emma

Jag har beställt ny bikini. och ett linne. 

 Emma är äntligen hemma!  <3

texten

Nu har jag fixat texten, så jepser! Var glad :P

.

Vaknade tidigt idag och gick upp och bäddade sängen. Jag hatar att bädda sängen! Men jag får faktiskt börja med det. Men duschade i en iskall dusch, inte kul! Och fixade och sånt. Som man alltid gör. Sen fick jag skjuts till skolan. Fick se min underbara Eric! Dagen gick rätt fort.. Allt flöt på bra och vi hade lektioner som vanligt, tills sista lektionen. Lärarna var kallade till ett möte halv fyra. Så vi fick sluta, men jag satt och väntade på att konfirmationen skulle börja. Så kommer lärarna, och berättar att Per har gått bort. Han fick ju en hjärninfarkt för en vecka sen och ja, nu gick det inte mer. Jag har så svårt att fattar när sånt händer. Jag hatar att jag inte är kapabel till att göra något. Men jag hoppas han får det bra där han är nu!

Ja, vad mer finns det att berätta.
Jag vill bara lägga mig nu i min underbara säng! 

Jag gillar de. :)
Och ja, jag har fixat mitt rum. Lite sådär ser det ut. Mer bilder kanske kommer.

Ha en bra kväll!

Eric är snygg, han ville att jag skulle skriva det. :D nejdå, men jag ville skriva det :)

Back on track

Hej, nu är jag tillbaka också! Så nu ska väl uppdateringen blir lite bättre, men inga garantier säger jag bara. Dagen har ju varit rätt bra idag. Det gick faktiskt lätt att gå upp ur sängen, men jag vill egentligen inte vakna. Jag gillade min dröm så mycket. Haha, men den håller jag för mig själv. Jag fixade och så som jag alltid gör och skyndade ut till bussen. Kom till skolan och gick på den otroligt meninglösa livskunskapen. Vi gör ingenting! Bättre vi skulle haft sovmorgon där ju. Sen var det engelska nationella prov, muntligt. Det gick sådär. Man blir helt stum när man väl ska prata och det blir så fel. Jag får hoppas det gick någorlunda bra iallafall. Vi hade lunch och det blev kortspel med mina brudar som vanligt. Me like! =) Efter det var det resurs och no. Sen åkte jag till polisstationen för att fixa pass. Åh, det blev fult. Haha, men jag ska inte förvänta mig något annat ju. Efter det blev det kortspelning igen och sen gymmet med Ida. Sen träning med barnen för mig iaf, vi hade hinderbana och det tycker dom om tror ja. Sista träningen för mig så fick mig massa kramar. Alma var verkligen söt, kommer framsmygande och sen typ hoppar upp i mitt knä och kramar mig. Visst har dom varit jobbiga och inte lyssnat och allt såntdär, men gud vad jag kommer sakna dom! Nu efter träningen har jag mest tagit det lugnt. Ska nog snart sova. Sov gott underbara människor!

sorry

förlåt för att jag fortfarande är jättejättedålig på uppdatering. men det kommer! och jag lovar att jag ska fixa så texten blir bättre. så man ser. men det är så att det gör man på min dator men typ inte alls på någon annans. men jag fixar det ;)

Uppdatering, wow.

Verkligen förlåt för den dåliga uppdateringen, men när jag väl sitter vid datorn så har jag ingen ork. Jag har ingen ork! Till något. Eller jag har faktiskt lagt ner mig den här veckan med prov. Men jag har tränat ytterst lite, två gånger bara. Men jag har den där himla inflammationen i benhinnorna. Det förstör mkt, och ont gör det. Idag har jag haft en väldigt bra dag, Ida och Malin är världens bästa. Jag kan bara inte vara nere med dom och det är bra! Dom får mina tankar på annat liksom. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst vad som är bra med dom men det gör jag inte. Men jag hoppas dom vet det. Det vet ni va? Bra! Men som sagt dagen flöt på bra faktiskt, nationella matteprov på morgonen som för en gång skull kändes bra. Men det gick säkert skitdåligt. Så brukar det ju vara för mig. Efter skolan så gick jag till gymmet för att träna lite. Tränade bara armarna och magen eftersom jag har ont i benen. Men det var skönt ändå! Efter det åkte jag hem och åt sen drog jag iväg på spanskmötet. ÅH, vad jag längtar till Barcelona. Gud va kul! Förresten så var Marianne på mötet och hon sa att hon rättat provet, som vi hade igår. Kan ni gissa vad jag fick? MVG! Made my day. Nu blir det snart att hoppa i duschen och sen sova! Om det nu går, sover jättedåligt nu för tiden...

