu och ska snart lägga mig ner och försöka sova.

Har varit en okej dag, vaknade upp bredvid min finaste( ♥ ) och så var det bara att skynda att fixa allt och åka till stationen. Har skyndat hela dagen känns det som, hela tiden haft något att göra. Men en helt okej dag som sagt.

Hoppas på att kameran ska fixa sig snart också så det kommer upp lite bilder här, nya bilder alltså. Håller tummarna!

Så länge bjuder jag på en gammal bild, herregud vad min tunga ser stor ut. Haha nej godnatt med er!

Gym

Tja tja, ska dra med mig Ida till gymmet nu! Haha, så kul ska det bli. Nejra, men kul med sällskap iaf. Och ja mamma, jag ska ta det lugnt när jag har varit sjuk. Och ja, du ska ringa mig!

Nej, 8 minuter tills vi ska gå. Hörs sen ist. Hejdå!

Design

Nu har jag ändrat designen, haha inte för att den blev snygg men var lite trött på det vita. Andra designen kändes som en sommardesign. Den ska vara såhär tillfälligt tills Ida ändrar den igen.

Min hals strejkar fortfarande! Suck...

DECEMBER 2008










Vargnatta 2009

Det var tiden det!


Tobbe

Ni vet en annan del av köping? Haha, jag tycker Tobbe är så himla rolig! Min favorit, får mig alltid att skratta.



Halstabletter

Det blir ingen fest idag, åh vad jag hatar det här. Har kollat ungefär 18 avsnitt av mysteriet på greveholm. Haha, jobbigt!

Mamma kom i alla fall nyss hem med halstabletter. ♥

Greveholm

Trött efter natten så sitter jag här och kikar på mysteriet på greveholm. Åh vad mysigt. Förresten, typ första gången jag inte kollar på julkalenderna sen allram mest eller vad han hette. Annars har jag kollat på varenda!
Greveholm är ju bäst iaf.

Usch, sjuk har jag blivit också. Får se om jag ens orkar ut på en promenad. Halsen värker och huvudet. hatar att vara sjuk. Ska ju på festa ikväll...

Aja, ska återgå till greveholm.

Bilden är ifrån stilbild.nu

Lussenatta

Sitter och kollar på idol. Klockan nio beger jag mig till stjernehallen för att kolla innebandy tills inatt.
Såhär ser jag ut idag.



Stoppa kissie nu!

Såg en rolig grej på falsksanning. Om man vill läsa kissies blogg men inte ge pengar till henne så kan man gå in på denna sida och läsa ist. Det är meningen att man ska göra så kissie inte får några läsare längre. Det är så kul tycker jag!

uptown girl

Hej hej! Kom nästan nyss hem från skolan. Har inte skivit de senaste dagarna för har haft ganska mycket att göra. Igår så åkte jag hem till torsby för att det var uppvisning, jättemysigt och alla var så duktiga! Och efter det så åkte jag hem och duschade och sånt och sen kom jesper till mig och sov hos mig. Imorse åkte jag med Ida och Hjalmar med tåget till karlstad. Vi låg och sov och helt plötsligt börjar någon skrika och vi blev livrädd. Hon skrek, hade panik och grät. Jag tyckte ganska synd om henne men jag blev ganska förvånad så jag blev lite fnissig. Men synd för henne att inte uppkopplingen i mobilen funkade!

Har haft ganska jobbig idrott idag! Men det är skönt att göra något på idrotten. Hade matte och datakunskap också. Ganska skön dag ändå, fast har känt mig ganska nere. Vill nog mest ha jullov nu och få komma hem en stund och få ta nya tag. Skulle vara ganska skönt. Snart blir det att träna, gud vad skönt.

Imorgon är det lussenatta och på lördag har Magnus 18 årsfest. Det blir inte att vara hemma så mycket i men det blir nog kul!
Jag längtar nog mest till sommaren tror jag! Jag vill vara brun igen.

Här gick jag i sjuan! HAHA!

Mera höstprat

Nu har jag tränat klart. Det blev ett medelpass och 20 minuter på cykel och 20 minuter i gymmet. Nu är jag helt slut i kroppen, men sådär skönt trött. Kommer nog få träningsvärk imorgon. Välkommen, välkommen!

Har duschat och nu ligger jag i sängen och kollar gossip girl.

Imorgon ska jag sminka mig själv i höstfärger. Då blir det varm foundation, varmt puder, varm rouge, brun och gräddvit(?) ögonskugga, brun ögonpenna, svart mascara och lite annat. Sen ska vi ta med varma accessoarer. Jag tar med en orange halsduk och guldiga örhängen. Det kommer bli så fult på mig! Haha, kan redan tänka mig det. Jag tror det är som ett litet test för att visa att vi kan sminka höstar. Och så vi ska se hur fel det kan bli om man sminkar en vinter/vår/sommar i höstens färger.


Här är höstpaletten, fast den stämmer nog inte riktigt. För det finns inte så många som stämmer, iaf inte om man frågar Anna. Haha!

Efter skolan imorgon blir det Torsby och sen uppvisning. Mysigt!♥

All i want for christmas

Hejsan! Jag har nyss kollat på 10:de avsnittet nu på säsng sju på one tree hill, så kan det ju inte sluta. Shit asså. Längtar redan till nästan vecka. Nu sitter jag och ska snart åka och träna. Det blir medelpass och lite cykling och sånt en halvtimme också. Gött! Har längtat.  Nej, måste hänga tvätten innan jag går!

JULLÅT!

RSS 2.0