Lördag

Tjenare allihopa ;) Hur är det med er?
Jag mår bra, riktigt bra. tror ja. Ingen träningsvärk (Y) Bra dag igår. Något jag älskar, det är att va ute och gå på kvällen med Ida. Spela roll om det är sommar eller vinter. Det är så himla skönt. Vi gick till toria igår och det är alltid lika kul. Ikväll blirre nog film hoppas jag. :) Imorgon ska jag upp tidigt och bära kors och sen ska jag och mamma träna. Gött!


Godmorgon

Godmorgon allihopa!
Mamma har nyss väckt mig för att vi ska snart iväg och träna, gud va skönt : ) skaffar gymkort idag!

Jag hade skitroligt igår! Tack för kvällen tjejer, ni är verkligen bäst :* Ni vet hur man kan ha roligt. Vi gjorde väl inte så mycket, det blir mest prat och sånna saker. Bilder kommer senare. För nu ska jag äta frukost och sen träääna.

Puss

haha, meningslös dag egentligen. jag har typ kollat på one tree hill säsong fyra hela dagen :$
förlåt för att jag inte skriver så mycket idag. men ska bara säga att jag varit himla lat idag tycker jag >.< fy på mig. mormor och morfar och farmor och farfar var här och firade mammsen också, hon fyllde ju år igår. sen så har jag inte gjort mer idag, oh herregud. bra att det händer mycket imorgon. för imorgon ska jag till branäs på dagen och till ida på kvällen med vargnatta tjejerna ;) minus är att jag ska upp klockan sjuuuuuuuu!


"I gave you my heart. That's all i that I can give you. And if that's not enough for you, I'm not enough for you."
Jag bara älskar one tree hill! Citaten därifrån är KÄRLEK!

 

Natti från mig :*


Gym

Woho!
Idag har jag gjort min första dag på gymmet och flera kommer det bli. Idag hade jag provomgång och nu bannemej ska det köpas kort.  Ida och jag, vi ska bli biffar vill jag lova ;) okej, nej det vill jag inte bli. Men vältränad vill jag bli! Ida kom till mig igår och vi myste med fika och sen låg vi och pratade ett tag. Efter det så drog vi ut i snön med min syster i det fina vädret. Vi åkte bob och slängde oss i snön. Vi bestämmde oss för att åka lite spark och eftersom jag inte fick köra hela tiden gick det som det gick och vi hamnade i diket. Ida dååå! Men vi kom in tillslut, blöta och trötta :) Vi myste och åt och tillslut hamnade jag och ida i min säng(va fel det låter då) framför OTH!<3  Vi slocknade direkt när det var slut. Nej, jag är trött nu och ska nog äta snart. Harre bra allihopa, puss :*

Broken

Hej!
Det finns så mycket jag skulle vilja berätta, men jag vill ändå inte berätta. Jag väljer att inte berätta det!

Jag är trött för jag gick upp tidigt idag, så sitter här och jäspar hela tiden. Skulle kunna sova, men snart kommer min ida som jag inte varit med på evigheter. Vi ska fika, mysa, prata och leka i snön. Jag har saknat det! MASSOR.

Vill förresten säga att det här är ett väldigt bra inlägg,  http://givemelove.blogg.se/2009/february/utkast-jag-ar.html 
det är typ precis så jag känner för det här med kärlek. Att säga att man älskar någon efter man har varit tillsammans i en dag, en vecka till och med en månad. det tycker jag är rätt löjligt och jag vet att jag gjorde det själv när jag gick i typ sexan. men jag har mognat och blivit äldre och nu vet jag att orden "jag älskar dig" är så himla starka. Och jag vill inte säga det till någon jag inte verkligen känner så för. Det var bra att du skrev det där Amanda, för jag har tänkt att skriva om det så länge. Och du skriver så himla bra, jag känner verkligen igen mig i dina tankar.

Äventyr

Kom hem förut från kusin vitamin och direkt kom min gosigt katt och hoppade upp i mitt knä och gosade med mig :* puss!
Haft en bra dag igår och bra dag idag. Jag och Vickan mockade igår och pysslade med hennes hår, det älskar jag. Och snygg blev hon också, fast det är hon ju alltid! Och idag red vi, och det gick skitbra och Cyber va snäll :) Men han fick panik om Vickan och Giften kom för långt bort, och det gjorde dom en gång. Vickan tappade kontrollen över Giften, han ville inte stanna.  Så ja, Cebbe fick panik och började sparka bakut. Jag tänkte: VAD SKA JAG GÖRA NU? Han ville inte sluta sparka, och så sen började han skena iväg och jag tänkte ingenting utan slängde mig av. Det som var coolt med det här, det var att jag inte var rädd en endaste sekund. Det var mycket snö, och jag fick bara ont i nacken och det hoppas jag går över snart. Men jag slängde mig på Cyber igen efter han skenat och vi äntligen fått tag på honom. Och då var jag inte rädd, jag behöll lugnt. Är lite stolt över mig själv faktiskt : ) Det blir att försöka igen under lovet nu. Nu ska jag dra och kolla på film :)  Puss ifrån mig :*