Mina sötnosar!


The best girls ever for sure!


Att livet kan vara så himla orättvist!
Eric<3

.

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har ett liv jag försöker ta vara på :)


Lista, woow!

ÄRLIGHET:

Ditt äldsta hångel? - 18 är han nu men då var han 16.
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär? - Jag vet faktiskt inte..
Vad tycker du om kärlek? - Egentligen, utan kärlek skulle det vara rätt värdelöst!
När kramade du någon sist? - Haha idag.
Saknar du någon speciell person? - JA!
Har du svårt för att bli kär? -  Nej.
När kysste/hånglade du med någon sist? Tisdags.
När fick du senast en komplimang? - Ehm, igår?
Har du hånglat med någon av samma kön? - Nä!

 
HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös? - Enligt läkarna var jag medvetslös några sekunder när jag blev påkörd men jag vet inte om jag håller med dom.
Hånglat med nån riktigt ful? - Nej
Hånglat med fler än 50 pers? - Nä.
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - Nej :)
Gjort något riktigt dumt?  Oh ja.
Gjort något du verkligen ångrar? - Jaa.
Varit nykter på nyårsafton? -  Ja.
Åkt ambulans? - Japp
Gjort nåt olagligt? - Haha, har jag nog :P
Fått din mamma att gråta? - Mmm.
Slagit ner någon? -  Nja, jag tror inte jag har styrkan till det...
Skämts över dina föräldrar?- Nja, det har nog hänt nån gång :P
Skämts över dig själv? - Haha ja.
Sagt jag älskar dig och menat det? - Jag säger väl det bara om jag menar det?
Tar du droger? - Varje dag, nejdå. Det gör jag inte.
Vilka kläder sover du i? - Trosor och t-shirt.
Vad hatar du verkligen? - Jag vet inte, hat är ett så starkt ord :S
Varit kär? -  Ja! Och jag är kär just nu också :)
Är du ensam nu? - Jaop.
Vill du gifta dig? - ja.
Vill du ha barn? - ja.
 



SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? - Jag, men om man ska räkna andra så var det Malin och Linette. :)
Såg dig gråta? - Mamma.
Fick dig att gråta? - Det vet bara mamma.
Du gick på bio med? - Skolan? :P Innan dess var det Ida.
Skällde på dig? - Pappa.





DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - Ja.
Kramat någon? -  Ja.
Pussat någon? - Nej.
Köpt någonting? - Tuggumi :)
Saknat någon? - Ja!

Ha d bra ;)

Jag somnade runt tre inatt, fattar inte att jag inte kunde sova. Jag hade ju gått en mil och styrketränat i 1 timme och 20 minuter? Och jag var faktiskt jättetrött, ändå kunde jag inte sova. Och mamma väckte mig klockan nio, åh vad sur jag var på henne då. Men jag gick väl upp :) Hela dan spenderade jag på mitt rum!
Nu på kvällen tog jag och Sunny en lång promenad på ungefär 9 km. Jätteskönt tycker jag.Sen dess har jag varit helt slut i kroppen :S Haha, klen ja. Men la mig i soffan ett tag iaf. Skönt att vila. Jag ska faktiskt sova nu, va beredda på att jag kommer vara inaktiv här. Mkt att göra!
Men ni får ha det bra till vi syns igen :) Puss :*

Förresten, jag har nackspärr! igen...

And though I may not look like much..

