Laga mat

Klockan sex skulle vi börja med tacos. Hmm, Ida ligger och sover fortfarande. Jag vill ju inte väcka henne. Jag vet ju hur trött man kan vara, skulle bra gärna vilja krypa ner i soffan själv och sova men tog ju min tupplur på matten idag jag.

Måndag

Hallå allihopa! Hur är det med er?
Med mig är det bra, jag har nyss gjort min första riktiga dag i skolan. Var hemma inatt, jesper sov hos mig. :) Åkte med tåget ner till karlstad, det tog jättelång tid ju. Nästan två timmar tror jag! Jobbigt jobbigt.

Åkte till lägenheten och duschade och fixade mig och klockan kvart i ett började jag med engelska, sen svenska och sen matte. Jag somnade nog på matten några gånger. Bra början Julia!

Snart ska vi nog laga mat och mysa till det. Kanske ser en film eller något. Hörs nog senare :*

Jag








Linas birthday

Hade kul igår. Först så var det kul när det kom massa folk hit. Förfest typ! Sen åkte jag ner till kolsnäs. Det var inte jättemycket drag där men jag tänkte att har jag betalat in mig för 160 kronor ska det bli värt det och det blev det tillslut. Jag älskar att dansa! Kom hem runt två-halv tre.

Idag fick jag gå upp tidigt för att gratta Lina. Jag och Emma gav henne tre olika kokböcker. Kokbok för kära, medelhavet kök och thailänskt mat. Och hjärtmuffinsformar. Hoppas hon blev glad.
Nu har jag nyss varit ute och gått med Sunny. Skönt tycker jag. Det blir att hoppa i duschen nu. Hörs lite senare.



Puss från en gladare mig än på bilden! ♥

Jag






Kolsnäs

Jag har verkligen inte uppdaterat bra men när jag slutade skolan igår så åkte jag, Ida och Sara hem och packade ihop och åkte till tåget. Och när jag kom hem så kom Jesper till mig och jag hade verkligen inget stor lust att sitta vid datorn då. Jag var otroligt trött igår så somnade rätt så tidigt. Idag vaknade jag rätt tidigt. Jag gick upp och gjorde iordning mig och pussade på jesper. Sen åkte vi ner till Torsby. Jag, mamma och mina systrar tog en titt på hur Frykenskolan har blivit. Fint var det. Sen har vi ätit mat hos mormor och morfar. Nu kommer det nog snart folk hit. Måste göra iordning mig! Kolsnäs ikväll!

Lite bilder från kvällen


Jag strechar lite efter jag tränat :P



Sen har jag dammsugit. Klaga inte på kläderna! Haha.



Godnatt allihopa! ♥

Nollad


Någon frågade om väskan, den är köpt i Egypten. Så det är nog rätt troligt att det är en fejk för den var nog inte jättedyr. Marc jacobs är märket iaf.

Idag har vi blivit nollade. Tycker inte vi hade så farligt. Var mest massa tävlingar. Jag vann när vi skulle proppa in marshmellows i munnen. Fick in 6 st, och var så nära att spy. Efter skolan tog jag, Ida och Sara en fika. Ska snart lägga mig här på det kalla golvet och köra styrka. Behövligt! Sen ska jag dammsuga.

Dagens

Jag var inte riktigt beredd på att Ida skulle ta kort. Fin bild, haha inte.
Är inte så förtjust i min jacka om man säger så. Bra och ha när man är ute och går men vill ha en snygg jacka till skolan men har ingen just nu så får nöja mig med den jag har.
Under hade jag ett linne och min korta jacka från gina tricot.
Jeans: Cheap monday
Skor: Höga klackar från skopunkten.




Bra skoldag

Uppdatering från en väldigt trött tjej. Haha igår somnade jag i soffan och idag med. Sjukt trött. Har även varit på promenad idag. Jag tycker om det : ) Bra dag idag, hade case idag. Skulle kolla på människor på stan i gruppen, hamnade med Sara, Eira och Petra. Vi gick och satte oss på ecspresso house. Satt där och dikuterade det vi skulle och hade jättemysigt. Inhandlade nya skor också, mums!


Såhär såg jag ut idag med nyckeln i högsta hugg! Haha såg nu hur fult det var med dom skorna.

Åhh, någon som sett den där reklamen "If you're not in, you cant win". Det går hela tiden och jag stör mig! Haha, riktigt jobbigt.

