Tisdag

Jag blir lika förvånad varje dag jag kommer hem och inte behöver tänka på läxor. Jag har verkligen haft ångest över dom, att jag inte lagt ner nog mycket tid på att göra dom. Det känns alltid som jag måste göra något, men så kommer jag på.. Att jag har sommarlov och inga krav från skolan. Det känns så himla skönt.

På sommarjobbet hörde jag hur ett barn kom helt skrikande och gråtande och Agneta sprang för att kolla var det var. Efter ett tag ropar hon på mig att jag ska komma, så jag springer ner för trapporna och stannar när jag ser blod all over! Det enda jag kunde säga var: Jag har blodfobi.
Så jag fick springa och hämta någon annan. Herregud, jag skakade ju till och med bara av att se blod. Usch.

Något annat som hände på jobbet idag, det var att en grupp bråkade hela dagen. Kastade bollar på varandra, skrek åt varandra och hackade på varandra. Herregud, dom är mellan 6-7 år och har redan börjat med det där med att gruppa ihop sig mot en person och säga taskiga saker. Jag menar att dom redan börjar prata skit. Nej, det funkar inte.


Jag kom på en sak igår eller om det var i förrgår. I måndags var det, jag gick hem från jobbet. Och jag kom på att jag skiter i vad folk tycker. Eller vad dom tycker. Deras skitsnack. Jag var riktigt sårad i början. Var skitledsen, för jag trodde verkligen inte så om dom. Dom var ju mina vänner, man säger ju inte så om sina vänner? Det var så jag tänkte, lilla dumma jag. Men nu när tiden har gått och jag bara fått höra det hela tiden. Jag har vant mig, och jag förväntar mig inget annat av er. Så i måndags när jag höra en till sak, då tänkte jag verkligen... So what vad dom tycker om mig, jag har mina vänner och det är dom vännerna jag tycker om! Det är dom jag bryr mig om vad dom tycker om mig och inte ni. Ni kanske inte läser det här, men ni kanske också läser det och inte tar åt er. Och så kanske ni läser och tar åt er. Då är det ingen idé att ni pratar med mig, för jag vill inte höra något mer från er. Och om ni kommer och säger : Men jag har inte sagt det där.
Nej, men jag fick ju veta det från någon och då är det den personens problem.
Jag är så himla trött på konflikter. Jag orkar inte tjata längre om det där.
Jag har mina vänner och er vill jag inte vara vän med längre. Så det så :) Haha, blev lite konstigt men aja!

Nej, nu får det vara nog för idag. :) Imorgon ska jag till farmor och farfar och sov där.
Så det blir nog inget inlägg imorgon. Kanske kommer ett senare ikväll. Pusshej :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0