I may not have the softest touch
I may not say the words as such
And though I may not look like much
I'm yours
And though my edges may be rough
And never feel I'm quite enough
It may not seem like very much
But I'm yours



Idag orkar jag nog inte skriva så mycket, jag hade en otroligt bra kväll igår. Ni är verkligen bäst! Haha, jag, malin och ida drog ut och åkte moped imorse typ. Det gick jättesnabbt tyckte jag ;) Men det var kul! Idag har jag städat min garderob, rensade ut fyra papperskassar med kläder så nu är det lite mindre därinne! Sen så har jag plockat och städat i köket. Dammsugit har jag också kunnit med. Ner till torsby och fixa tapet och färg till rummet. Åh, det där rummet. Jag vill inte ha det. Jag vill ha ett annat. Ett utan dom där stora graderoberna som bara är ivägen och som man inte kan ta ut. Kommer aldrig få rummet precis som jag vill ha det tack vare dom. Jag hatar att ligga på nätterna och kolla på dom. Jag får panik, rummet känns så himla litet. Och jag hatar små utrymmen. När jag blir stor ska jag inte ha sånna garderober som går upp till taket iaf, det tycker jag är skitjobbigt och läskigt :S Konstig ja. Men vi hoppas tapeterna och det andra blir bra! Nu orkar jag inte skriva mer, som jag sa. Ett kort inlägg. Ha det bra!

.

Hur man än vrider och vänder på det kommer det ju inte bli bra :(

Onsdag

Igår skrev jag inget, men jag hade ju världens bästa sällskap här hemma och då är jag inte precis inne på datorn :) Som sagt kom Ida till mig igår och det var ju jättelängesen jag såg henne. Och det vill jag lova att det var skönt att träffa henne! Vi gjorde inte så mkt, låg mest och prata och bestämde att hon skulle åka med mopeden ner till torsby och köpa Ben and Jerry's. Lovely, fast jag åt ju ingenting av den men ja ;) Vi åt mat och sen kom min Eric! Hade inte träffat honom på jättelängesen, och det var himla skönt att träffa honom också. Han åkte väl hem och jag och ida gick och la oss. Typ vid elva så fråga jag ida om hon var trött och typ fem minuter efter som vi båda två :P Haha, typsikt oss. Idag gick vi upp och fick oss frukost. Sen fick jag prova idag moped, wohooo. Jag kör snabbt (Y)
Hon åkte hem sen, men det är lugnt. Hon kommer ikväll igen. Det gör också Malin och Linette. Åh vilken bra kväll det kommer bli :D Men först ska jag iväg till vetrinärer med Sandor. Han ska kastreras. Stackars liten :) Nej, jag ska nog hoppa i duschen nu ja :) Haré bra. Puss :*

Bikini?

Har inte mkt att berätta om dagen faktiskt, ont i magen ja :( och halsen, så fick inte träna...

Men lite kläder jag hittat.

        

dom två första från hm. Den sista från nelly. Jag gillar den första mest faktiskt.

Såg andra på nelly, som jag tyckte var otroligt fula :S



Jag skulle aldrig sätta på mig något sånt om jag ska vara ärlig :S Men men, får ju hoppas för designernas skull att andra gillar den.

Men nu ska jag snart lägga mig och sova :) är otroligt trött. Godnatt alla underbara :)

I don't even know me anymore.

Jag vaknade tidigt idag, redan vid nio. Men det kan varit för att jag somnat tidigt : ) Det är väldigt skönt att jag kan sova nu för tiden, visst vaknar jag varje natt men det är inte typ 20 gånger utan nu är det kanske 3. Men något som är hemsk är nog mardrömar. Jag hade en i torsdags natt, vaknade nästan skrikande och gråtande. Det konstiga var att Vickan inte ens hade hört mig det minsta. Det är ju bra. Men tillbaka till min dag, jag kände i morse att halsen fortfarande gjort riktigt ont, och halsmandlarna är fortfarande stora. Så det blev inget tränade för mig imorgon, får hoppas jag är lite bättre imorgon. För imorgon ska jag gymma! Idag har dagen mest flytit på, jag har haft så himla ont i magen. Inget hjälper ju heller, för det gör ont än. Farmor och farfar har varit här och ätit påskmat också. Det var trevligt. Igår förresten innan jag åkte hem från Vickan så åt vi mat med kusinarna och familjerna och så. Så det blev påskmat igår, idag och så ska vi till mormor och morfar imorgon och äta påskmat. Det värsta är att jag inte gillar det så mycket. Köttbullar, prinskorv, potatis och omelett är inget för mig. Köttbullar går ju bra om det är hemmagjorda men annars är det a big no for me! Det är jättejobbigt och bli bjuden och så kan man inte äta något typ. Har ni också fått den känslan av att ni sitter vid ett bord där alla njuter av maten men ni inte gillar den? Jag har det! Jag känner ofta så på julen och påsken, jag skäms över att jag inte gillar maten. Fast, en del saker gillar jag ju och det äter jag ju såklart :) Nu på kvällen har jag kollat på gossip girl och wipe out och sen hamnade jag här. Typiskt. Får se när det blir läggdags för mig :) Godnatt på er iaf! Puss :*


