Björn Gustavsson!

http://www.youtube.com/watch?v=sIpKrQXOeYA&feature=related



Jag kan inte sluta kolla. :') så himla rolig och sööööt!

"Nu ska jag ta med mig en frivillig i publiken upp i luftenpå en flygtur, jag vet inte om det sitter en liten tjej här kanske som vill flyga med så är det bara att komma upp på scen åh... (det kommer en stor man som är mkt längre än Björn)  Du vill de ja. Då kan du ta plats. slappna av..ehmja. Happy  thought. Nu bered dig på en flygtur utan dess like. (tar om mannen midja) Nu bär det av, hokus pokus. ( Björn åker upp i luften) Nuu nuu lämnar vi marken.  Wåååhooo.. Vi kommer ju fixa det här, ta bara bort vairana(stavning?) på dvdversionen sen. På dvdversionen sen kommer det som om vi är två prinsar som rider på en osynlig arabisk häst. Det kommer se helt fantastisk ut. Jeeehohoho!

Luftrörskatarr!

ja det är det jag har. det är väl påväg mot sitt slut tror jag. : ) hoppas det iaf, för jag vill bli frisk nu.  orkar egentligen inte skriva så mkt för det händer inte så mycker när man är sjuk och det är tråkigt att skriva då. aja, bye.

sjukis!

Ja, jag har blivit sämre igen. Hosta,hosta och ja hosta. Smärta i lungorna. :( tror jag har feber nu också. får se vad termometern visar sen. 37,8. inte så jättemkt. Nej, nu är jag riktigt trött på att inte ha några krafter kvar till något. kan inte göra något, får bara hostattacker hela tiden. nej orkar inte skriva.

acting crazy.

Så här är det, jag är förkyld och vill inte vara det något meeeer!
Skolan:
Engelska , inge kul ju. När man blev klar med allt man skulle göra klart fick man bara mer att göra!
Svenska , vi skrev massor och svarade på frågor kring en berättelse.
NO , kollade på en jättedålig film om färger. Sen svara på frågor.
Lunch , mölja som vanligt.
SO, Såg på film om andra världskriget.
LK , som vanligt bara massor med prat och information.
Elevens val , rätt kul. Har börjat göra lite svårare saker på piano.

Nu, Hem, städa och öva på spanskan.
/ julia

Mr Lama!

Emelie tyckte jag skulle "BLOGGELILOGGA! :D" , och vad gör man inte för en vän?

Dagen har varit okej, eller ja. Mer än okej då. Alltså matten, jag förstår inte? Jag och Ida måste fått värsta tvättbrädorna. Guuud, va vi skratta. Ulf var så himla rolig, vi grät båda två. Fast Ida grät nog mest tror jag.
Läxförhör idag också i engelska gick bra. Har engelska till imorgon men det kan jag typ redan och spanska test till på fredag men det kan jag också bra faktiskt. Om jag har tränat på rätt saker. Min förkyldning är nog vid sitt slut och jag hoppas jag blir frisk till helgen då tjejerna kommer hit. Men jag har träning också, inte kul. Eller jo, men det är lite jobbigt att ha det på fredagar när jag kan göra så mycket annat. Men men, får skynda mig. resten av dagen har varit lite som vanligt tror jag. Aja, nu får det va slut tror jag.

Bye / Julia

"Sitt ner Mr Lama"   Max drar den bästa kommentaren.


Hjalmar, 14 år!

Skolan, konfirmation, till Emil med Emma. : ) ville bara säga grattis till Hjalmar som blir fjortis idag.  ; ) Fast du kommer alltid vara yngre än mig.

I'm sure that you know.

jadu, skolan idag då? ja den var bra tills innan hemkunskapen. Emelie gjorde bort mig totalt men det fixade jag sen, så det blev bra igen efter lunch typ. Hemkunskapsprovet då? jo det gick nog bra, jag hoppas på alla rätt. Har typ ett "test" på fredag i spanska men det kändes bra i datasalen idag. som om jag kunde allt så det behöver jag nog inte öva på så jättemkt. Men lite ska jag hinna öva på engelskan också, fast den är ju heller inte så svår. Alltså, jag vet inte vad du tycker om mig men ja. puss på dig. <3



Áll I really know is that you keep me from dying.


20:03,
jag vet inte. sitter och tänker lite. I wanna know if you fell the same.

RSS 2.0