Torsdag

Hej! Det är redan torsdag? Vart tar all tid vägen? Jag bara undrar, för det känns som om tiden bara flyger iväg och jag står på samma ställe och inte hänger med alla andra. Det är så upp och ner just nu, ibland gillar jag min klass. Men ibland känns det som om jag verkligen inte passar in där, att ingen vill ha mig där. Jag får till och med ångest över det.  Och nu är det snart måndag också, det kommer det också vara ångest, för hela mitt liv kommer förändras känns det som. : S får hoppas det kommer gå bra!

Idag hade vi spanska första timmen, inte en så jobbig lektion. Vi tränade på dialogen vi ska spela upp imorgon, fast vi får ju se hur det blir med det. Efter det var det matte, som jag fattar något av. Hallelujah, för hur ofta fattar jag något av matte? Och jag och ida skulle prata med johan, våran rektor om elevens val men han hade glömt bort oss så det blir imorgon ist. Vi hade so i datasalen och fick jobba med buddismen. Sen var det bad, det där badet är lite drygt nu. Men inget att klaga på, bara att va med om man ska ha bra betyg! Efter det var det att snabba sig för ida var hungrig och vi gick och åt mat. Efter lunch hade vi svenska, men vi såg på den engelska filmen. Sen no och sen musik. Jag gick ner till torsby efter skolan och köpte hair manya dreamfix tror jag den hette. Gött vill jag lova!

Efter det vandrade jag vidare till ria och mormor och morfar och hälsade på dom och fick mat där. Fick låna en bok också, och när morfar skulle skjutsa hem mig så sa jag :
- Kör försiktigt nu!
- Jadå, jag måste ju va rädd om boken.

Alltid lika go min morfar ; *

Sen har jag varit ensam hela dagen, men Lina och Martin kom hem typ nyss. Skönt! Gillar inte att vara ensam. Nu sitter jag och myser med en filt omkring mig och ska nog snart sova. Puss och godnatt allihopa :*
                                    

Estoy pensando en ti ahora mismo...

vill!


Tillbaka igen

Hej allihopa, nu är jag tillbaka ;)
men idag blir det inte så långt inlägg. jag har inte orken just nu. fick reda på att min kusin förlovat sig idag, grattis! :D såå kul!

men ha det bra tills vi hörs igen.
Puss :*

Dagens outfit

Dagens outfit



Kofta från..HM tror jag?
Lee-jeans från bikbok
Vitt linne från gina tricot
Scarf från thailand

Hare bra här hemma

Uppsala

Igår gick det inte att komma in här :S inte för mig iaf, jag drar till uppsala om typ 1 och en halvtimme. oj shiet, jag måste dra :P hare bra människor och jag finns på telefonen ;)

when stars go blue

Nu sitter jag här efter ännu en dag, rörig dag. och allt sket ju sig förut men det är väl bättre nu hoppas jag. <3

Hade so-prov idag, lite drygt för jag trodde det var imorgon men jag skrev jättemycket ändå, blev ju inte ens klar. skitbra gick det tycker jag.imorgon är det bad i skolan också, va jobbigt :S men det gick ju förra gången så varför skulle det inte gå nu? men jag måste dra, det blev ett kort inlägg men ha det bra skitungar som läser det här :)

Sunday

Nu sitter man här efter en till dag i snön, är det bara jag som tycker det kan sluta snöa nu? :S
Jag vill bara ha sommar!
Idag vaknade jag klockan 11 och gick upp och vad gjorde jag? just ja, jag åkte in till torsby för att handla med min syster och mamma. det blev "bråk" eller tjafs, stackars mamma som ville ha sällskap och får två tjuriga tonåringar ist. men allt löste sig. och du vet att jag älskar dig linuspinus <3
efter det har jag bara städat mitt rum, jag hade sån himla stor ilska inom mig(fråga inte varför) så jag rev ut allt skrot ur min garderod så nu får mina kläder faktiskt plats därinne (Y) Jag har i stort sett rensat ut hela mitt liv i form av minnen, ett stor steg för mig som är en sån himla "sprarare". Men nu är det mesta borta. Jag är riktigt nöjd om jag får säga så. Jag har bäddat rent i min säng så längtar efter att få lägga mig där och snosa. Gud se mysigt det är!
Fast det är då man saknar någon att hålla om, men det är inget som är ett måste, jag klarar mig utan boysen nu för ett tag tror jag.  Var inne och kollade förut på vart vi ska bo när vi ska till uppsala, det såg faktiskt skitmysigt ut! längtar faktiskt. nej, nu fixa lite inför kvällen. ha en bra natt allihopa och hoppas ni sover gott :)

Gossip girl var ovanligt bra idag? :O

Wake up on a saturday morning.