Är det bara jag som känner så eller känner du det också? Hur vi glider isär, eller ja. Vi ses nästan aldrig. Det kan gå dagar och till och med veckor innan vi ses och det verkar vara okej för dig? Eller vi ses väl i skolan men men. Jag önskar vi kunde ses mer men jag vet att du har andra kompisar du vill träffa, du vill träna och allt sånt där. Men jag önskar att du inte glömmer mig, för jag kommer ju alltid finnas där för dig. Även om det inte är tvärtom. Nu kanske det bara är såhär det känns för mig och du kanske inte alls känner samma som mig. Jag älskar dig.

Ibland önskar jag...äsch, det var inget.

Hos Vickan

Hej, tänkte skriva lite nu när vickan duschar. :) Mycket har hänt, eller ja. Jag har ridit väldigt mkt, igår red jag barbacka(för er som inte vet, utan sadel) och det gick jättebra, fast Vickan fick ju gå bredvid. Vi var också ute med Tilda och hennes häst. Hon är verkligen otroligt bra, fattar inte hur hon håller sig uppe på den hästen. Det stor mer på två ben än fyra. Kul var det iaf :)  Vi somnade väldigt tidigt idag efter att vi mockat och fixat i stallet. Idag gick vi upp nio-tio. Kommer inte riktigt ihåg. Vi åt frukost och sen spelade vi monopol och jag ägde vickan. Haha! Sen gick vi ut och red Giften. Jag fick rida mest men Vickan fick trava lite med honom. det tänkte inte jag gör. Han är hur stor som helst! Sen gick vi in och kollade en film sen tog vi ut Cyber på en tur också. Jag travade och han var i galopp ett tag :) Fast jag är inte kaxig när jag sitter upp på hästarna, oh nej. Imorgon kanske det blir en tur på giften, vi kanske rider barbacka två t på honom, vi får se. Sen ska vi ut med Johan också :) Hoppas ni har det bra. Puss :*

Danspalats dag 3

Idag var det typ sista dagen på danspalatset, sista danspalatset för mig :( Det känns faktiskt så himla tråkigt! Jag älskar dans och allt som har med dans att göra. Men eftersom det är sista året på fryken för mig så är det ju också sista året med danspalatset. Allt har ju sitt slut. Vi har ju spelat in en film under veckans gång. Kolla filmen här ! www.youtube.com/watch?v=fvTAKBjM3Ws . Jag lyckades undvika kameran denna gång, det är rätt skönt. Även denna dag har varit underbar, fast vädret suger ju! Men att dansa höjer humöret gånger typ 1000 (Y)


Ohhh jaaaa! För mindre än en minut sen avgjordes det! Färjestad blev för åttonde gången svenska mästare! :D Ska nog sova nu när jag är så glad. Kommer inte kunna blogga förren på lördag kväll :) Ska till kusin vickan imorgon och vara där till på lördag. åh så kul :) Hoppas ni får en riktigt go och glad påsk :D 


  Att min Eric ska åka, det vill jag inte!
Eric Antonsson <3

Danspalatset

Nu sitter jag här igen, helt utmattad. Och ont i skelettet, varför varför varför ska det göra så ont? Jag hatar det verkligen.