Snart är det nog dax att krypa ner i soffan. Men blir nog att sova sen. Gud så skönt. ♥

jag saknar dig

Okej, nu var det klart. Ida har blivit blondare, resultat får ni nog se på hennes blogg. Hon blir alltid lika fin hur hon ser ut så det går nog bra ändå. 

Berättar lite om dagen då. Vi fick sminka varandra, hamnade med en tjej jag inte pratat med förut men det är bra att lära känna nytt folk, eller hur? Fixade håret på Mikaela och pratade med alla tjejer. Så himla kul att alla har samma intresse. Mode, smink och hår typ? Sen gick vi på en liten rundtur i centrum och slutade väldigt tidigt. Nån gång vid ett och vi har ju verkligen inte haft en jobbig dag om man säger så!

Imorgon ska vi på en case-aktivitet och inte göra så mycket mer tror jag. På torsdag har vi en slags "nollning". Jag ser fram emot skolan så himla mycket. Trodde aldrig jag skulle kunna längta till skolan men det gör jag.


Haha, nu ska jag krypa ner i soffan en stund innan jag ska sova. Så med den "fina" bilden säger jag godnatt ♥

Bra dag

Skitkul dag i skolan, alla är ju verkligen skitgulliga och snälla! Längtar tills imorgon. Uppdaterar senare, nu ska jag färga håret på Ida! :D

bara lukten av dig gör mig svag

Kommer nog inte uppdatera jättemycket idag, kanske ikväll. Nu ska jag bege mig ut och gå och sen blir det att ha träning i två timmar och sen åka till karlstad igen :)



Kolla, jag rev mig förra veckan. Jag fick ett fint blåmärke på köpet tror jag?

dagens outfit

Det blev inte att gå ut och gå. Jag drog till gymmet med Ems istället. Skönt men nu går mitt gymkort ut om 5 dagar och imorgon är det stängt och jag åker till Karlstad igen så kommer inte gymma där något mer nu. Nu får någon i Karlstad hjälpa mig hitta det där centret i Karlstad med friskis och svettis och gymmet!

Såhär ser jag ut idag!





Min outfit idag.
T-shirt: Gina tricot
Linne: Gina tricot
Chinos: Vero moda.

Pusshej! ♥

Puss

Inte så fina bilder på mig om jag säger så men mina älskade systrar är så fina så.  Lite skönt att vara hemma.




Trött

Min sötnos åkte nyss härifrån. Känns lite jobbigt att inte få se honom på länge. Men han skulle på hockeymatch så. Lycka till vännen. : )

Jag ska snart äta frukost hade jag tänkt mig och innan dagen är slut så ska jag ha hunnit ut på en långpromenad! Annars så ska jag mysa med min familj idag, har ju inte alls träffat dom mycket senaste dagarna.

Uppdaterar senare. ♥

Andra skoldagen

Hejsan!

Hoppas ni haft bra första skoldagar, det har jag verkligen. Jag trivs otroligt bra i min klass. En klass med 16 jättesnälla tjejer. Idag blev vi uppdelade i grupper två och två. Jag och Mikaela sprang runt i skolan och såg oss om. Stor skola ju!


Och såhär såg jag ut idag, fast piggare!

Kofta: Gina tricot
Linne: Gina tricot
T-shirt: Gina tricot
Strumpbyxor: ?

Snart går tåget hem så vi hörs lite senare!

Kursplan

Förrsten Hanna såhär ser min kursplan ut.

Kursplan

Kärnämnen 750 poäng


Svenska A/Svenska som andraspråk A

100 p

Svenska B/Svenska som andraspråk B 100 p
Engelska A

100 p

Matematik A 100 p
Estetisk verksamhet

50 p

Idrott och hälsa A 100 p
Naturkunskap A

50 p

Religionskunskap A 50 p
Samhällskunskap A

100 p

 

Gemensamma karaktärsämnen 700 poäng

Arbetsmiljö och säkerhet

50 p

Bild och form 50 p
Datorkunskap

50 p

Försäljning och service 50 p
Hantverksorientering

50 p

Hantverksteknik A 200 p
Hantverksteknik B

200 p

Kultur- och stilhistoria 50 p

 

Projektarbete 100 poäng

Projektarbete

100 p

 

Valbara kurser 650 poäng

De valbara kurserna är fastställda av skolan, vilket innebär att du som elev läser samtliga angivna kurser.

Hantverksteknik C

200 p

Hantverksteknik D 200 p
Praktisk marknadsföring A

50 p

Ergonomi 50 p
Fackteckning och design

50 p

Hälsopedagogik 50 p
Småföretagande

50 p


Puss Ida!