Hej allihopa( känns som om jag alltid skriver så?)!
Har helgen varit bra så här långt?
Själv har jag haft en skitbra helg och bättre blir den! Igår var jag och Ida, för linette kunde inte till valberget. skitmysigt. Basta, duscha, fixa och grejsa med oss och bara må bra! Tack gumman för det. <3
Efter det gick vi till lustgården så jag kunde få mat i magen innan träningen och dit kom Linette. Jag stack till träning, dom vet jag inte riktigt inte vad dom gjorde. Jag gick till linette efter två timmars träning. Jag var jättetrött men vi åt mat, såg lite let's dance, skrattade och möljde på det där sättet bara vi kan.
Idag har vi mest slappat och spelat mariocart, jag sög men det gjorde ida också så det är lugnt. ; )




Nu har jag varit ute med sunny, hon studsade fram som om hon inte gått på flera år. Stack huvudet i snön och möljde sönder mig som vanligt. Något som är jobbigt, det är att man aldrig kan vara sur på Sunny. För vem kan va sur på det här facet?


Visst är hon bara underbart gullig?

Nu så hade jag tänkt att duscha och fixa och sen vänta på att umgås med Ida och Max.
Detta har jag längtat efter!

Emmiis!

Ville bara säga att emmas blogg är rätt uppdaterad www.emmabarremyr.blogg.se .
Jag är så himla avundsjuk! :D och jag saknar dig!


Mysdag

Här sitter jag och klockan är bara nio. Varför får inte jag sova så mycket som jag vill va?
Tycker det är orättvist att jag knappt sover nått på nätterna, jag ligger där och vänder och vrider på mig och när jag väl somnar så går det några minuter så är jag vaken igen. Och sen får jag inte sova på morgonen utan ska vakna typ halv nio? Det suger. Hur ser dagen ut nu då? : ) Vi ska städa nu på morgonen och sen får jag nog skjuts in till torsby och valberget och där ska jag, Linette och Ida ha mys! Bara bry oss om oss själva och inte tänka på något annat. Vi ska mölja och hare bra. Efter det åker vi hem till Linette antar jag? och jag har träning i två timmar.. Efter det åker jag hem till Linette igen, det är iaf så jag har tolkat det att vi skulle göra.
Hoppas ni får en bra fredag och att ni tar hand om er!
Fortsätt läsa min blogg !

dagen

Nu sitter jag här efter ännu en dag i skolan, i min nya röda och blåa mysdräkt, I just love<3
Jag fattar inte vad det har varit med mig idag, det har ju inte varit fel, jag har mått så bra. Visst fanns det endel saker som gjorde det hela mindre bra och det är jag lite ledsen över men aja, det blev ju bra tillslut eller hur? Jag hoppas det ialla fall. Men annars så har jag möljt och mått bra. Jag måste få göra det, jag har ju sånna stora..hmm kommer inte på vad det heter. Just det ja, jag har sånna skuldkänslor, jag känner mig så himla dum. Jag vill inte göra något ledsen, men det verkar som jag alltid lyckas med det. Men nu skulle jag inte sitta och prata om hur ledsen jag är. För jag var ju så himla glad idag. Jag hade en bra känsla i magen. Nationella gick ju bra också, tror jag? Vi hade svenska och jag tror vår lärare vart sur på oss för hon gick ur klassrummet? Jag vet inte riktigt, jag satt och läste med musik i öronen (Y) Nej, nu måste jag nog dra. Hare bra allihopa :)

tisdag

just nu sitter jag och kollar på tv och mår sådär. ont i magen, hade så ont så jag spydde idag. det suger :( gjorde nationella proven sen åkte jag hem och nu sitter jag här och tråkar. drygt! har på mig den stora mysiga skoltröjan :) gooosigt, och kissen min ligger bredvid och myser. jag orkar faktiskt inte skriva mer :$

Dagens outfit

Haha, idag ska jag testa på "dagens outfit". Det blir ju kul, jag är ju inte den som håller på med sånt. Men nu får det bli ändring på det tror jag.



Strumpbyxor
linne
blus?
och ett skärp i midjan

nu vill jag bädda ner mig i sängen för jag fryser så mycket och har ondast i magen :(

sunday

 jag klippte lugg igår.



Hejdå emma älskling<3


RSS 2.0