Idag vaknade jag iaf med humöret på topp och det har hållit i sig hela dagen. Vi har dansat hela dagen i skolan, jag älskar det verkligen. Det är så himla roligt, jag får en sån kick av det. En sån energi, plus att mitt leende är upp till öronen hela tiden. Lite synd att det blir hål i strumporna. Och jag hade ju världens finaste danspartner i slutet, kan man önska sig mer? :)

Efter skolan gick jag och Ida ner i det strålande solskenet och köpte oss lite att äta. Eftersom vi typ inte ätit något på hela dagen och inte skulle göra det heller typ tänkte vi att det var bäst att göra så. Och åh vad underbart väder det är, jag gick i kofta och linne, och ida gick i t-shirt. Utan att frysa, nu läser säkert Emma det här. Hon som har gått i bikini i två månader utan att frysa. Men när du äntligen kommer hem ska du se att det är varmt här också. Ja, vi kom upp till hallen och satte oss och väntade på flickorna. Det var en jättebra träning idag, lugn och skön. Sen efter det satte jag på mig skorna och traskade hem, det var så skönt att jag tog en omväg så jag fick mig en promenad på 8 km. Underbart! Nu ska jag vara tråkig och gå och lägga mig och se en film eller nått. Jag somnar säkert ändå. Ha det bra! :)

I don't know the first time I felt unbeautiful..

Hej allihopa, hur mår alla? Hoppas ni mår bättre än mig iaf :)
Jag känner mig riktigt, nere. Eller ja, verkligen inte glad iaf. Dagens höjdpunkt var ju iaf gymmet eller Färjestads vinst. Nu står det ju 2-1 till Färjestad i matchen, och nu har dom två kommande hemmamatcher, looking good! Det är ju snart gossip girl ju, men vi ska ju snart äta så det blir att spela in det jag missar, för vill inte missa något! Efter det är det wipe out, haha. Det gör mig alltid glad det.

Är det bara jag som känner mig så konstig? Jag hittade en låt idag som passade perfekt, den beskriver mig precis!
I hope I'm wrong
But I'm not feeling very strong
I've been so up and down so sad
So happy, feeling good and bad
I'm young I'm old I laugh I cry
.

Jag hatar att vara ledsen, särskilt utan anledning.



Men jag hoppas ni får en bra kväll iaf :)

Sabado

Jag har inte haft orken till att skriva på några dagar, jag vill inte sitta inne hela dagarna ju :) Vädret är underbart, men det är fortfarande massa snö här i mellantrakten, i torsby är det nästan inge snö alls. Jag är avunsjuk :) Igår var det skola och jag gjorde en återberättning i spanska, MVG! Åh va skönt. Sen gjorde vi en hörförståelse i engelska, tyckte faktiskt det gick bra. Och sen var det spexkort och jag blev inte bra på något av dom. Men vi får väl hoppas på det bästa! Sen blev det gym för min och Idas del. Vad jag älskar det! Sen åkte vi hem och fixade och så. Sen kom Max och Hjalmar, förlåt för jag är så tråkig :$ somnar hela tiden ju. Men jag hade det trevligt iaf. :) Ida sov här och på morgonen har jag fixat henne hår och sen har vi inte gjort så mycket, varit ute lite. Hon åkte nyss, så vi får se vad dagen bjuder på. Ska vara ute i solskenet iaf :) Ha en bra lördag puss! :*

Eric

    Åh va jag tycker om dig, bara dig!

Onsdag

Bra dag idag, lite tråkigt utan Ida men jag och Malin klarade oss ju faktiskt. Vi hejade på dig Ida ;) Fick reda på två prov idag. Eller en svenska nationell uppsats, VG+ och på spanskaprovet fick jag MVG. Det kändes faktiskt väldigt skönt! Nöjd är jag väl iaf, även om det kunde gått bättre på svenskan. Men Eva-Lena sa att jag hade skrivit en perfekt krönika så jag kan ju inte vara missnöjd. Jag gjorde en engelsk läsförståelse idag också, det gick ganska bra tror jag. Osäker på en sak, skulle inte vara skräll om jag tog fel. Men men, ska inte sitta här så länge för snart kommer min Eric! :)

Ha en bra kväll, det ska jag ha. Puss<3

RSS 2.0