Min fina "sambo" som jag väljer att kalla henne. Tack för denna vecka,  see you soon!


HVstil 1A

Så var första dagen i skolan avklarad. Vi blev uppropade i aulan klockan tio. Jag, Ida och Malin satt nervös och väntade på att våra namn skulle läsas upp. Malin till frisör och jag till Hvstil 1A och Ida till Hvstil 1B. Pratade med några snälla tjejer i min nya klass. Känns som om det kommer bli bra. Nu och till nästa fredag ska vi bara lära känna varandra i klassen. Jag vill börja jobba direkt ju! Efter skolan gick jag och Ida och hämtade cyklarna vid Hjalmar och sen cyklade vi hem, vi är så duktiga! Pumpade även mina däck för hade typ 0 % luft i dom. Men nu är dom fulla igen.

Nu tror jag Ida har stupat i soffan för hon var så trött. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Har lite tråkigt just nu. Eller nej, jättetråkigt! Jag får hitta på något snart.

Imorgon kommer jag hem till Torsby också : )


Hej

Vilken bra dag det har varit idag. Jag mår så himla bra i Karlstad, både jag och Ida gillar verkligen det här. Skrattar hela tiden. Vi har varit borta hos Hjalle på Sundsta idag också. Nu har vi kommit hem och gjort mysigt. Tänt ljus och så. Nu kom det folk på besök också. Oj oj oj!

Lost

Jag och Ida har nyss varit ute på en promenad i skogen, riktigt skönt. Men vi tappade bort oss på alla stigar, ingen aning om vart vi skulle gå. Men tillslut kom vi ut och var på rätt väg hem.

Igår kväll kröp vi ner i min säng efter vi lagat mat och kikat på tv. Pratade och så. Men efter ett tag så gick Ida ner till sig och jag låg kvar. Kunde inte sova alls ju. Inte kul! Men tillslut fick jag lite sömn ändå.
Fin bild från igår, jag tror jag dansar?


Jag är lite arg på dig...

Vi hörs senare. Det blir nog att cykla till Hjalmar sen! Puss. ♥

illa

Ida skaffar sig vuxenpoäng, hon STRYKER!

Tisdag

Idag har det handlats kan jag lova! Eller ja, skor, tröja, grej till håret och sen hårspray. Men känns som om man vill försöka spara lite. Har även träffat våra vänner MAx och Hjalmar. Dom har inspekterat våran lägenhet och vi har haft det trevligt. Förutom när dom attackerar mig, de är lite läskigt. Okej, lite roligt också ;)

Jag och Maxi!


Idisen och hjalle.



Jag och Ida har även varit och handlat lite mer mat och tändstickor. Haha.


Min nya hårspray.

Det var en liten uppdatering från mig, keep reading sweetheart! ♥

Våran fina lägenhet säger jag bara!


Ville bara säga hej!


Jag och Ida har funnit oss till rätta här hemma, hihi hemma. Det här är vårat hem!
Vi har handlat mat och annat smått och gått. Hoppas ni har det bra. ♥

Mysdag

Hej!
Idag har jag träffat min släkt. Eller ja, mormor, morfar, farmor och farfar. Och min familj såklart. Vi har kollat på Emmas bilder från Australien. Riktigt härliga bilder och riktigt avundsjuk blev man! Mysig sista dag nu. Har också packat allt nu.
Nu börjar jag bli nervös också! Fast det är en hemlighet, så säg ingenting.

Jag vet inte riktigt hur det kommer bli med bloggandet nu i början. Men jag kommer helt säkert vara tillbaka till på fredag. Men det kan komma ett under veckan kanske också så bara att fortsätta kolla in.

Ursäkta bilderna som kommer nu men jag får bjuda lite på mig själv.
 
Jag tycker om att ha håret såhär, ida du får hjälpa mig med att fläta håret på kvällarna så jag får ha såhär! :D

Nej, nu ska jag umgås lite med min familj.
När jag kommer tillbaka kommer ni få höra allt om flytten och den nya skolan!
 Ha det bra och ta hand om er tills vi hör igen! Kärlek. ♥

Stil, hälsa image.



Okej, 14 av dom här tjejerna kommr jag gå i samma klass som i. I tre år. Jag är nervös tror jag :O

Håret





Jag ska på kräftskiva nu. Har plattad lugg, två flätor på varje sida fästa bakåt och lockat hår.

Ha det bra! Kommer nog inte uppdatera mer än så. Puss ♥

I'd do anything for love

Har inte bloggat på länge. Eller 1 dag och 23 timmar tror jag. Det är ju egentligen inte alls mycket men. Jag har helt enkelt inte haft tid. Jag flyttar om två-tre dagar och jag vill verkligen försöka hinna med att umgås med dom flesta nu eftersom det alls inte kommer bli samma sak som när jag bor mestadelen i Torsby. Hoppas på att hinna med ungefär två kräftskivor, fest och en familjemiddag under helgen. Hur ska jag hinna? Har dessutom varit på två kalas(för samma person) och haft nattbesök dom senaste två dagarna. Idag satte jag upp gärdesgårdmed morfar och tjänade mig pengar.

Som vanligt så slog jag mig, jag är så himla klumpig. Mina ben ser verkligen ut som om jag vore 5 år igen. Dom får ta mycket stryk.


Mitt ben, bilden är gammal men det ser tup ut som nu.

Nu är klockan för mycket. Dax att hoppa i duschen. Ha det bra fina människor tills vi hörs igen! ♥

Det heter näsa, inte nos!


Idas bilder

Nu sitter jag hos Ida, hennes släkt kommer nog snart. Vi har bakat en jättefin tårta också :D
Heja oss! choklad, grädde och hallon all over!


Bild från spanien. Inte så snygg men ändå.


Mitt hår har aldrig varit så stort. Skulle kunna visa andra bilder, men jag ser ut som ett monster och vill ju inte att ni ska bli rädda för mig!


Okej, jag vill också va som dom stoooora bloggarna?


Konstig bild. Team snyggmicke. Jag älskar dig Ida. Grattis,grattis grattis gumman! ♥

Grattis skitunge, nu är du 16 år!


Frykenskolan

Jag har gått ur frykenskolan nu och ska börja på gymnasiet nu. Det jag kommer sakna mest från Frykenskolan är nog danspalatset. En hel vecka med bara dans. Och under dessa tre år jag har gått där så har vi fått spela in musikvideor. Tänkte lägga upp dom!
Här gick jag i sjuan. Tycker nog att den är bäst om man kollar hur samtidiga vi är?


Nästa går jag i åttan, här har ljudet borta vilket är väldigt synd. Jag tycker slutet är bäääst!
Slutet måste ses!


Och har går jag i nian. Själva dansen gillar jag inte så mkt och vi är inte alls samtidiga, men extramaterialet blir man så himla glad av! :D plus att jag är ju med i team snyggmicke som det finns kort på av någon anledning, kanske för att micke ligger därfram. haha vi vann iaf en nattcup i innebandy.
 

Haha, det är så himla roligt att göra!

Two generations

Satt nyss och pratade med min älskade mamma. Hon åkte för att jobba i Norge idag, kommer hem på lördag. Kommer sakna henne! ♥
 
Så himla fint kort på mormor och mamma!

Jag har ...

Jag har blivit lite dålig på det där med uppdateringen. Händer ju sååå mycket för mig på dagarna. Jag har varit ute och gått idag och kollat på fotboll. Mer än så har jag inte gjort. Eller jo, min kusin som jag inte träffat på ett halvår kom till oss idag. Det var kul!

Egoinas blogg är nog min favorit. Den tjejen verkar så härlig och har en sån underbar humor! Ett måste att läsa.


Gammal bild, tycker jag ser lite galen ut.
Tack och hej, det var allt från mig! ♥

björn

haha. han är alltid lika söt.
-okej, vi gör såhär då...vi tar 30 spänn på kortet och så rånar vi resten. okej?

- jag är inte arg, jag är bara så jävla besviken.



Nu kanske inte alla är sånna stora fans av Björn som jag men. :)

ett år sen

Ungefär ett år sen,  hoppas verkligen jag slarva med skriften där.


Hej Mamma (eller pappa)
Katten bajsade i några lakan inatt.
Lakarna ligger i tvättstugen.
Jag visste inte vart jag skulle göra av det, lakanet alltså....och bajsen.
Så det ligger där. Puss

Måste varit jättekul för mamma att läsa?

Street freaks

Hade en bra kväll igår. Vi satt mest och pratade och gick ner till kollsberg och kollade på stjärnorna. Skitmysigt. Det var varmt och skönt och det kändes verkligen som sommar just då. Synd att jag inte har bilder därifrån. Eller jo, det har jag men det är megakassa kamerabilder så vi bryr oss inte om att visa. Under tiden vi låg där så såg alla andra tre stjärnfall. Jag missa allihopa! Lyckat Julia, verkligen lyckat.


Liten del av min klädsel idag.
Köpt på carlings.

solen<3

Det är så skönt. Idag gick jag upp klockan nio och tog med en morgonpromenad. Gick hem och fick i mig lite frukost. Sen åkte jag ut med Emma, Ida, Emmas pappa och syster med båt. Så vi har myst och badat och solat hela dagen lång. Gud så skönt kan jag ju säga er. Gulliga Emma som låter mig följa med. Ikväll blir det att åka hem till Max och träffa folk och mysa. Underbart!


Bilden är från igår, men det är samma sjö så det gör väl inte så mycket?

sola och bada

min söta syster lina!



mamma och emmis!


solat, badat och gymmat, bra dag.
men en ännu bättre kväll!

Fin kväll

Ina och Ida var förväntningfulla, säger vi!



En sned julia! utan smink och sånt. duktigt.


Lite senare kom mina andra små vänner.

yeah.

nu ska jag nog snart bege mig till min älskade säng eftersom jag känner mig lite trött. Godnatt! ♥

Stranden

Jag har nyss bakat en bärpaj, mina vänner kommer snart och jag ville bjuda på det. Får hoppas det smakar bra. Idag har jag legat vid stranden hela dagen, därav väldig dålig uppdatering. Och bättre kommer det nog inte bli idag, eftersom jag inte vill sitta vid datorn när mina vänner är här.

Har ni haft en bra dag? Vad har ni gjort?


Det får bli en strandbild på mig och mina systrar för två år sedan när vi var på lanzarote.
Tänk va skönt att solen äntligen har hittat hit!

Dagens Julia


Idag har jag på mig!
Tröja: HM
Linne: JC
Jeansleggins: Gina tricot
Klockhalsband: Glitter

Känner mig väldigt vardaglig idag. Tråkig. Men men, ibland får man ha sånna dagar. Jag har faktiskt en väldig färgglad tröja.




Nu sticker jag till Emma. Jag, Ida och Emma ska mysa till en film och det blir nog att sova där också! Mys!
Hoppas ni får en bra kväll ♥

:)

Jag tycker ni ska gå in här och rösta på nummer 5 som veckans blogg, för den tjejen skriver mycket bra och är värd det! ♥

Mamma bakar

När jag kom in från min promenad luktar hela huset bullar. Mamma har stått och bakat både bröd och bullar. Jag älskar när hon gör det just för att jag älskar doften av nybakat.




Hej

Jag känner mig mycket piggare idag, ska nog försöka att gå ut och gå nu snart. Vet inte riktigt vad som händer ikväll men det får man ju se. Jag bloggar nog mer när jag kommer hem :)


Love from me!

Tack vännen!

Klicka här för att komma till min bästa vän som gjort min design! :) ♥

smile

Jag tycker den här bilden ser lite rolig ut, som om jag vore hög eller något. Plus att munnen är konstig.
Men jag gillar håret på bilden!



Faktiskt på den här bilden också!


Och på den här!


Haha, gamla bilder. Ungefär åtta månader gamla.
Nu får det räcka med egobilderna!

Where did you go?

Vart tog mitt långa hår vägen?
Februari

Juli

Okej, det ser kanske inte så kort ut här men det är kort!

Förkyldning? Nej tack!

Hej allihopa!
Min förkyldning har blivit värre idag. Jag hatar verkligen att vara sjuk. Men ikväll ska jag iväg på ledarmöte och Idas fotbollsmatch. Det orkar jag nog med. Men tills dess ska jag nog bädda ner mig i soffan eller sängen och mysa lite så jag snart kan bli frisk.


En bild på mig i Barcelona. Jag vill tillbaka!

snygga, jomenvisst!





Nejdå, såhär fin är min syster egentligen


sweetie, I love you!

Svennis cup

Jag har verkligen varit oaktiv i helgen, det tråkiga med det är att statistiken sjunker då. Illa!

Jag har just kommit hem från Svennis cup, var och kollade på 93:ornas final och Fryksdalskombinationen vann i straffar. Rätt lag vann ju!


live,love laugh

T-shirt: Gina tricot
Linne: Gina tricot
Jeans shorts: Carlings

Ikväll får jag besök så kommer nog inte skriva mkt mer idag. :)
Ha en bra kväll för det ska jag ha! Puss :*

Bilder







Idag har det varit sommar!

Svennis idag


haha fin(och gammal!) bild!
Idag har jag mest umgåtts med en av mina bästa kompisar. Det är skönt att man kan ha en kille som man kan prata om allt med!

Svennis cup idag= mycket folk och mycket fotboll!

RSS 2.0